8,5m - ráno odmítá mléko - co k snídani?

115
13.5.15 13:51

8,5m - ráno odmítá mléko - co k snídani?

Maminky poraďte mi. Syn se v noci často budí, třeba 4×, 5× a vyžaduje kojení, jinak stále pláče. Zkoušela jsem vše možné ale zatím se mi to nepodařilo změnit. Ale ráno, jak se probudí okolo 6. - 7. a úplně procitne, tak už prso odmítá. Takže třeba naposled kojím ve tři, nebo ve čtyři. No a svačinku mu dávám až tak okolo 9.h ovoce, potom ve 12h oběd masozelenina, v 16h jogurt a v 19h kaši. Pak okolo 20h kojení při kterém usíná. A pak noční koloběh, co dvě odiny vzhůru a brek… Řeším co s tou snídaní, kojit naposled ve čtyři ráno a pak mu dát svačinu až v 9…to nevydrží. A když jí dám dřív tak zas nevydrží do oběda… :think: neporadíte co bych mu mohla dávat na tu snídani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
13.5.15 13:53

Jogurt, nějakou kaši, ovocné pyré :think: osobně dávám jogurt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
13.5.15 13:53

@anstazia a co dáváš teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
13.5.15 13:58

Dej jogurt, malá sice byla na UM.Ale v tomhle věku dostala jogurt, pak ovoce, oběd zapila mlíčkem, svačina, večeře-zas zapila UM. A i tak se v noci budila 3-4× na UM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
13.5.15 14:06

@Krrysa snažím se o to kojení, ale nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
13.5.15 14:07

@martina.se @knight
no právě jogurt dávám každý den k odpolední svačině, ovoce k dopolední, kaši k večeři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
13.5.15 14:09

Mě to teda přijde šílené v 8,5 měsících co dvě hodiny vzhůru :roll:… to Tě upřímně lituji :hug:… nezkoušela si třeba dát ještě ve 22 hod nějakou lehkou kaši s ovocem, nebo jen ovoce, bílý jogurt, aby syn neměl hlad v noci?… možná mu mlíčko přes noc nestačí, už nemusí být tak hutné… soudím podle sebe, po 9.měsících kojení jsem měla mlíko už poloviční vodu :?… jinak na snídani jsme dávali taky bílý jogurt s ovocem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.5.15 14:09

@anstazia promíchej pořadí ;) osobně - ráno jogurt, svačina ovoce, oběd plus kojení, odpol většinou banán, večer kaše. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
13.5.15 14:16

@anstazia já mám skor stejně starou.. ráno dávám jogurt, pak spí, pak oběd, pak ovoce-přesnídávka, nebo pokud dopol nespí a má svačku, tak ovoce dopoledne a odpol chleba s lučinou na minikousíčky-ještě nemá zuby, a k večeři kaši…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
13.5.15 14:26

@Krrysa a to už zvládne ten chleba? To jsem ještě nezkoušela. To nakrájíš na malé kostičky a dáváš do pusinky? Nevdechne to? Já zkoušela dávat žužlat rohlík, to žužlá, ale nic nesní :-) a má to všude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
13.5.15 14:40

Dokud jsem neodbourala noční krmení (stupňoval od 7 měsíců nejdřív co 3 hodiny, pak co 2 a nakonec jsme skončili po hodině), tak ráno nechtěl nic - byl přežraný z noci. Takže radím: ať si manžel vezme dovolenou, ty se odstěhuj a k malýmu ať vstává on. Aspoň pár dní. A pak si ráno určitě dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
13.5.15 14:44

@Janina81 taky jsem si říkala že asi nemá hlad, kdo by ráno snídal, kdyby jedl 4× za noc? Je pravda, že u nás se ty intervaly taky spíš zkracují. A jak jste s tím skoncovali? Takhle najednou? To se obávám, že by to bylo moc drastický. Když mu nedám prso tak brečí a brečí až řve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
13.5.15 14:45

@anstazia jojo, uříznu poměrně tenkej chleba, namažu lučinou, ankrájím na pidi midi kostičky ( trochu piplačka)a dávám do pusinky,. moc jí to chutná :mrgreen: edit, dneska jí takhle sourozenci obdarovali palačinkou s marmeládou :oops: a přežila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
13.5.15 14:46

Problém je taky že jsem po té noci tak vysátá, že i kdyby prso chtěl tak z něj nic neteče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
13.5.15 14:49

@anstazia
Nejdůležitější bylo moje rozhodnutí, že už to takhle dlouho fakt nevydržím, 4 měsíce jsem nespala víc jak hodinu v kuse a usínala jsem za chůze (i za jízdy autem). A pak to šlo překvapivě hladce. Asi poznal, že maminka už je fakt naštvaná.
Takže když zabrečel, chvilku jsem počkala, šla jsem tam, položila, dala dudlíka a řekla, že se spinká. A postupně prodlužovala intervaly. Za 2 dny spal celou noc a ráno se hezky najedl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí