Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Na sousedku bych se vys… Mě by bylo uplně fuk,co si kdo říká, hlavně že já jsem spokojená.A za tu cenu, kdo by to nedělal?
dik holkyyyy
kdyz se nas…tak ji dam odkaz na emimino at se jukne na nazopry:)dnesni obed byl rizek,si piste ze jsme si ho uzily:)
![]()
marra píše:
dik holkyyyykdyz se nas…tak ji dam odkaz na emimino at se jukne na nazopry:)dnesni obed byl rizek,si piste ze jsme si ho uzily:)
![]()
A má to
, když by ses měla řídit podle lidí, kolikrát by člověk musel chodit kanály…
Já bych si je osobně vozit nenechala, protože stejně vařím pro malého. U starší už to moc neřeším, ale u toho mladšího chci mít ještě kontrolu nad tím, co jí a vařit mu tak, jak považuji za nejlepší. A když už bych stejně jemu vařila něco jiného, je to jedno, to už se při něm najíme i my s dcerou.
Ale obecně na tom taky rozhodně nevidím nic špatného - sousedka evidentně nemá co na práci… ![]()
zuzouš píše:
I kdybys super vyvařovala, sousedka si najde něco jiného. Až tě příště bude kritizovat, že si obědy kupuješ, tak jí odpověz- My na to totiž máme!Já sice vyvařuju, ale mě to baví a malá je moc hodná, takže to i v pohodě stíhám. Ale třeba po dalším porodu bych se jídelně nebránila
jasně, co jí je do toho, a´t se stará o svý. Teda já si neumím představit, že bych tohle řekla sousedce
I kdybych s ní dobře vycházela, tak budu držet hubu a myslet si svý.
jinak na tom není nic špatného, co by sis nemohla odpočinout od vaření, když jídlo bude dobré, ušetříš čas u plotny a přemýšlení co vařit a čas mužeš věnovat jinam ![]()
U nás v baráku si obědy nechávají dovážet vlastně jen maminy na mateřské - ty s dvěma dětma. Důchodci poctivě vaří.
Já teda ještě ne, ale chlap si ze mě neustále dělá srandu a ptá se, kdy že nám u schránek bude stát jídlonosič.
Nevidím na tom nic špatného. Radši půjdu s dítětem ven než stát u plotny.
A tvoje sousedka ať si hledí svého a nezávidí.
ahoj, já osobně teda ne, ale děda s babičkou si obědy takhle platili, jen si pro ně chodili do jídelny a byli nad míru spokojení a nic špatného na tom nevidím ani u mladých lidí
Marky, já bych využívala a vůbec bych se necítila blbě.
Dokonce jsem se už i ptala ve školce, kam Maty chodí (cca 5 minut od domu). Bohužel zatím nedělají jídlo pro veřejnost ve velkém, proto je cena tuším 75 nebo 80Kč. To mi přijde docela dost…ale zase nevím, jak se to pohybuje v jiných školkách. O rozšíření vaření pro veřejnost se jedná. Akorát se jedná už 3 měsíce a očividně stále nepokročili… ![]()
Kdybych měla tu možnost, hned obědy odebírám taky. Zatím jsem na rizikovém a už mi z toho mírně hrabe. Ne ze samotného vaření, ale z toho co mám pořád vymýšlet? Máme ZŠ přímo před barákem, MŠ 5 minut od baráku, bohužel jídelny fungují jen pro děti a zaměstnance školy. Jinak bych po tom skočila všema deseti a pro ty obědy si docházela. Sousedka ať se stará sama o sebe, drby budou vždycky, na to se vyprdni.
možná závist od sousedky.
chvíli jsem taky pro obědy chodila do místní ZŚ ale nevyužívala jsem každý den a chuťově mě to nijak nenadchlo (respektive to nebylo moc pro malou, což měla být hlavní výhoda) a tak jsem to zrušila. Ale jinak tady chodí hodně maminek a nevidím na tom nic špatného. ![]()
Pokud na to máš peníze tak je to jen tvá věc.I kdyby ti nosili snídani opálení chlapci a obědy na zlatém podnosu.
Sousedka bude asi fajn baba
![]()
CO je sousedce do toho, kdo ti vaří oběd? I kdyby ti chodila vařit mamka, tak jí to může být u ..... Nechápu, že to ty lidi baví, starat se o druhé!!!!
Já kdybych měla možnost, nechat si vozit obědy, tak do toho jdu hned. Měla bych více času na malou a chlap by byl spokojený, že má navařeno.
Palina.zl píše:
Marky, já bych využívala a vůbec bych se necítila blbě.
Dokonce jsem se už i ptala ve školce, kam Maty chodí (cca 5 minut od domu). Bohužel zatím nedělají jídlo pro veřejnost ve velkém, proto je cena tuším 75 nebo 80Kč. To mi přijde docela dost…ale zase nevím, jak se to pohybuje v jiných školkách. O rozšíření vaření pro veřejnost se jedná. Akorát se jedná už 3 měsíce a očividně stále nepokročili…
cau kocko:)no mne to prijde strasne plus,s dvema detma za prdeli:)))))a cena u nas je s donaskou 45,a musim rict ze vari podle me dobre,a je to habakuk,tak jsem se toho chytla:)
Kamča.dalmatinka píše:
Pokud na to máš peníze tak je to jen tvá věc.I kdyby ti nosili snídani opálení chlapci a obědy na zlatém podnosu.
Sousedka bude asi fajn baba![]()
mno ti opaleni chlapci by byli fajn:)az budes o necem vedet dej info:)))))))
![]()
Než jsem to dočetla, hned mi naskočilo, že asi bydlíš na vesnici…no a je to tak. Na vesnici je život jiný a lidé mají jiné myšlení, často řekla bych stará škola. Sama to můžu porovnat, bydlím v Praze a chalupu máme na klasické vesnici. Sousedce do toho nic není ! Sama bych tuto službu využila ![]()