Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj,
našla jsem na mimibazaru inzerát na plenky Šup Šup Plus, maminky tam na ně pějí jen ódy, cena je cca 3,20 za plínku.
Máte s nimi někdo zkušenosti?
Já mám zatím do výbavičky jen dva balíky Pampersek New baby … ![]()
Ahojek,
měli jsme jen vzorek těch plínek, ale bohužel nám nevyhovují, vždy jsme je měli pročůrané. Ale před chvíli jsem pěla chválu na TESCO fialové, však koukni v diskusi.
Pati
Pati díky!
Zkusím i Tesco plínky (tedy pověřím mamku - v Příbrami Tesco není
)
ahoj,tak ja pouzivam ted plinky sup sup,lepsi je to asi primo od vyrobce-protoze to postovne narusta.
ale je tam gumicka,pekne obrazky a vse je fajn,nektere se teda stane ze jsou treba kazove,ale to se ti muze stat i u jinych.(zatim 240plinek jsem mela tak6 spatnych),ale jinak je vazne chvalim.mam doma tech 17 baliku jak je tam nabizi:-)
Valli
Já na to koukala
fakt jsi objednala celých 17 balíků? ![]()
Tak já vyzkouším všechny. Budu mít doma několik balíků různých plen.
No, mám zatím tři adepty
Pampers
Tesco Šup Šup.
A už to zvyšovat nebudu ![]()
Evewolf - nekupuj si těch plínek zas tolik do zásoby, abys je stačila sdělat
![]()
Ale ty tesco jsou fakt dobrý, a taky jsem kupovala hugies super flex.
![]()
My taky používáme fialové Tesco, nebo malé zelené balení plenek CIEN z Lidlu. Záleží které jsou zrovna vyjdou levněji
. Přijdou mě hodně podobné.
Evewolf na male mimino by som uricte neriskovala a ostala pri overenych znackach.
Napr. Tecso fialove synovec sa po nich vyhadzal, to iste znamej syn a to boli 18m deti. Tiez som pocula, ze su dobre, ale male mimino ma este hodne citlivu pokozu.
babylove-su dobre aj nezvyknu byt na ne reakcie, ale zase cenovo su ako pampers.
pampers newborn su urcite to naj na trhu, pretoze maju akoby vascie otvory a pohltia aj stolicku, cize mimco, ani ked sa pokaka a nevsimnes si to, nema podrazdenu pokozku. A take mimo kaka hodne casto.
Neskor uz je mozne ich striedat s inymi znackami, alebo prejst uplne na ine znacky, mne sa napr. dvojky zdali lepsie Huggies.
Sup-sup, pocula som na ne aj dost negativneho, ze sa grcia v strede na gucu, ze sa precuraju. je to asi individualne, kazdy mame ine naroky a ine mimco.
Ja som ich neskusala, takze skusenost osobnu nemam. (ale brat 17balikov, tomu sa vravi odvaha
) pokial viem, tak sa daju aj objednat len vzorky. Aspon seriozny predajca to urcite umozni. (ked nema co skrivat)
Huggies super-flex su tiez dobre.
Po fixies sa mi vyhadzal, ale niekto si chvali.
My sme mali teraz helen harper a malemu sa (18m) spravil taky exem pod celou plienkou, ze nam trvalo 2m sa ho zbavit, na to sme potrebovali specialne kremy, takze sme moc neusetrili ![]()
Cien-z lidlu si maminy hodne chvalia, reakciu na ne ziadnu nemal.
takze ja na tvojom mieste by som pri takom drobcekovi neriskovala a ostala pri pampers, je na ne najmenej reakcii, su najmenej problemove (z hladiska pretekania a alergickych reakcii) a mne sa zdaju najkvalitnejsie. Neskor, uz by som skusila aj povedzme tie Tecso, alebo Cien.
my používáme Huggies superflex a neměnila bych. ani nezkouším žádné jiné, tyto mi max.vyhovují, tak není proč.
gothic
Díky za radu, i to tak udělám - ty newbaby od Pampers už mám nakoupené a když budou v pohodě tak je budu kupovat dokud nevyrostem do další velikosti. A pak vyzkouším ty zbylé značky …
Snad tím Matyáše zas tak moc nezničím. Respektive jeho zadeček ![]()