Domácí kaše - lepek

Ariadne
8.1.14 22:21

Domácí kaše - lepek

Ahoj všem,

na příkrmy už jedeme maso, zeleninu na oběd, ovoce odpo. Večer kaši nedávám, ptž se dost kojí, v noci 2× a má 10,4kg, takže není i podle dr. nutno jí dávat kaši na noc.

Nicméně bych ráda zavedla lepek už teď a asi teda formou obilninové kaše, kterou bych chtěla dát právě odpo s ovocem. Asi jsem špatně hledala, ale existuje dětská kaše, která nebude sladká jak cecek, bude s lepkem a nebude už ochucená?

Chtěla jsem ji buď rozdělat ve vodě, ve které vařím ovoce (jablka, hrušky) a přidat lžičku kaše. Mám doma i UM, nikdy ho ale nepila. Mám ho tu pro strýčka příhodu, kdybych třeba onemocněla nebo náhle došlo mlíko :-D

Ještě mi dr řekla, že jí můžu dát tvrdší rohlík, dětské sušenky nebo piškoty. Ani do jednoho se mi nechce, páč malá měla vyšší cukr a to žádné sladkosti nedostává a je i tak dost vypapaná.

Jo a ještě dotaz mimo: Mrazíte si hotová jídla do kelímků do mrazáku? Uvařila jsem třeba brambory-mrkev-krůtí víc a nacpala do mrazáku a vytahuju. Jde mi o tom, že těžko uvařím malé kousky hovězího atd. Tak mě to napadlo takhle, ale nevím, jestli to neztrácí hodnotu. Zeleninu mrazím normálně, ale to maso a uvařená zelenina?

Díky za odpovědi :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2418
8.1.14 22:23

@Ariadne dneska jsem koupila nemléčnou obilninovou v DM bez přidaného cukru… taky začneme zavádět lepek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
8.1.14 22:25

Už zase? :roll: :roll: :jazyk: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Ariadne
8.1.14 22:27

@RadkaCh jzs mrj, co tu zas děláš :mrgreen: Běž běž Kuba brečí :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Ariadne
8.1.14 22:28

@Teruna000 mrknu po ní, díky. Jaká je to značka? Babylove?

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
8.1.14 22:30

@Ariadne Nebrečí. Heč :mrgreen: a tu Babylove jsem měla taky. Je s lepkem, je to od 4. měsíce. J bez chuti, bez zápachu, pěkně hnusná. Já do ní mačkala banán. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
2418
8.1.14 22:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
8.1.14 22:33

@RadkaCh Tahle je od 6., já teď dávám Synlac a je to taky hnus. I když mě teda kromě přesnídávek nechutná nic, co malý jí :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
8.1.14 22:34
@RadkaCh píše:
@Ariadne Nebrečí. Heč :mrgreen: a tu Babylove jsem měla taky. Je s lepkem, je to od 4. měsíce. J bez chuti, bez zápachu, pěkně hnusná. Já do ní mačkala banán. :jazyk:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Tunrida
8.1.14 22:35

@Teruna000 Mně nechutnají ani ty přenídávky :mrgreen: Jediný, co jsem ochotná po něm dojíst je jogurt s rozmačkanými sušenkami :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2418
8.1.14 22:37

@RadkaCh já mu chci zkusit dát rýžový jogurt, až ho někde seženu…a myslím, že ani to nebude můj šálek čaje :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
8.1.14 22:40

@RadkaCh po kom teda ten Kuba má být :mrgreen:

jaký máš sušenky? Ve všech se mi zdá, že je hromada cukru

• Citovat
  • Upravit
74217
8.1.14 22:41

Můžeš koupit tady ty kaše a vařit s nich domácí http://www.naturahustopece.cz/?…
Dělám to tak, že si to ve vodě uvařím např. kombinaci jáhlovo/rýžovou a do hotové uvařené přimíchám UM podle odměrek a 2 odměrky instantní sušenkové babydream kaše na chuť, zamíchám napěním tyčovým mixérem a jdu krmit :lol:
Doma to má velký úspěch, kupuji všechny co mají v nabídce a různě kombinuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
8.1.14 22:42

@Ariadne Sunarky, ale já mám poloviční dítě :jazyk: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
74217
8.1.14 22:43

Dala jsem ti špatný odkaz
tady ty kupuji na kaše a na zahušťování jídel http://www.naturahustopece.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí