Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Pavel Jelínek.
Dobrý den,
myslím, že jste mojí reakci na Vaše napadení mé osoby zde na portálu vůbec nepochopil a pochybuji, zda -li jste ho vůbec četl. A pokud ano, pak nechápete smysl psaného textu.
Takže ještě jednou, česky, v bodech a srozumitelně.
1. Rozdíl mezi zaměstnancem (byť v pozici) manažera a majitelem firmy je, že zaměstnanec nemá možnost spravovat finanční toky ve firmě a NEMÁ k těmto financím přístup!
2. Stojím si za svým tvrzením, že počáteční zdržení ve výstavbě bylo posunuto o 2 měsíce z důvodu opravy komunikace k Vašemu pozemku. a tedy byli zahájeny další stavby v pořadí.
A upřimně napsat, Váš jak píšete „nátlak“ (telefonicky) se opravdu míjel účinkem.
3. Omlouvat se Vám nebudu… nemám za co! Pokud by nebylo mé snahy a nátlaku na vedení (které jste mimochodem vcelku trefně popsal), pak by jste přišel o daleko více peněz.
4. Stavbyvedoucího jste znal a jak sám píšete musel jste si na něj stěžovat.
Pokud bude zapotřebí, požádám ho, ať se vyjádří k tomu, že jste ho neznal a Vaší verzi spolupráce.
5. Psal jsem, že každá firma má určité pracovní pozice a hierarchii… né o tom jaká je praxe a s kým stavět či né.
6. A Vaše skoro hysterické výlevy zde o tom, že „dávám ruce pryč“?
Kdyby tomu tak bylo, tak bych nepomáhal bývalým zákazníkům firmy DOMY OLDAR stavět jejich domečky. Vám jsem pomoci nemohl, protože za zbylé peníze to nebylo možné!
7. Chápu, že jste rozezlen a také to, že si chcete svoji zlost vybít alespoň na někom, kdo s Vámi z bývalé firmy komunikuje, avšak zkuste prosím pochopit, že já jsem byl odpovědný za technické provedení výstavby domů. Nebyl jsem ani jednatel a ani majitel.
8. To, že jste složil firmě obrovskou částku dopředu a s vidinou veliké slevy bylo Vaše svéprávné rozhodnutí. Nikdo Vás do toho nenutil! V době podpisu Vaší smlouvy jsem byl u firmy cca půl roku a praktiky pana Nováka se zálohami jsem žádným způsobem nemohl ovlivnit. Jinak tento člověk je a zůstane i pro mne „černou“ etapou mého profesního života stejně jako pro Vás. A máte pravdu, zvesela si podniká dále jako by se nic nestalo. Věřím stejně jako Vy, že k jeho potrestání dojde.
9. Snažíte se tady bojovat s někým, kdo když konkrétně Vám nepomohl, tak určitě neublížil. Přečtěte si prosím pozorně můj předchozí příspěvek s chladnou hlavou a určitě zjistíte, že tam nebyla žádná snaha o „natření“.
10. A na závěr Vám moc a moc přeji, aby se Vám podařilo domoci se svých práv a nároků, ale na „správném bojišti“ a né tady se mnou.
Hezký den přeji Vám i ostatní tady.
MG.
No comment, neboli nemám slov!
![]()
My, stavěli s marketing Partners, která potom byla prepsana, jako domy oldar už nikdy víc největší sklamani, jednání hrůza, firma skončila protože to jsou s. r.o. A můžou začít jako jinna firma
![]()
Z jakého důvodu administrátor smazal jméno JN a nahradil XY? Z důvodu uvedení celého jména jsem mohla reagovat. Ostatním pan XY už neříká nic. ![]()
Asi se ozval ![]()
Tak aspoň bych se chtěl pochlubit, že můj strejda se jmenuje Jiří Novák ![]()
Každopádně děkuji za odpověď a všem přeji, aby se podařilo vas domeček dostavět a špatné firmy zanikly. Stejně k tomu dřív nebo později dojde, bohužel, až po zkušenostech a peripetiích klientů v diskuzi shora uvedených. ![]()
@Paveljel tento člověk J. N. z Velkého Tynce u Olomouce, tuneloval firmu uz v roce 2013, tehdy se jmenovala Liveware s. r.o z Mladé Boleslavi a my zažily krušné chvilky. NOVAKU JE HODNĚ, ALE TOHLE BYL NESKUTEČNÝ PARCHANT, tuším že byl ročník 1970.Doufám že už se smaží v pekle. Působí v různých stavebních firmách v Čechách. Takže budte velmi ostražitý. Na emiminu je fórum na Liveware.
Dobrý den,
z diskuse jsem smazala některé příspěvky, za které se eMimino ani nemůže postavit, ani je nemůžeme vyvracet a ani to není naším úkolem.
Děkuji za pochopení a přeji vše krásné Vánoce!
za tým eMimina
Josefina