Mražená bio zelenina Baby mix Mochov na příkrmy

11952
3.1.14 21:42

Baby mix Mochov

Holky, ahojte.. u mladšího jsem před měsícem zahájila podávání masozeleninových příkrmů. Snažím se mu vařit, skleničku využiju fakt jen vyjímečně, na maso mám dobrého řezníka, ale teď přes zimu je poněkud složitější sehnat čerstvou zeleninu. Slyšela jsem, že je velice chutná mražená bio zelenina Baby mix od firmy Mochov, ale nejsem sto ji sehnat..nemá ji Billa, Kaufland ani Albert..toliko obchody v mém bezprostředním okolí. Nechce se mi objíždět všechny super a hypermarkety, tak se na vás obracím s dotazem: Kde ji kupujete vy? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
3.1.14 21:49

Uf, omlouvám se za OT, já četla Baby box Mochov :oops: :oops: snad někdo poradí :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
3.1.14 21:56

Mám takový pocit, že jsem jí viděla ve Flopu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
3.1.14 22:33

@Alidan ja ji d dneska kupovala v tescu.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
3.1.14 22:43

Ja ji kupuji v hypermarketu Albert

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11952
4.1.14 09:01

Děkuji všem, pohledám.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
4.1.14 09:04

@Alidan myslím, že nemusíš ani shánět Baby variantu… my kupovali normálně obyčejnou mraženou zeleninu, připadalo mi to lepší než ta „čerstvá“, brala jsem to tak, že tu mraženou sklidí v době, kdy je přirozeně zralá a nemusí ji vyhánět zbytečnou chemií, aby byla čerstvá i v zimě. Kupovali jsme normálně sáčky s brokolicí, hráškem, nějaké polévkové směsi a syn na tom bez problémů vyrostl :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
4.1.14 09:07

Kupuju bedýnky na svetbedynek.cz. Mají i mimi. Koupím někdy tu, někdy malou rodinnou. Spotřebujeme to cca za ten týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
11.1.16 15:51

Zdravím všechny maminky, dá se prosím tato bio mražená zelenina stále ještě někde koupit? Co jsem vysílala manžela do různých hypermarketů u nás, tak ji prý nikde nemají (ale nevím, jak moc důkladně ty mrazící boxy procházel, jestli ji třeba jen někde nepřehlédl). Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
13.3.16 23:15

Obnovuji diskuzi, da se nekde sehnat bio mrazena zelenina? :-) kupujete ji nekdo zreba v brne? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
13.3.16 23:53

@aanka0 Nějakou bio mraženou zeleninu tuším mají v britských prodejnách Iceland (Praha, Kladno, Říčany), pokud jsi z Prahy, tak třeba v bio krámku Rozmarýna u Anděla učitě najdeš. Taky online obchod rohlik nabízí bio od zn. Ardo.

Zkusila bych Albert a Billu, mohli by mít i mražené bio, když mají vlastní řadu bio výrobků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
13.3.16 23:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
16.3.16 17:17
@entropy píše:
http://www.bio-info.cz/…kt/index.php?…

Děkuji za odkaz, mě se prozatím podařilo sehnat:
Bio mražený špenát v Makru
Bio mražené fazolky (bývalý interspar, teď je to albert? běžně tam nechodím, tak nevím)
jinak co jsem byla - kaufland, billa - vůbec nic, ale je možné že to měli v těch obchodech vyprodané, budu se dívat
V Praze ani okolí bohužel nebydlím.

Sandi, a tobě se podařilo něco sehnat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí