Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj maminky,
Máte některá zkušenosti s nákupem papírových plen na netu ? Existuje nějaký e-shop s dětskými potřebami? Potřebovala bych hlavně plenky ale i různé další doplňky, třeba od Huggies, Pampers apod., nebo i nějaké levnější značky - pokud můžete doporučit nějaké kvalitní. Nemám teď moc možnost vyrážet na nákupy, tak by mi bodlo kdyby mi je někdo dovezl
. Nedají se některé známé značky objednat přímo u výrobce? Díky předem za rady!
Janina
Některý věci se daj kupovat přímo ze stránek výrobce (Fixiesky), některý např. z www.lekarna.cz (ovšem tam mají jen jak co ze sortimentu). Mohly by mít i na jiných stránek, internetových lekáren je víc, ale s jiným takovým obchodem krom fixies a lekarny zkušenost nemam.
G
Mrkni o pár diskuzí níže, je tam toho dost na toto téma - hlavně ty šup šup plínky. U výrobce můžeš objednat Fixies http://www.hartmann-rico.cz/obsah/ ( dělá je Hartmann Rico ve Veverské Bítýšce ), ale zase musíš mít velkou objednávku, abys neplatila dovoz ( ale možnost dovozu tu je ). Cenově levněji oproti akčním cenám v obchodu nevyjdou. Taky mrkni na netu do Fixies clubu www.fixies.cz/home/?… , tam to máš rozepsané. Je lepší vysledovat akce značkových plen v marketech a tam koupit více balíků. Na Pempsky ani Hagisky jsem takovou službu nenašla.
Díky - no fixiesky jsou koukám celkem drahý. Máte s nima někdo zkušenost? A co ty šup šup plenky???
Šup šup plenky jsem si z mimibazaru objednala - když jsem viděla, jak si to tam lidi chválí, vzala jsem hned celý balík (jinak tam nabízejí i 10ks balení na zkoušku).
A to bych asi nebyla já, abych neměla něco extra;-) V počůrané plínce se totiž začaly dělat takové gelové kuličky, které se lepily malé na prdelku a hrozně blbě se utíraly. Původně jsem myslela, že to dělají jenom hodně pročůrané plínky, ale ty kuličky se objevily, i když jsem přebalovala po hodině.
Jinak ty plínky jsou po všech jiných stránkách super, pěkně sajou, i ten povrchový materiál je příjemný… škoda těch gelových kuliček. Psala jsem té paní, co to prodává a ptala se jí, jestli jsem měla jenom já smůlu na várku, nebo se ozvaly i jiné maminy. Odpověděla, že už se jí to stalo asi 4× a že bohužel neovlivní, co jí dodavatel v konkrétní velikosti pošle - že to většinou dělaly plínky s konkrétním motivem na předním pásku, tak abych jí vyfotila pásek té plínky, aby ho mohla ukázat dodavateli s tím, že tyhle příště nee.
Dlužno dodat, že byla velice seriózní a nabídla mi, že mi plínky vymění - ale balík už jsme měli skoro sdělaný, tak jsem ho dobrala a koupili jsme fialové Tesco pleny a ty jsou neuvěřitelně SUPER! Kam se na to hrabou Pampers apod. Takže suma sumárum - šup šup plínky budou určitě fajn, ale když má člověk smůlu na balík, tak to naštve.
JORI - Tak se sup sup mam uplne stejne zkusenosti jako Ty - vzala jsem je jedinkrat na doporuceni jedne zname a hned 3 baliky…
ten „vysypany“ gel me opravdu nastval
![]()
Tak hned sli z domu a ja si opet zajela pro osvedcene Tesco fialky a jsem s nimi spokojena na maximum. Pro dalsi mimi uz jenom Tesco, jen skoda ze nedelaji 2-5 kg jeste, my jsme holt desny prckove
![]()
Takze muzu doporucit Tesco.
Jinak jsem jeste v tehu s Terinkou objednavala po netu www.fixies.cz plenky od nich,prave 2-5kg a 2 baliky 3-6 a cena byla stejna jako v obchode, pokud vezmes vic nez za 1000,– tak mas dopravu zdarma a dovazi do 48h od objednavky nejdyl. A jeste tam funguje urcity bonus: Některé z výrobků Fixies (dětské plenky) jsou v současné době zařazeny do zvláštní bonusové akce. Po nákupu 9 balení těchto výrobků si můžete zakoupit jedno balení za 1 Kč.
Byly celkem fajn a ja bla spokojena tak si od nich zase ty 2-5kg asi objednam a pak pekne 3-6 Tesco ![]()
Tak já teda na plenky Šup šup plus si nemůžu stěžovat.Jednou sem je vzala přes MMB pak už pátrala dál jak bych je mohla brát levněji,jelikož s poštovným se moc nevyplatili,ale měli sme to s kámoškou napůl ta to toliko nebolelo.V dnešdí době sem v také pozici,že kontakt jsem sehnala beru plenky odtamtud i pro své známé a kamarádky a málokdo si stěžoval.Jen jeden typ plenek nám teda neseděl a vždy ho píšu do objednávky,že ho nechceme pokud by došli nepřeberu to.Jediná nevýhoda i když ted už mi to tak nevadí je udělat objednávku nad 5000Kč dříve bylo 3000Kč.Chtěla sem zkusit i jiné plenky za podobnou cenu blíže ode mne,ale jaksi po poslání vzorečku a ozkoušení sem řekla raději nee nechci, prostě se mi zdáli horší kvalitově i když paní písala,že by měli být lepší…a nerada bych,aby si holkyzačali stěžovati.A tady co bereme už se s panem dodavatelem domluvim uplně v pohodě.Takže já pleny Šup šup plus doporučuji s čistým svědomím je fakt,že někomu nemusí vyhovovat, že jsou silnější,ale to je věc názoru.