Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
http://www.zasilkovyobchod.cz/…m-33426.html
máte ho někdo doma? rostou v něm ty bylinky, nebo to je o ničem a stejně by mě v tom bylinky jen skomírali? docela mě láká si to koupit a mít i v zimě pěkný zelený
dík za radu ![]()
Mamka ho měla a v létě ho dávala ven a bylinky se držely, ale kde ho měla letos to fakt netuším
.
dostala jsem ho loni a teda nic moc. když jsem to zalívala, tak se mi semínka i mladé rostlinky vyplavovaly. Pak jsem to snad i vyhodila, protože na záhonku mi rostly mnohem lépe. Ale možná je jen chyba na mojí straně.
měla jsem reklamní,ale velmi podobný- průměr květináče cca 15cm. Přišel mi malý, bylinky byly pořád suché. už bych ho nekoupila.
taky jsem ho kdysi dostala, a snad jen z jednoho otvoru cosi málo vyrosltlo
A to jsem to měla na okně u světla.. No asi bych to moc nedoporučovala
Taky jsem zkousela, jeden rok jsem mela v nem bylinky a druhy kytky…kytky v nem sly lepe, ale zadna slava…mensi truhlik na bylinky poslouzil lepe…Ale mozna to v nem neumim ![]()
tak koukám, že to bude asi fakt k ničemu, podle mě je tam totiž málo zeminy, málo prostoru na to aby se tam ty bylinky mohli pěkně rozrůstat, takže asi bude fakt lepší si koupit bylinky už narostlý a nasázet je do truhlíku a vyjde mě to určitě i levněji, díky za rady a za ušetření korunek ![]()
Hrozně se mi líbil, tak jsem si ho dneska koupila, ale tedy nevěřim tomu že tam něc vyroste,spíš jsem vyhodila 3 stovky ![]()