Posuvné dveře na zeď

777
10.9.18 14:35

Ahoj pracuji u firmy, která vyrábí dvere. Posuvné dvere mají vždy mezeru ať už mezi zárubní a dveřmi nebo zdi a dveřmi. Lepší varianta jsou zalamovací dveře které jsou klasicky na pantech ( zárubni) tam je tam škvíra minimální :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31608
10.9.18 14:41
@MarNem píše:
Ahoj vsem, mam prosbu, do bytu 2+1 jsem si nechala vybourat prostor mezi kuchyni a detskym pokojem, puvodne tan mel byt obyvak, vse to bylo planovane pred otehotnenim, no ale osud tomu chtel jinak… kazdopadne proc pisi. Chtela jsem tim samozrejme usetrit prostor byt je maly. No ale ted mam obavy, aby mi do pokojicku i pres dvere nesel zapach z kuchyne pri vareni…nemate s tim. prosim nekdo zkusenosti?? :nevim:

Pokud máš fakt posuvné po zdi a ne do pouzdra, tak tam půjde všechno, hluk i případný zápach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.18 14:52

Jeste je nemame, ale planujeme to stejne, zatim mame proste jen pruchod bez dveri z kuchyne primo do postele :lol: a batole spi ve stejnem pokoji. Co jsem koukala, tak trochu by meli pomoci kartace po stranach a pouzdro, zvukotesne to nebude no :nevim: ale pro nas to tak jako tak bude zlepseni. Ale i takhle uplne bez dveri to jde, jen clovek nemuze v noci pouzivat kuchyn :? Kdyz byl malej uplny miminko, zili jsme v garsonce a nenechal se vyrusit nicim.
Jsem zvedava na tvoje dalsi zkusenosti, urcite napis, az nejake dvere poridis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
10.9.18 18:25

Dekuji za komentare a za napady… no pokusim se je trosku odizolovat zkusim to probrat s panem jestli by tam slo dat ty zalamovaci.. :think: nebo to necim proste zmirnit.. :( doufan ze nebudeme mi pristi rok vyuzene dite :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný