Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jj tam je to taky fajn
i třeba věci na svatbu nebo tak se tam dají pořídit
Také se přikláním k Fleru a podobným, sama tam prodávám sedací puffíky plněné špaldou ![]()
ne všichni ruční práci dokáží ocenit, ale lepší se to ![]()
Jo, to jsem si taky na sobě všimla… čím jsem starší, tím jsem vybíravější a hodně řeším design a kvalitu…
Taky mám ten pocit, že jsem čím dál vybíravější a hlavně už mi jde hlavně o kvalitu, nemám už ani chuť kupovat nějaké laciné věci protože z toho nemám ani dobrý pocit ohledně materiálu atd. Kde mají nej výběr nějakých stylových kvalitních věcí? ![]()
Nemám ráda ty doplńky co vidím v každé druhé domácnosti, vše vypadá tak stejně.. není to typická dekorace, podívejte se na kliklap, tím, že nenakupuju tolik doplňků, tak mám výraznější praktické kousky. Máme od nich vypínače v retro provedení, moc krásné kousky.
Tak dneska jsou ty dekorace v každých těch známých obchodech stejné když je projdeš v daném období. Já už jsem z toho trochu vyrostla a nerada kupuju laciné dekorace. Raději něco delší dobu hledám a pro nové kousky chodím spíše na designovější e-shopy (nejde o to kupovat toho moc a často ale spíš něco, co se stane součástí domácnosti).
Z těch cenově designových a i cenově dostupných mám ráda třeba Bakly. Mám od nich už i několik sad hrnečků, povlečení a nějaké dekorace. ![]()
Já mám ráda třeba kampaně na Westwing. Pak je fajn i Etsy - mezinárodní Fler, tam se dá najít spoustu krásných věcí.
Z těch kvalitnějších je super třeba finnishdesignshop, pak mají sekci doplňků na Matches, pak mám ráda třeba i akci Designblok…
Máte pravdu, těžko si kde vybrat, když je všechno hrozně moc podobné. Proto navštěvuju taky bazary, rada objevuju nový e-shopy s ruční výrobou apod.
Poradíte nějaké umělé květiny do vázy a vázu? Chtěla bych to na místo, kde je málo světla.
@Sára 1 píše: Více
To spíš sušené, ty umělé jsou dobré akorát na hřbitov. ![]()
@lucad77 píše: Více
A máš nějaký tip? Nějakou hezkou fotku? Mně se líbí i některé umělé, ale je jich strašně málo.