Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já nevím, na 4°C naprosto stačí .. pokud máš namrazu, nejspíš jsi špatně dovrela dveře
Tenhle problém mám taky a jsem teda taky „materiál“
Zkouším měsíc to mít na 2.5 a ty kapky jsou zmrzlé, dám na 1.5 kapky jsou pořád…
vypínali jsme, vytřeli, přeplněno nemáme, teplý kastrol tam nedávám… Taky nevím co s tím a když se občas někoho zeptám, tak absolutně nechápe ![]()
Co používáte za archaické spotřebiče? Námrazu jsem v lednici a mrazáku neviděla snad 10 let.
@Alkata píše:
Co používáte za archaické spotřebiče? Námrazu jsem v lednici a mrazáku neviděla snad 10 let.
3 roky staré Beko, žádná hitparáda no… ![]()
@Celina píše:
To je zase materiál
proč materiál? člověk se učí celý život, tak proč by se nemohla zakladatelka normálně zeptat?
Nám se taky tvoří námraza (6 let stará lednička), i když mám nastaveno na 5°..u nás to asi bude špatně doléhajícím mrazákem -už asi netěsní ta guma na dvířkách -a lednička pořád domražuje, že to je i v lednici a ne jen v mrazáku. Už to budem muset vyměnit, asi to žere jako blázen. Odmražuju pravidelně (vypnout z elektriky, otevřít, námrazu fénem a do sucha vytřít)
@Anonymní píše:
@Celina materiál jste vy - extra protivný
mně se taky námraza děje pořád, hlavně na mrazáku. Co si vzpomínám, to se dělo celý život i rodičům. Nemám čas na to každých pár měsíců vše vyndat a odmrazit, takže zatím žiju i s námrazou ![]()
@Lalelale stačí nastrikat rozmrazovac mrazáku a led hned taje. Za chvilku mám hotovo. Ani pro fén už nemusím až do koupelny ![]()
Mám lednici která se sama odmrazuje. Poslední dobou se ale na zadní stěně tvoří led. Odstraním ho a za pár dní je tam zas. Odtokový kanálek odtéká, navíc led se dělá jen na levé straně.
Nevíte co s tím?
Dřív s tím problém nebyl, trochu se bojím že budeme pořizovat novou…
@Anonymní píše:
Mám lednici která se sama odmrazuje. Poslední dobou se ale na zadní stěně tvoří led. Odstraním ho a za pár dní je tam zas. Odtokový kanálek odtéká, navíc led se dělá jen na levé straně.
Nevíte co s tím?Dřív s tím problém nebyl, trochu se bojím že budeme pořizovat novou…
Mi se takhle dela namraza, kdyz dsm neco hidne blizko zadni steny lednicky. Tudiz tam musim nechavat aspom 2 cm mezeru ![]()
@Capricorn61 píše:
Mi se takhle dela namraza, kdyz dsm neco hidne blizko zadni steny lednicky. Tudiz tam musim nechavat aspom 2 cm mezeru
To my tam mezeru máme (kolikrát máme skoro prázdnou lednici
), vzduch tam proudí, tím to nebude.
@Anonymní píše:
To my tam mezeru máme (kolikrát máme skoro prázdnou lednici), vzduch tam proudí, tím to nebude.
Tak pak zasrana lednice
hi hi
Ahoj, v ledničce se mi udělala námraza, nevíte, čím to může být? jak ji odstranit? teplotu tam mám nastavenou na 2 stupně, jakou teplotu máte v ledničce vy?