Domácí klobásky

1461
11.7.06 12:34

Domácí klobásky

Máme možnost jet na dovolenou k babičce a naposled udit masíčko :(
Chtěli jsme domácí klobásky, ale neznáme recept.

Prosím, nevíte náhodou někdo, jak se dělají a do čeho se plní ???

Moc díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
268
11.7.06 15:01

Ahoj,
já mám taky moc ráda domácí klobásky. Dělali se u nás vždy na zabijačce, ale recept bohužel neznám.

Ale zkus se mrknout zde http://www.labuznik.com/article.php?…

Tak ať se Vám to povede-

Ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
11.7.06 15:40

Ahoj Mikino,
no přesný recept neznám, ale vím že maso se pomlelo a naložilo a pár dní muselo být v jako by láku což bych teda v těchto dnech vůbec neriskoval!! Proto je uzení zabijačky klobásky věc zimy :)
A recepty to je kraj od kraje jiné nekdě se dělají při zabijačce hned se udí jinde jako u nás se nakládají a nechává se to maso naležet jak jsem psala a teprve plní do střívek,mám pocit střívka z tenkého střeva hovězího??fakt nevím kupovali to naši dycky v masně,ale říkám v těchto vedrech bych to neriskla ani omylem to už bych teda když už si sehnala nějakého dobrého řezníka a domácí klobásky koupila hotové a kdyžtak jen chvilku přeudit v udírně:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
11.7.06 15:42

Mikino, já ci taky klobásky domácí, jedna naše babička má kočku, druhá psa, z čeho jsou klobásky lepčí? :roll: :idea: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
11.7.06 15:54

A jooo, to mě nějak nedošlo. Jak to maso a klobásky k babičce dovezem v tomhle vedru 8O :oops: :cry: :roll:

Naložit doma a uskladnit v ledničce ( nebude toho jako na zabijačce ) :)
Ale jak to dopravit až k Blatné ?? A v rozpařeným autě ??

Díky :)

Tanisku - manžel vzkazuje, že nejlepší jsou z kočky :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :D :D :D :D :D :D :) :) :) :) :) :)

Psa máme doma, ale je tak hubenej, že by z něho nic nebylo :? :? :? :? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí