Domácí nanuk
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
domácí nanuk
Mamky, prosím, nemáte osvědčený recept na domácí nanuk?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja delam tvaroh+ ovoce, kdyz me hodni mlsna, tak si davam zmrznout vanilkovy kefir a chutna taky dobre
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dělám jen rozmixované jahody s troškou mlíka + cukr - spíš dřeň
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky kde jste koupily formu na nanuky? Já loni vyhodila polorozpadlou sadu a teď na to nikde nemůžu narazit. Je to třeba v tescu? V nějakém rozšířeném obchodě? Tuším že v Ikey, ale tu mám daleko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bu´d jahody, cukr, a šlehačka, nebo je dobrý i tvaroh, zakysaná smetana, cukr. chudná to jako míša.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jogurt s čímkoli - jahody, kakao..obarvím třeba část jogurtu kakaem a pak to do formiček liju nastřídačku
jinak mám tyto formičky už dobře 10 let - možná víc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám od Tescomy, stojánek na 6 nanuku, delam si jen rozmixovane jahody s cukrem, uz jsem na to zase najela a fakt na tom ujizdim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem dělala melounové - postup na mém blogu - http://diyprojekty.blogspot.cz/…-nanuky.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemate nekdo osvedceny recept, jak udelat doma nanuk co nejpodobnejsi Misovi? Maly se jich pres prazdniny v CR nemohl nabazit a tady nic takoveho nemaji. On nemuze smetanu, ale muze tvaroh, zakysanou smetanu, jogurt atd.
Neco jsem doma zkousela, ale ve vysledku to bylo desne tvrde, spis jako dren (nebo bily kus ledu
). Maly se na to ksichtil
![]()
A povedlo se vam nekomu stvorit doma i tu cokoladu nahoru?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a dodatek - zamrazíš, pak namočíš do čokolády - klidně před podáváním.. ta ztuhne hned
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
@Ali-Ali vyzkoušej toto: odkaz
to zni dobre, zkusim.
s tou cokoladou jsem prave uvazovala, jestli to stihne ztuhnout na tom zmrlem nanuku jen tak nebo to musi jeste do mrazaku. no zkusim byt rychla a snad se to neroztece
opravnene se totiz obavam, ze bez cokolady nahore to uspech mit nebude…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ali-Ali ne, ta čokoláda ztuhne fakt hned.. jen prostě rychle namočit, pár vteřin počkat a můžou ji děti dostat
je fakt dobrá..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit