Jak odstranit námrazu v ledničce

Anonymní
12.9.18 12:14

jak odstranit námrazu v ledničce

Ahoj, v ledničce se mi udělala námraza, nevíte, čím to může být? jak ji odstranit? teplotu tam mám nastavenou na 2 stupně, jakou teplotu máte v ledničce vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24992
12.9.18 12:14

odmrazit ledničku? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
12.9.18 12:20

Já nevím, na 4°C naprosto stačí .. pokud máš namrazu, nejspíš jsi špatně dovrela dveře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
12.9.18 12:25

Tenhle problém mám taky a jsem teda taky „materiál“ :lol: Zkouším měsíc to mít na 2.5 a ty kapky jsou zmrzlé, dám na 1.5 kapky jsou pořád… :nevim: vypínali jsme, vytřeli, přeplněno nemáme, teplý kastrol tam nedávám… Taky nevím co s tím a když se občas někoho zeptám, tak absolutně nechápe :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
12.9.18 12:28

Co používáte za archaické spotřebiče? Námrazu jsem v lednici a mrazáku neviděla snad 10 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
12.9.18 12:29
@Alkata píše:
Co používáte za archaické spotřebiče? Námrazu jsem v lednici a mrazáku neviděla snad 10 let.

3 roky staré Beko, žádná hitparáda no… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
12.9.18 12:42
@Celina píše:
To je zase materiál :roll:

proč materiál? člověk se učí celý život, tak proč by se nemohla zakladatelka normálně zeptat?
Nám se taky tvoří námraza (6 let stará lednička), i když mám nastaveno na 5°..u nás to asi bude špatně doléhajícím mrazákem -už asi netěsní ta guma na dvířkách -a lednička pořád domražuje, že to je i v lednici a ne jen v mrazáku. Už to budem muset vyměnit, asi to žere jako blázen. Odmražuju pravidelně (vypnout z elektriky, otevřít, námrazu fénem a do sucha vytřít)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.18 16:00

@Celina materiál jste vy - extra protivný

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.9.18 16:01

@annasmyc děkuji,už mám hotovo

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
12.9.18 16:04
@Anonymní píše:
@Celina materiál jste vy - extra protivný
:mrgreen: nejlepší reakce tohohle dne! :pankac:

mně se taky námraza děje pořád, hlavně na mrazáku. Co si vzpomínám, to se dělo celý život i rodičům. Nemám čas na to každých pár měsíců vše vyndat a odmrazit, takže zatím žiju i s námrazou :nevim:

• Citovat
  • Upravit
112
10.11.18 00:35

@Lalelale stačí nastrikat rozmrazovac mrazáku a led hned taje. Za chvilku mám hotovo. Ani pro fén už nemusím až do koupelny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.21 16:01

Mám lednici která se sama odmrazuje. Poslední dobou se ale na zadní stěně tvoří led. Odstraním ho a za pár dní je tam zas. Odtokový kanálek odtéká, navíc led se dělá jen na levé straně.
Nevíte co s tím? :think: Dřív s tím problém nebyl, trochu se bojím že budeme pořizovat novou…

• Citovat
  • Upravit
2577
15.8.21 16:48
@Anonymní píše:
Mám lednici která se sama odmrazuje. Poslední dobou se ale na zadní stěně tvoří led. Odstraním ho a za pár dní je tam zas. Odtokový kanálek odtéká, navíc led se dělá jen na levé straně.
Nevíte co s tím? :think: Dřív s tím problém nebyl, trochu se bojím že budeme pořizovat novou…

Mi se takhle dela namraza, kdyz dsm neco hidne blizko zadni steny lednicky. Tudiz tam musim nechavat aspom 2 cm mezeru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.21 17:03
@Capricorn61 píše:
Mi se takhle dela namraza, kdyz dsm neco hidne blizko zadni steny lednicky. Tudiz tam musim nechavat aspom 2 cm mezeru ;)

To my tam mezeru máme (kolikrát máme skoro prázdnou lednici :lol: ), vzduch tam proudí, tím to nebude.

• Citovat
  • Upravit
2577
15.8.21 17:07
@Anonymní píše:
To my tam mezeru máme (kolikrát máme skoro prázdnou lednici :lol: ), vzduch tam proudí, tím to nebude.

Tak pak zasrana lednice :lol: hi hi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný