Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@ahhotep skupina Svět Non toxic na facebooku, najdes tam vse potrebne informace. A da se zit bez toho.
Jestli jsi na FB, tak si najdi skupinku Svět non toxic, tam se vše toto dopodrobna řeší. Jsou tam i návody na výrobu atd.
Myslim bez chemie. Mrkni na znacku Sonnet - na prani neutral, tablety do mycky i od nich, sprchove gely Weleda (kompromis), i deodoranty. Na uklit ocet, jedla soda nebo sonnet. Ale zkus se tam pridat.
Ahoja, co se tyce kosmetiky, mrkni na stranky biooo.cz, kdyz jsem prechazela na prirodni kosmetiku, tyhle stranky mi prisly uplne nejlepsi ![]()
Najdi si firmu tiande,mají přírodní deodoranty,jar oříšek přírodní můžeš mít i ovoce, zeleninu, vlastně s tím míjí vše koupelny,okna,kuchyň, vytírám,na prani mají koule ,tak pereš bez prášků i aviváže a věř mi,že budes nadšená ![]()
Nano Silver technologie - super úklidi celou domácnost bez chemie - i nádobí v myčce, záchod, dětské hracky. Já si to nemůžu vynachválit. Používám jen to. Ale nedá se koupit v obchode, info kdyztak do zprávy
@ahhotep píše:
ta stránka na fb je nedostupná, škoda
Je nedostupna jen od patku do nedele, maji volno. Zkus to zase v pondeli.
@tajnaorient píše:
Najdi si firmu tiande,mají přírodní deodoranty,jar oříšek přírodní můžeš mít i ovoce, zeleninu, vlastně s tím míjí vše koupelny,okna,kuchyň, vytírám,na prani mají koule ,tak pereš bez prášků i aviváže a věř mi,že budes nadšená
V zadnem pripade! Hnusna chemie
@ahhotep
@tajnaorient píše:
Najdi si firmu tiande,mají přírodní deodoranty,jar oříšek přírodní můžeš mít i ovoce, zeleninu, vlastně s tím míjí vše koupelny,okna,kuchyň, vytírám,na prani mají koule ,tak pereš bez prášků i aviváže a věř mi,že budes nadšená
No, tak to s prirodou nema absolutne nic spolecnyho…tiande nebrat, je to chemickej koktejl ![]()
Tiande NE, jen se tak tváří, ale je to chemie.
Mrkni na značku Tierra Verde
Ryze česká firma se sídlem v Brně zaměřující se na výrobu maximálně ekologických pracích prostředků a prostředků pro úklid domácnosti.
Já zkušenost nemám, zatím to tak neřeším, ale kamarádka co jede domacnost bez chemie ji používá a chválí si ji, dá se kupovat i bezobalově.
Kosmetiku mám teď taky na doporučení té kamarádky značku Natura Siberica a Saloos. Deodoranty značka Boirythme.
Příspěvek upraven 15.09.18 v 10:34
Přírodní krémy si můžeš klidně umíchat sama. Na internetu je spoustu návodů.
Já jsem hrozně moc spokojená s DM, kupuji řady NATURE, od plen až po čistič koupelny, tablety do myčky, vatové tyčinky papírové do uší, pak taky třeba firma Frosch, úžasný univerzální levandulový čistič.
Celkově v Dm jsou super ceny, kosmetika, šampony od ALVERDE ![]()
ten šampon s arganovým a mandlovým olejem je opravdu bezvadný
Příspěvek upraven 15.09.18 v 10:44
Jedlá soda je hydrogenuhličitan sodný, ocet je roztok obsahující kyselinu octovou, ethanol a další, to je bez chemie? Aha.