Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Já si myslím, že sousedce do toho nic není
Pokud to tobě vyhovuje, tak to tak dělej. Moje sestra si obědy taky nosí ze školky a je spokojená.
Z rýpalky si nic nedělej a příště jí nějak šikovně odpálkuj.
Ahoj!
Vozit obědy si sice nenechávám, ale kdyby byla ta možnost (levné a dobré), tak si dám klidně říct… ![]()
Vaření mě většinou nebaví (uklízení už vůbec)!
Sousedky si nevšímej, jen závidí! ![]()
MNe osobne na tom taky nic zvlastniho neprijde,jsem tu cca rok a pul,a porad si proste nemuzu zvyknout na tu drbarnu an vesnici,jde o to ze proste nemusim stat u plotny a radej se bduu venovat detem,navic obedy jsou levne,takze usetrim,jako samozivitelce se mne to naramne hodi:)
Sousedka ať se stará o sebe. Taky máme obědy ze školy, ale chodím si pro ně s dětma. Nemám úplně pohodové mimčo. Se spaním je problém a tak ho radši naložím do kočárku a projdu se pro oběd do školy než se nervovat u vaření s křičícím mimčem. Nechodím sice úplně každý den, ale to je jedno. Vyhovuje mi to.
Taky si pro obědy chodím.....a jsem za to moooocccc ráda ![]()
ve škole jsem učila,¨tak mám dobrou cenu,jídelnu u baráku,tak proč ne…
a najíme se doma všichni 3 ![]()
I kdybys super vyvařovala, sousedka si najde něco jiného. Až tě příště bude kritizovat, že si obědy kupuješ, tak jí odpověz- My na to totiž máme!
Já sice vyvařuju, ale mě to baví a malá je moc hodná, takže to i v pohodě stíhám. Ale třeba po dalším porodu bych se jídelně nebránila ![]()
taky berem obedy..chodim si pro ne teda sama,ale vyuzivam toho a dost..nemusim nic vymyslet,co varit,mam vic casu,usetrim..obedy jsou levne,i dobre.pohoda..
na vesnici je drbarna porad a je jedno skrz co.
At se každý stará sám o sebe!Když ti to vyhovuje,proč ne?Bezdětná kamarádka si takhle chodila pro sebe a své rodiče s kastrůlkama do domova důchodců.Já se snažím vařit,třeba i na 2 dny dopředu,ale když se zdržím v práci,tak klidně dojdu naproti do restaurace a vezmu tam pro přítele jídlo na domu
Nevidím v tom žádnej problém a přítel taky ne.Za 80 kč má polívku i hlavní jídlo a já ušetřím čas ![]()
No, mne to prijde jako fajn napad, bohuzel u nas asi ta moznost neni.
Na sousedku bych se vykaslala. By ti mohla chodit varit, kdyz ma cas sledovat, co delaji druzi.
![]()
hmmm dobry napad,verim ze si urcite nenecha ujit dalsi kecy,takze ji to urcite reknu:)mne to proste vyhovuje,zatim,proste se muzu vic venovat detem dobra hodinka nebo dve:)mozna vidim ten problem v te primo donasce,dkolku mame cca kilak,to by mne ani tak nevadilo to chozeni,budu muset zapremylset o tom,ze si teda pro ne budu chodit no.teda pro klid v dedine:)
Nevidím na tom nic špatného, taky bych si klidně nechala vozit obědy, alespoň bych nemusela každej den vymýšlet, co uvařit, aby manžel neřekl, že jsme to měli nedávno..
když jsem u mamky tak si taky chodím pro oběd do školky a pokud by to šlo i v místě mýho bydliště neváhala bych…možná bych sousedce taky jeden oběd vzala a pokud by měla kecy dala bych ji ho…třeba jen závidí… ![]()
no u nas je obed s donaskou za 45kc,a to je hlavni jidlo,polivka,plus priloha,zeleniovej salt,neco sladkyho enbo tak,bez donasky ctyricet,,takze jsem si rekla ze i s donaskou to mam zadarmo,navic toho vzdy navali tolik ze nam to proste staci pro vsechny tri:)ale asi budu muset zapracovat na tom chozeni si sama,jak vidim vsechny si pro obedy chodite,tak zacnu taky,pro klid
Sousedku bych spražila a seprala jak špinavý prádlo, je vidět že má prd co na práci, když má dost času na péči o ostatní. A obědy s donáškou si patřičně užila ![]()
Ahoj holky chtela jsem se jen zeptat,jestli nektera zu vas vyuziva sluzeb donasky obedu,ze skolky?ci z nekama jinama,mno pro ujasneni,vcera jsem si ve skolce obednala donasku az domu za priplatek,a uz dneska jsem se setkala s tak hnusnou reakci od sousedky,ze nejsem schopna varit anevim co,jsem doma s dvema detma na md,mladsi syn,je nemocny,musime dochazet trikrat tydne na cviceni,doma to same.doted jsem samozrejme denne varilo,nejen pro deti a me ale i pro sve rodice,pracujici,a stravit cele dopo,u plotny me fakt prestalo bavit.dnes jsem mela prvni obed,stacila jsem zacvicit sprdolou,a jeste jit na prochazku..v klidku si uklidit…proste prijde vam neco spatneho na tom si nechat vozit obedy?
ps:bydlim na vesnici