Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Janli píše:
favi
Favi je jen vyhledavac, stejne vas přesměruje na prodávající e-shop.
A doplňky nevyhledává dobre.
Radim levne obchody- Pepco, Kik, Moebelix, Sconto
@Light.al no právě, nemusím prolézat tisíc eshopů, protože to mám pohromadě. Že by měli v Pepcu nebo Kiku něco vkusnýho, tak to jsem si nevšimla. Kýč za pár korun. Člověk by měl být aspoň trochu originální…
@terezkakol Dekorace si dělám sama. Kýče že shopu Pepco, Kik atd moc nemusím.
Nejvíc nesnáším ty tabulky nebo nálepky na zeď „Pravidla této domácnosti, smějeme se, pomáháme si atd.“ prostě hrozny sra*ky ![]()
Jinak dekorace diy stojí většinou pár kaček, materiál sháním v prirode. Jestli jsi aspoň trochu zrucna, tam mrkni na stránky diy a budes mít hned inspiraci.
Za mě nejlepší Favi, ale ty ceny jsou někdy dost šílené. Jinak spoustu věcí objednávám z Číny (ali) a pak prostě různě po internetu, co najdu v akci. Pozor na Wish, to je taky čína a kamarádka se spálila, věci nepřišly
Moc hezký a originální výběr mají na LaHome, zkuste mrknout.
Pepco, Kik, Action - tam nekupuju oblečení ale jen dekorace a hlavně jen to, co opravdu vím, že použiju a využiju dlouhodobě ![]()
Já teda si potrpím na kvalitu, radši si kupuju věci postupně ale kvalitní než naráz nějaký laciný věci
Taky raději volím daržší a kvalitní, ale je fakt, že třeba pepco má občas taky kvalitní dekorace
a jeste je prý dobrý action…
Hele a co to je „za dobrou cenu“? Já teda nevím, ale já jsem teda dost poučila, když jde o cenu. Jako dobrá cena většinou neznamená dobrá kvalita ![]()
Jo že…to je fakt mě se líbí sinsay
tam kupuju skoro všechno, potom si ujíždím na dřevěných dekoracích těchto: https://www.olivove-drevo.eu/ ty jsou taky super krásné a praktické
a pak teda ještě pokukuju po macrame výrobcích, ty jsou prý teď hodně v kurzu
ale jak, které se mi líbí zase no ![]()
S přibývajícím věkem nesnáším levné dekorace a kýče. Kupuju zásadně umělecké, dražší díla, většinou na fler.cz.
favi