Využíváte služby - donáška obědů?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
466
10.2.11 12:30

Na sousedku bych se vys… Mě by bylo uplně fuk,co si kdo říká, hlavně že já jsem spokojená.A za tu cenu, kdo by to nedělal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
10.2.11 12:34

dik holkyyyy :hug: kdyz se nas…tak ji dam odkaz na emimino at se jukne na nazopry:)dnesni obed byl rizek,si piste ze jsme si ho uzily:) :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
227
10.2.11 12:40
marra píše:
dik holkyyyy :hug: kdyz se nas…tak ji dam odkaz na emimino at se jukne na nazopry:)dnesni obed byl rizek,si piste ze jsme si ho uzily:) :pankac: :pankac:

A má to :dance: , když by ses měla řídit podle lidí, kolikrát by člověk musel chodit kanály…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22026
10.2.11 12:40

Já bych si je osobně vozit nenechala, protože stejně vařím pro malého. U starší už to moc neřeším, ale u toho mladšího chci mít ještě kontrolu nad tím, co jí a vařit mu tak, jak považuji za nejlepší. A když už bych stejně jemu vařila něco jiného, je to jedno, to už se při něm najíme i my s dcerou.

Ale obecně na tom taky rozhodně nevidím nic špatného - sousedka evidentně nemá co na práci… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
10.2.11 12:41
zuzouš píše:
I kdybys super vyvařovala, sousedka si najde něco jiného. Až tě příště bude kritizovat, že si obědy kupuješ, tak jí odpověz- My na to totiž máme! :pankac: Já sice vyvařuju, ale mě to baví a malá je moc hodná, takže to i v pohodě stíhám. Ale třeba po dalším porodu bych se jídelně nebránila :wink:
:palec:

jasně, co jí je do toho, a´t se stará o svý. Teda já si neumím představit, že bych tohle řekla sousedce :D I kdybych s ní dobře vycházela, tak budu držet hubu a myslet si svý.

jinak na tom není nic špatného, co by sis nemohla odpočinout od vaření, když jídlo bude dobré, ušetříš čas u plotny a přemýšlení co vařit a čas mužeš věnovat jinam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
10.2.11 12:42

U nás v baráku si obědy nechávají dovážet vlastně jen maminy na mateřské - ty s dvěma dětma. Důchodci poctivě vaří.
Já teda ještě ne, ale chlap si ze mě neustále dělá srandu a ptá se, kdy že nám u schránek bude stát jídlonosič.
Nevidím na tom nic špatného. Radši půjdu s dítětem ven než stát u plotny.
A tvoje sousedka ať si hledí svého a nezávidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
10.2.11 12:46

ahoj, já osobně teda ne, ale děda s babičkou si obědy takhle platili, jen si pro ně chodili do jídelny a byli nad míru spokojení a nic špatného na tom nevidím ani u mladých lidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
10.2.11 12:55

Marky, já bych využívala a vůbec bych se necítila blbě.
Dokonce jsem se už i ptala ve školce, kam Maty chodí (cca 5 minut od domu). Bohužel zatím nedělají jídlo pro veřejnost ve velkém, proto je cena tuším 75 nebo 80Kč. To mi přijde docela dost…ale zase nevím, jak se to pohybuje v jiných školkách. O rozšíření vaření pro veřejnost se jedná. Akorát se jedná už 3 měsíce a očividně stále nepokročili… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
29436
10.2.11 12:56

Kdybych měla tu možnost, hned obědy odebírám taky. Zatím jsem na rizikovém a už mi z toho mírně hrabe. Ne ze samotného vaření, ale z toho co mám pořád vymýšlet? Máme ZŠ přímo před barákem, MŠ 5 minut od baráku, bohužel jídelny fungují jen pro děti a zaměstnance školy. Jinak bych po tom skočila všema deseti a pro ty obědy si docházela. Sousedka ať se stará sama o sebe, drby budou vždycky, na to se vyprdni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
10.2.11 12:59

možná závist od sousedky. :nevim: chvíli jsem taky pro obědy chodila do místní ZŚ ale nevyužívala jsem každý den a chuťově mě to nijak nenadchlo (respektive to nebylo moc pro malou, což měla být hlavní výhoda) a tak jsem to zrušila. Ale jinak tady chodí hodně maminek a nevidím na tom nic špatného. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.2.11 13:13

Pokud na to máš peníze tak je to jen tvá věc.I kdyby ti nosili snídani opálení chlapci a obědy na zlatém podnosu.
Sousedka bude asi fajn baba :pankac: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
10.2.11 13:27

CO je sousedce do toho, kdo ti vaří oběd? I kdyby ti chodila vařit mamka, tak jí to může být u ..... Nechápu, že to ty lidi baví, starat se o druhé!!!!
Já kdybych měla možnost, nechat si vozit obědy, tak do toho jdu hned. Měla bych více času na malou a chlap by byl spokojený, že má navařeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
10.2.11 13:50
Palina.zl píše:
Marky, já bych využívala a vůbec bych se necítila blbě.
Dokonce jsem se už i ptala ve školce, kam Maty chodí (cca 5 minut od domu). Bohužel zatím nedělají jídlo pro veřejnost ve velkém, proto je cena tuším 75 nebo 80Kč. To mi přijde docela dost…ale zase nevím, jak se to pohybuje v jiných školkách. O rozšíření vaření pro veřejnost se jedná. Akorát se jedná už 3 měsíce a očividně stále nepokročili… :nevim:

cau kocko:)no mne to prijde strasne plus,s dvema detma za prdeli:)))))a cena u nas je s donaskou 45,a musim rict ze vari podle me dobre,a je to habakuk,tak jsem se toho chytla:)

• Citovat
  • Upravit
marra
10.2.11 13:52
Kamča.dalmatinka píše:
Pokud na to máš peníze tak je to jen tvá věc.I kdyby ti nosili snídani opálení chlapci a obědy na zlatém podnosu.
Sousedka bude asi fajn baba :pankac: :cert:

mno ti opaleni chlapci by byli fajn:)az budes o necem vedet dej info:))))))) :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2803
12.2.11 10:04

Než jsem to dočetla, hned mi naskočilo, že asi bydlíš na vesnici…no a je to tak. Na vesnici je život jiný a lidé mají jiné myšlení, často řekla bych stará škola. Sama to můžu porovnat, bydlím v Praze a chalupu máme na klasické vesnici. Sousedce do toho nic není ! Sama bych tuto službu využila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí