Donio sbírka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23.1.24 15:42

Donio sbírka

Ahojky všem,

Snažíme se všude nasdilet sbírku pro naši rodinu. Vše se dočtete přínos tam, noc prosím všechny o pomoct. Děkujeme https://www.donio.cz/pribeh/16829

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
8994
23.1.24 15:53

Nechcete si to raději nechat od někoho napsat? Ty formulace a čeština jsou docela nešťastné.

• načítám...
15409
23.1.24 16:06
@Serpentini píše:
Nechcete si to raději nechat od někoho napsat? Ty formulace a čeština jsou docela nešťastné.

Už ten název. Vypadá to pak jako když chtějí na pohřeb vybrat milion :oops:

• načítám...
21691
23.1.24 16:34

A jaktože hasič neměl životní pojištění a pojištěnou hypotéku, když byl jediný živitel rodiny?

• načítám...
Janli
23.1.24 16:50

Pokud nehodu nezavinil, tak přece dostanete odškodný od pojišťovny, na co sbírka?
Absenci životní pojistky při hypotéce ani komentovat nebudu.

• Upravit
Anonymní
23.1.24 16:50

Nevyžádaná rada - v takovéhle situaci se většinou barák prodává, nezakládá se sbírka na to, aby vám někdo financoval jeho údržbu. Co se týče pohřbu, zařizovala jsem tátovi před dvěma lety a vyšlo to na dvacet tisíc bez obřadu (v Praze). Vaší ztráty mi je líto, ale chtělo by to trochu soudnosti.

• Upravit
ontarova.stara
23.1.24 16:54

U podobnych pribehu mi principialne vadi ta prezentace pozustalych jako napospas nechanych osudu. Mozna by primarne mely prilozit ruku k dilu a otevrit penezenku deti. Zvlast dcera, ktera s mamou bydli. Mama bude mit vdovsky duchod, takze uplne bez penez nezustane. Je krasne, ze chcete doplatit hypoteku a vymenit okna, ale na to vam asi cizi lide prispivat nebudou.
Je mi lito, ze jste prisli o tatu, manzela a dedecka, ale trochu soudnosti..

• Upravit
55911
23.1.24 17:00

Já nevím. Je to strašně napsané. Pokud nezavinil nehodu, musíte se asi soudit o odškodné s pojišťovnou. Vy nepracujeme?. Zní to, jako že jste nechane osudu napospas, ale nejste.

• načítám...
8994
23.1.24 17:43
@ivašot. píše:
Už ten název. Vypadá to pak jako když chtějí na pohřeb vybrat milion :oops:

Celý je to napsaný otřesně, s chybami a celkově z toho mám divný pocit. Chápu, že je někdo finančně ve srabu když umře třeba táta od rodiny se dvěma malými dětmi a ženská je na rodičáku. Ale tohle byl starší chlap s minimálně jedním dospělým dítětem a manželkou, takže v rodině zůstaly další dvě pracující osoby. A i s tou nehodou je to divně napsané.

• načítám...
15727
23.1.24 17:48

Já to nechci nějak zlehčovat, ale když vidím ty sbírky… to si fakt nikdo neplatí žádné pojištění?

• načítám...
10809
23.1.24 17:49
@Zumpa píše:
Já to nechci nějak zlehčovat, ale když vidím ty sbírky… to si fakt nikdo neplatí žádné pojištění?

Co pojistku, ale nemit rezervu ani na pohreb? :nevim:

• načítám...
21691
23.1.24 17:53

@Serpentini přesně tak, taky to nechápu, to žili ze dne na den, že nemají žádné zadní vrátka?
Tak v tom případě nemůžou držet dům, který neutàhnou. Tak dům prodat, koupit byt a nemusí zakládat sbírku na dříví a nová okna.

Je to smutné, když někdo takhle nečekaně odejde, ale právě pro tyto případy jsou různá pojištění a spoření, aby rodina v době smutku nemusela ještě řešit, že nemají na základní potřeby.

• načítám...
15727
23.1.24 17:55
@Tarena píše:
Co pojistku, ale nemit rezervu ani na pohreb? :nevim:

Jen doufám, že sbírky začne konečně řešit Finanční správa a ČSSZ.

• načítám...
Janli
23.1.24 17:58
@Zumpa píše:

Si to přečti vedle v diskuzi, jak tam vysvětlují, že to je úplně zbytečná věc… :roll:

• Upravit
21691
23.1.24 18:01
@Janli
@Janli píše:
Si to přečti vedle v diskuzi, jak tam vysvětlují, že to je úplně zbytečná věc… :roll:

No však, ted nový trend, místo životního pojištění stačí sbírka na Donio. On se o tebe někdo postará.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!