Donio sbírka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@venda4 píše:
Venda tady pořád je, ale to nemá cenu vám něco říkatno tak si dejte pozor i vy, protože i vaše identita se dá dohledat
tak už i vyhrožování?
zajímavá sociální bublina -) žádosti o peníze, agrese při dotazech, následné urážení a teď i vyhrožování ![]()
@Nikol_Feldy píše:
Takže lidičky zlatý. Děkuji za nahlášení sbírky, pro vás rypaly jsem musela pozměnit jednu větu, společnost mi napsala, že máme vše v pořádku a že jsme dodali všechny dokumenty. Žádné dluhy z toho zaplacené nebudou, jelikož pokud má někdo dluh, tak jde do dědického řízení a rozděluje se mezi pozůstale jestli to nevíte. Ale. Děkuju všem, doufám, že nebudete v podobné situaci.ukázali jste se krásně.
Citovat je treba
Příspěvek upraven 25.01.24 v 14:02
@venda4 píše:
Venda tady pořád je, ale to nemá cenu vám něco říkatno tak si dejte pozor i vy, protože i vaše identita se dá dohledat
Ale ona nepodvádí, tak proč by jí to mělo vadit, že se dohledat na netu?
@Keyllah píše:
tak už i vyhrožování?zajímavá sociální bublina -) žádosti o peníze, agrese při dotazech, následné urážení a teď i vyhrožování
vyhrožování, si zjistěte, co to slovo znamená
já vás jen upozornil ![]()
@venda4 píše:
vyhrožování, si zjistěte, co to slovo znamenájá vás jen upozornil
mám dost dobrou představu, co to je vyhrožování, neboj. Nechtěl/la jsi odejít? ![]()
@venda4 píše:
vyhrožování, si zjistěte, co to slovo znamenájá vás jen upozornil
Dohledej, šmudlo. Tady zakladatelka je prolhana až na půdu.
prosím o prověření, zda @Nikol_Feldy a @venda4 jsou jedna osoba.
Tak co můžeme taky chtít za úroveň, manželka, tedy bývalá manželka, která týden po smrti chlapa už založí sbírku na barák. Tam se nějaké dva nicky ztratí.
Tak co můžeme taky chtít za úroveň, manželka, tedy bývalá manželka, která týden po smrti chlapa už založí sbírku na barák. Tam se nějaké dva nicky ztratí.
Koukal dneska někdo, zda platí učitel a dvěstě nebo už je zase nějaká zásadní změna.
@mado píše:
Tak co můžeme taky chtít za úroveň, manželka, tedy bývalá manželka, která týden po smrti chlapa už založí sbírku na barák. Tam se nějaké dva nicky ztratí.Koukal dneska někdo, zda platí učitel a dvěstě nebo už je zase nějaká zásadní změna.
Zatím se nic nezměnilo ![]()
@mado píše:
Myslíš, že je bývalá manželka? Psali tam, že to byla láska jejího života. A tady dcerunka psala, že barák si chce nechat, protože je tam s ní.
Původní částka byla mega a byla tam věta o výměně oken, atd… Najednou stačí 200 000 Kč. Možná kdyby lidi měli reálné požadavky, tak by mohli i vybrat normální peníze.
O Dino si myslím své, ale zakladatelka s požadavkem a textem tedy taky nevzbuzuje důvěru. Ať už je svým chováním a reakcemi zde, tak úpravou sbírky v jejím průběhu ( text, částka ).
- Upravit
@Tichošlápek píše:
@Janli nase banka chce roční doklad k pojištění. Prijde mi celkem rozumne, ze si to hlídají, když na to lidi evidentně pečou
Obecně bych řekl, že vyžaduje pojištění nemovitosti s vinkulací. A to životko ani vyžadovat nemůže, ale dá slevičku na %, když bude. A ještě větší slevičku, když bude od nich.
Příspěvek upraven 25.01.24 v 14:43
@mamina2017 píše:
Myslíš, že je bývalá manželka? Psali tam, že to byla láska jejího života. A tady dcerunka psala, že barák si chce nechat, protože je tam s ní.
No jo, ale když si chceš nechat barák, tak taky musíš zvládnout uplatit hypotéku….. Tady původně žádaly peníze i na to, aby tu hypotéku doplatily. Tak to už je naprostá drzost. Dcerunka snad může jít pracovat a na tu hypotéku vydělat. Taky by se mi líbilo, aby mi v dědictví spadl do klína kus baráku a ještě mi to někdo zaplatil.
- Upravit
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!