Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Holky, pečete už nějaké cukroví? Jestli ano tak jaké ![]()
Já začnu až začátkem prosince,nejdřív perníčkama a pracnama,potom hned to ostatní ať se to pěkně odleží ![]()
Já peču první cukroví před první adventní nedělí, aby bylo co mlsat k první svíčce. Teď ještě není ten správný čas a nálada.
Januliiik píše:
Holky, pečete už nějaké cukroví? Jestli ano tak jaké
Ahoj tak ja jeste ne ale us pomalu premyslim co budu pect.. jestly sem budete chtit dat naky svuj receptik bylo by to fajn .. ja delam kokosove kulicky ze salka a kokosu to u nas nesmi chybet
Nepeču, začínám až po Mikuláši. ![]()
Příspěvek upraven 09.11.11 v 17:38
Ahoj ![]()
já zase letos budu péct prvně, tak už se na to těším ![]()
Ale ještě je asi brzo, ne?
Ahoj. Zatím přemýšlím, do čeho se pustím letos. Vidím to na perníčky, linecké, zázvorové sušenky a pak se uvidí, jak bude čas a chuť. Nejspíš zas dostaneme krabičku cukroví od mamky, takže to nechci přehánět. Letos chci zkusit perníčky zdobit potahovací hmotou, tak jsem zvědavá, jak to dopadne. A určitě se chystám na adventní věnec, ten chci rozhodně perníkový, jako vloni
.
ja upekla linecky minulej tyden, pak mi doslo co je za mesic tak ted nevim co s tim
asi to dam navsteve snist a upecu novy v prosinci, jinak pect zacnu asi v prvnim tydnu v prosinci
holky a neporadíte nějaké cukroví z vlašáků?? Nějaké osvědčené ![]()
Já taky až tak. Ale moc druhů nedělám. Hodně u nás frčí perníčky + úlky + nějaké kokosové kuličky.
Eliška píše:
Já peču první cukroví před první adventní nedělí, aby bylo co mlsat k první svíčce. Teď ještě není ten správný čas a nálada.
Ještě nepeču. Je ještě hromada času. Začínám péct kolem Mikuláše. Nicméně už plánuji, co budu péct. ![]()
MonnyDee píše:
Ahojky
Ne, letos ani péct nebudu![]()
Jejda, nestraš
Já ještě nejsem na pečení nachystaná vůbec. Začnu asi někdy po Mikuláši s perníčky.
Ale naše nejstarší dcera už min. týden seděla u počítače a googlila recept na vanilkové rohlíčky ![]()
Januliiik píše:
hoj Mončojá loni nepekla, malá byla ještě malá, teď to s ní zkusím
MonnyDee píše:
Ahojky
Ne, letos ani péct nebudu![]()
tak my nebudeme ani doma, nemáme stromek výzdobu nic, je to zbytečné letos, tak jedeme ke tchánovcům no ![]()