Smažené kuře ala KFC

  • Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10048
9.2.11 12:48

smažené kuře

Ahojky,
potřebuju poradit od zkušených „fritovaček“ :lol:.
Máme doma friták, já jsem s tím předtím nikdy nedělala, doma jsme to nepouzivali…chci se zeptat dneska chci udelat takovyty smazený kuřeci stehynka ala KFC a jde mi o tom jestli se to proste prosmazi dostatecne? Nebo to nejak predvarujete v mikrovlnce a pak obalujete a ftitujete nebo to proste fakt udela syrovy maso a bude to mekky a propeceny??
Děkuji moc…chci to udelat jakmile vyrazim z prace domuuuu :lol:

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4181
9.2.11 12:58

Ahoj,
ja to delavala driv - stehynka doporucuju mensi (asi myslis jen ty „palicky“, ne cela kureci stehna), olej nemit na tu nejvyssi teplotu, a delat je dostatecne dlouho, ja tipuju teplotu tak na 150-160, a delat klidne 15-20 minut.
Delavala jsem v nem i cela stehna,takze obcas jsem nemela ten vrsek uplne ponoreny - to jsem je pak i obracela.
Rozhodne nemusis nic predvaret, to se prosmazi.
Jinak spis pocitej se „smradkem“ po celem byte, a budes mit pak znecisteny ten olej od strouhanky.
Ja uz to prave ani nedelam … kdyz je chut, koupime si ten kyblik v KFC :oops:
Tak at se povedou a dobrou chut !

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
Nika21
9.2.11 13:00

Oni se prosmaží dostatečně, musíš je tam jen dělat trochu dýl. Mamka tam občas dělávala všechno. Křidýlka, rybí prsty, hranolky, nějaký závitky… Ale mě se to hnusí, je to na mě až moc oleje, ale prosmaží se to, neboj se. :-)

  • Citovat
  • Nahlásit
10048
9.2.11 13:05

Já to právě taky nedělám vůbec často, jakože smažený…ale tedka mam v mrazaku prave ty maly stehna- takovyty spalicky a co s tim no… :-D tak sem si rikala ze to zkusim. Dik moc za rady:-)

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
3477
9.2.11 19:38

mají od vitany v hypce, kaufu v hypce to majá tam, co kočení je to kravička ajmenuje se to křupavá stehýnka budto pikantní nebo jen slaná..je to smes ve které se obalí maso

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
10048
10.2.11 07:30

Tak nakonec jsem to klasicky upekla a s bramborovou kaší to byla mnamka :-D

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
4181
10.2.11 12:05
Dice píše:
Tak nakonec jsem to klasicky upekla a s bramborovou kaší to byla mnamka :-D

Tak super (aspon nemusis dva dny vetrat :mrgreen: )

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
10048
10.2.11 12:11

Toho jsem se ani nebála, máme doma kvalitní odsávání…když ho pustíš na plnej výkon tak ti vcucne i polivku :lol: :-D nee sranda…takze to fakt citit neni…tentokrát kovářova kobyla neplati..... :-D
Ale někdy to smažený zkusím udělat :lol:

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
šípková růžena
31.10.13 14:45

chtěla bych dneska

Uvařit nějakou rychlou polévku, nemáte nějaký recept?

  • Citovat
  • Nahlásit
6536
31.10.13 14:56
@šípková růžena píše:
Uvařit nějakou rychlou polévku, nemáte nějaký recept?

rajská, z ovesných vloček, brokolicová, nebo zeleninová jako vývar rychlá - nastrouhat kořenovou zeleninu, tu osmahnout na másle, pak zalít vodou okořenit podle chuti - s těstovinou, nebo já dělám s krupicovými noky
jsou to rychlovky

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Mohlo by vás zajímat