Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Chtěla bych se zeptat, jakou s tím máte zkušenost? Mě zaujal v obchodě Johnsons, je tam psáno tělové mléko pro lehké opálení…je to znát nebo ani moc ne???
Já se opaluju pomalu a blbě, a ani nemám kdy, protože jsem s Verčou pořád ve stínu, takže trochu nádech do hněda mají jen ruce.
Po samoopalováku jsem flekatá, tak už mi zbývá jen toto. Jen nevím, jestli to není škoda peněz ![]()
Díky, Alenka
ahojky, už tu na to téma byla diskuse. Taky jsem podlehla reklamě, mám toho Jonsona a docela to jde. taky mám světlou pleť, takže jsem si vybrala jen ten pro lehké opálení. Mažu si teda jen nohy, neb ramena a ruce mám opálené a břicho neukazuju:)
Tak po 3-4 dnech je to znát, ale i když se snažím to roztírat řádně, právě po těch pár dnech mám na kotnících tmavší fleky. Ale je to mnohem lepší než samoopalovací krémy. Za ty prachy to službu udělá a získáš lehký nádedh barvy.
Jen bacha na to,a by sis nekoupila moc tmavý. To psaly holky v té minulé diskusi, že z toho pak měly fleky na rukou a nešlo to umýt. Po každém natření umýt ruce!
K.
Ahoj,
ono asi záleží i na konkrétní pleti, protože já jsem taky spíš světlejší a zkoušela jsem Johnson na nohy. Druhý den to bylo dost znát, ale bohužel se mi to nepovedlo dobře rozmazat takže jsem měla u kotníků a kolen taky fleky. Takže já spokojená nebyla. Prý je lepší Nivea, ale těžko říct.
Tak přeji lepší pořízení ![]()
Ennie
Nivea je perfektní. Ale na úplně bílou pleť je lepší používat třeba obden a mezi tím se ve sprše otřít peelingem, alespoň na kolenou, loktech a podobně… Právě abys předešla flekům tam, kde je hodně nakrčená a zrohovatelá kůže.
Mám tónovací mléko od Garnier - a spokojenost. Na úplně bílý pleti to dělalo trošku fleky (špatně rozetřený), ale lehké opálení to pěkně zvýrazní:)
Baghira
Ja jsem se nachytala na reklamu hned na jare a bohuzel s Johnsonem spokojena nejsem. Koupila jsem si nejprve ten tmavsi a fleky jsem mela tak jsem to prisoudila tomu tmavsimu odstinu. Koupila jsem si svetlejsi a fleky dela taky, hlavne jsem mela oranzovohnede dlane
Podle mne to je slabsi samoopalovak, jen je na nej reklama jako na novinku… ![]()
Kolegyne si koupila Niveu a ta pry tak neflekati. Jinak jsem spis tmavsi typ a opaluju se celkem dobre.
Ahoj,
ja mam taky Niveu a moc spokojena teda nejsem. Nezda se mi, ze by „flekatela“, ale kvuli vuni - pri roztirani voni hezky, ale za par hodin je to proste takovy ten typicky smrad samoopalovaciho mleka a to mi dost vadi. Takze jsem pouzila parkrat a uz na to kaslu. Jak je na tom s vuni Johnson´s?
Marťoch
Tak ja mam ten svetlejsi Johnson a v pohode, je super.
Treba sa pred tym osprchovat najlepsie este peeling (ten nemam tak teraz nedavam), potom si dokladne nakremovat ruky, a kludne aj kolena a lakte (to nerobim, ale pomaha to) a az potom sa dokladne natriet, dat radsej viac toho mlieka, aby sa dobre rozotrelo.
Manzel mi natiera chrbat ( s nakremovanymi rukami) a ani jeden sme nemali oranzove ruky.
Vidno to je len trocha este (natrela som sa len 2×) ale dufam, ze to este stmavne. Je to super, ze nemusim hodiny lezat na slnku, alebo platit kopu penazi v solarku.
Mna by skor zaujimalo, ako casto sa to ma pouzivat?? Kazdy den?
Sama na sluníčku nikdy nijak výrazně nezhnědnu, ani když jsem na dovče na 14 dní u moře. Letos nikam nejedeme, protože se nám konečně po 1,5 roce všemožného snažení podařilo otěhotnět a sluníčko mi nedělá dobře. V TV běžela docela hezká reklama na tělové mléko zn. Dove co by prý mělo i částečně docílit jemného přirozeného tónu opálení. Realita však u mě byla trošku jiná. Po prvním natření to ještě šlo, ale šok nastal druhý den. Přestože jsem se raději snažila dát slaboučkou vrstvu mléka, tak jsem ráno měla krásný oranžový fleky po celých nohách. Výsledek, tělové mléko letělo do koše, oželela jsem 140,– a letos budu jako „ředitelka vápenky“ ![]()
Holky, pokud máte na kolenou a kotnících tmavé skvrny, znamená to, že máte na těchto partiích sušší kůži. Takže, nejdřív promazat hydratačním krémem a pak teprve použít tonovací krém. Ruce je dobré si VŽDY umýt, protože na dlaních je kůže více náchylná k zabarvení…
Co se týká Jonsonu tak jsem s ním spokojená, ale pokud již mažete delší dobu a hodně se zpotíte nadělají se fleky - ten pot barvu úplně „vyžere“. Jen pro příklad - jezdím na koni a v létě pod rajtkama jsem měla na nohou fleky tam kde jsou kalhoty podšité kůží a kde jsou švy. Ve finále to byl zajímavý vzorek, který šel peelingem pod sprchou odstranit.