Domácnost bez chemie - jak na to?

85355
15.9.18 08:44

@ahhotep skupina Svět Non toxic na facebooku, najdes tam vse potrebne informace. A da se zit bez toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
587
15.9.18 08:45

Jestli jsi na FB, tak si najdi skupinku Svět non toxic, tam se vše toto dopodrobna řeší. Jsou tam i návody na výrobu atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85355
15.9.18 08:46

Myslim bez chemie. Mrkni na znacku Sonnet - na prani neutral, tablety do mycky i od nich, sprchove gely Weleda (kompromis), i deodoranty. Na uklit ocet, jedla soda nebo sonnet. Ale zkus se tam pridat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
15.9.18 08:46

Ahoja, co se tyce kosmetiky, mrkni na stranky biooo.cz, kdyz jsem prechazela na prirodni kosmetiku, tyhle stranky mi prisly uplne nejlepsi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
15.9.18 08:56

ta stránka na fb je nedostupná, škoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
15.9.18 09:12

Najdi si firmu tiande,mají přírodní deodoranty,jar oříšek přírodní můžeš mít i ovoce, zeleninu, vlastně s tím míjí vše koupelny,okna,kuchyň, vytírám,na prani mají koule ,tak pereš bez prášků i aviváže a věř mi,že budes nadšená ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
15.9.18 09:29

Nano Silver technologie - super úklidi celou domácnost bez chemie - i nádobí v myčce, záchod, dětské hracky. Já si to nemůžu vynachválit. Používám jen to. Ale nedá se koupit v obchode, info kdyztak do zprávy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85355
15.9.18 09:31
@ahhotep píše:
ta stránka na fb je nedostupná, škoda

Je nedostupna jen od patku do nedele, maji volno. Zkus to zase v pondeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85355
15.9.18 09:31
@tajnaorient píše:
Najdi si firmu tiande,mají přírodní deodoranty,jar oříšek přírodní můžeš mít i ovoce, zeleninu, vlastně s tím míjí vše koupelny,okna,kuchyň, vytírám,na prani mají koule ,tak pereš bez prášků i aviváže a věř mi,že budes nadšená ;)

V zadnem pripade! Hnusna chemie :roll: @ahhotep

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
15.9.18 10:10
@tajnaorient píše:
Najdi si firmu tiande,mají přírodní deodoranty,jar oříšek přírodní můžeš mít i ovoce, zeleninu, vlastně s tím míjí vše koupelny,okna,kuchyň, vytírám,na prani mají koule ,tak pereš bez prášků i aviváže a věř mi,že budes nadšená ;)

No, tak to s prirodou nema absolutne nic spolecnyho…tiande nebrat, je to chemickej koktejl :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
15.9.18 10:27

Tiande NE, jen se tak tváří, ale je to chemie.

Mrkni na značku Tierra Verde
Ryze česká firma se sídlem v Brně zaměřující se na výrobu maximálně ekologických pracích prostředků a prostředků pro úklid domácnosti.
Já zkušenost nemám, zatím to tak neřeším, ale kamarádka co jede domacnost bez chemie ji používá a chválí si ji, dá se kupovat i bezobalově.
Kosmetiku mám teď taky na doporučení té kamarádky značku Natura Siberica a Saloos. Deodoranty značka Boirythme.

Příspěvek upraven 15.09.18 v 10:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
15.9.18 10:31

Přírodní krémy si můžeš klidně umíchat sama. Na internetu je spoustu návodů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
15.9.18 10:32

A na zbytek domácnosti doporučuji inspirovat se amiši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
15.9.18 10:40

Já jsem hrozně moc spokojená s DM, kupuji řady NATURE, od plen až po čistič koupelny, tablety do myčky, vatové tyčinky papírové do uší, pak taky třeba firma Frosch, úžasný univerzální levandulový čistič.
Celkově v Dm jsou super ceny, kosmetika, šampony od ALVERDE :palec:
ten šampon s arganovým a mandlovým olejem je opravdu bezvadný

Příspěvek upraven 15.09.18 v 10:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
15.9.18 10:41

Jedlá soda je hydrogenuhličitan sodný, ocet je roztok obsahující kyselinu octovou, ethanol a další, to je bez chemie? Aha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný