Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Uz delší dobu chci doma uspořádat a zorganizovat všechny leky a nejak mi to vazne. můžete mi dat tip, v cem doma mate lékárnu? chci něco praktického a prehledneho, pravdepodobne nejaky sikovny plastovy box? mame toho nejak hodne, a to nejsem zadny hypochondr. s deckem a dalším tehotenstvim leku nejak pribylo a nemuzu porad najit nic vhodného. zatím to mam ve velke papirove krabici a detske leky v takovem tom kufriku, jak se dostavaly v porodnici. des a hruza, nejdou tam věci na vysku ![]()
a jen pro zajimavost, kde v byte leky mate, koupelna, kuchyn, spiz…?
@peta81 Já mám léky v průhledném plastovém boxu. Naše a dětské zvlášť. A pravidelně to probírám
PRotože tam má člověk často nepoužívané nebo prošlé léky.
Máme to v horní skříňce v obýváku. Něco volně, něco v krabici. V jedné léky, v druhé náplasti apod. Plus mám ze staré auto lékárničky udělenou takovou cestovní abych to nemusela před každou dovolenou chystat znovu. Občas vše přeberu a vyřadím prošlé a dokoupím co dochází.
Často používané věci mám v proutěné krabičce v kuchyni, zbytek v lékárničce na zdi v ložnici. Plus cestovní lékárnička v bývalé autolékárničce. Jednou za rok proberu, vytřídím a doplním.
Mám léky v krabičkach od lacoste. A mám to v horní skříňce v lince.
Dávám do té skříňky to nač nechci, aby děcka dostali takže léky, nůžky, káva.
Máme léky v plastovém boxu, dětské a naše zvlášť. Uložené to mám v kuchyni v lince, v nejvyšší skříňce, kam se snad jen tak nedostanou. Respektive je to ještě nenapadlo, dostanou se, kam budou chtít, že. Zhruba 2 x do roka třídím a odnáším do lékárny.
Já mám na to celý šuplík v kuchyni, na drobnosti tam mám plastový kufřík z autolékarničky a jeden košíček na rozbalené léky, které je třeba dopotřebovat přednostně. Sirupy a pod. mám naležato, když jsou otevřené tak je stejně mám radši v lednici.
@peta81 já v kuchyni místo koření
jsou to takové hrozně mělké poličky, zakrytované, tj. snadno se v tom orientuju..plus je to vysoko, mimo dosah dětí.. plus pohotovostní lékarnu, co vozíme na dovolené, v toaletní tašce obrovského rozměru, kde mám nasáčkované platíčka, plus popsané, co kde je.. ale krabičky jsou v té kuchyni..
Holt manžel dr. se pozná
, máme v lékárně opravdu všechno možné.. i nemožné…
Krabička by nám fakt nestačila.. ![]()
Léky mám v šuplíku ve skříni. Ty, co používáme nejčastěji - na bolest, náplast, pastilky na krk atd. máme v šuplíku v kuchyni
Já mám léky ve velkým šuplíku v komodě v ložnici:-) je toho celkem dost, takže potřebuju velký šuplík ![]()
Ok, dekuji vsem! asi navštívím ikeu a vyberu nejaky veeelky kufrik ci krabici nebo box.
me totiž desne rozciluje, jak je toho hodne. nejsem zrovna praskovy typ, drive jsme doma měli tak antikon., paralen a brufen
zato ted a těch dětských leku… ![]()
a jinak je to asi všude stejne, my mame leky snad po celem byte
velkou papirovou krabici v loznici, často pouzivane v supliku v kuchyni, prip. v lednici a cestovni mensi lekarnicku v koupelne. hlavne všechno hooodne nahore ![]()
Já koupila v Ikei takový plastový průhledný box s vložným patrem, v tom horním mám ty často používané, dole ty ostatní. Na tom víko zajištěné takovýma pacičkama, aby se do toho mláďata snadno nedostaly
@Etcetera78 na tu uz jsem taky koukala. takze to vypada idealne, ze? asi koupim, dik!