Donio Soňa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
706
5.2.24 16:21

Donio Soňa

Dobrý den. Snažim se jen sdílet v okruhu kde mohu.Je to moje Mamka a teta.Moc dekuji aspon za otevřeni a přecteni. Vše tam je napsano. Sbirku založila kolegyne z prace moji mamky.
 https://www.donio.cz/sbirka-pro-sonu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15725
5.2.24 16:48
@Andrise píše:
Dobrý den. Snažim se jen sdílet v okruhu kde mohu.Je to moje Mamka a teta.Moc dekuji aspon za otevřeni a přecteni. Vše tam je napsano. Sbirku založila kolegyne z prace moji mamky.
https://www.donio.cz/sbirka-pro-sonu

Já tomu nerozumím, má tedy byt, nebo nemá? Proč neměla pojištěné věci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
5.2.24 16:49

Prosím tě, opravte tam ten nesmysl. Život se obrací o 180stupňů, 360stupňů je na původní místo.

• Citovat
  • Upravit
1348
5.2.24 16:55

Já tomu také úplně nerozumím - takže ony byly v podnájmu, který byl zničen. Tak teď můžou jít zrovna tak do podnájmu, jen jinam a pokračovat jako doteď, ne? Blbý to má spíš ten majitel bytu.
Jedině že teda přišly o ty věci z bytu, to může být docela pálka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
5.2.24 17:02
@kyslík píše:
Já tomu také úplně nerozumím - takže ony byly v podnájmu, který byl zničen. Tak teď můžou jít zrovna tak do podnájmu, jen jinam a pokračovat jako doteď, ne? Blbý to má spíš ten majitel bytu.
Jedině že teda přišly o ty věci z bytu, to může být docela pálka.

Jo asi jde o to, že přišly o všechny věci, nábytek a tak. Což je dost blbý, asi neměly moc peněz už teď, soudím z toho, že byl v bytě nějaký třetí člověk, asi aby utáhly nájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
5.2.24 17:03

@Zumpa sehnali jinej pronajem kde budou jen ty dve.Nyni jsou ne ubytovne celou dobu. Prisli o veci, skrine, postele, proste vse co clovek k zivotu potrebuje.Neco zacouzeno, od hasiču slito nebo poskozeno ze se teplem rozpustilo.Bylo tam obecne ohrozeni vsech obyvatel domu. Bydleli v najmu bezmala 20 let.To je jina ze majitel nemel byt pojisteny. Stesti ze to teta prezila. Pouze se nadychala koure a šok samozrejme. Vybehla jen v košilce ven :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14560
5.2.24 17:05

Já tomu moc nerozumím, sbírka na nabytek, televizor, hygienické potreby, léky, oblečení a případně na lepší nabytek, spoření a novej koberec? A vy jako rodina a taky kolegové z práce, známí, jste těm dvěma poskytli a sehnali vlastně co přesně? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
5.2.24 17:07
@Andrise píše:
@Zumpa sehnali jinej pronajem kde budou jen ty dve.Nyni jsou ne ubytovne celou dobu. Prisli o veci, skrine, postele, proste vse co clovek k zivotu potrebuje.Neco zacouzeno, od hasiču slito nebo poskozeno ze se teplem rozpustilo.Bylo tam obecne ohrozeni vsech obyvatel domu. Bydleli v najmu bezmala 20 let.To je jina ze majitel nemel byt pojisteny. Stesti ze to teta prezila. Pouze se nadychala koure a šok samozrejme. Vybehla jen v košilce ven :(

A proč si je nevezmes k sobě? Potřebuji hlavně podporu rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14565
5.2.24 17:11

Taky to nechápu… kdyby lidi z jejího okolí raději přiložili ruku k dílu, nemusela vyhodit veškerou svou finanční rezervu za malování a úklid. Ale založit a šířit sbírku je asi jednodušší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706

@Matt 02 ano byl o znamy ktery v Praze pracoval
Presne tak. Veskera uhrada skody pujde na nej. I kdyz to neudelal naschval…jeste stale se to vysetruje.Zda bomba byla vadna nebo pro nedbalost.
@Semtex nebojte se, nechci se v tom nimrat nebo zde poukazovat kdo vic prispel, jestli nekdo dal perinu a jiny treba jen koupil brambory. Tohle je sbirka na Doniu.Je to na zakladni ubytovani, splaceni kauce a zacit znovu zit.Ona ta ubytovna neni zadarmo a pro tetu naprosto nevyhovujici. Urady ji hmotnou nouzi schvali az po nejake dobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
@smile_xxx píše:
Tohle myslite vážně?
Také by se s nimi určitě dalo naložit, co se týče vylepšení bytu, jako je nový koberec a lepší nábytek. Nějaké peníze by byly určitě potřeba i na odložení stranou, kdyby byly kdykoliv náhle potřeba. Soňa své veškeré finance využila k prvním základním věcem pro posun, jako bylo vymalování nového bytu, čištění koberce, úklidu a dalším těmto věcem

Asi si taky založím sbírku, líbila by se mi nová kuchyň. :lol:

• Citovat
  • Upravit
14560
5.2.24 17:12

@smile_xxx mě zaujala ta zmínka o hygienických potřebách. To nikdo z okolí dam neměl doma jedinej volnej sprchac, mejdlo, jar a par toaletaku a zubni kartacky s pastou, ze by podaroval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2000
5.2.24 17:15

Zkuste nábytkovou banku, re-use centra a swap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!