Donio sbírka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@jkra píše:
Ale chtěla, pindulina ulhana.
jistě že chtěla. Vzít peníze se neštítí, ale ohrne nad tebou nos a popřeje ti hezkou karmu
je morálně na výši… ![]()
@venda4 píše:
vidíte, vy máte pocit, že je sbírka pofidérní a já ten milion nemám.. tak si je na ten wc nalepte dokud je máte, až je mít nebudete, tak můžete sama zkusit založit pofidérní sbírku a když vám nikdo nic nedá, tak nevím, co si tam budete lepit dáldalší lživá informace, pokud vím zakladatelka je žena a já jsem muž, to doufám víte, co to znamená a nemusím vám to tady vysvětlovat…tohle vědí děti i v první třídě. Myslím, že do finančních problémů v dnešní době se může dostat každý a pokud máte například děti, tak si zkuste představit, že mu nebudete mít dát co najíst a nebo nebudete mít čím zatopit, to asi nikdo nechceme, aby naše dítě něco takového zažilo že? ale to je to, všichni si myslíme, že tohle se nám nikdy stát nemůže a přitom stačí málo
O co ti jde?
Já už tomu celkově nerozumím, na tiktoku frčí žebrání a považují to za regulérní. Dokonce snad za své právo přece ty peníze dostat.
Na Doniu založí kde kdo sbírku na kde co. To ti lidé nemají mozek, ruce?
Jaká je logika v tom přispívat někomu na okna a dřevo? Jindy se netopilo? Jsme v půlce zimy.
A jak jako, že se to může stát každému, to máš pocit, že lidé nepracují a nejednají rozumne?
@venda4 píše:
podezřelé? co máte na mysli, mě teda nic podezřelého nepřijde a jak jsem již psal, vždyť ty lidi na to přispívat nemusí, nikdo je k tomu nenutí, ale proč mají za potřebí psát tohle všechno? dnešní doba je zlá, ať lidi opatrný jsou, ale tohle už mi přijde moc.
Já teda mám pocit, že příběh je furt jen jeden a částky se také nezměnily, jen předtím částka nebyla uvedenařekla bych, že tady se šíří nepravdivé informace a další lidi se jich chytají a přitom to tak vůbec není.
Nikoho neurážím, přečtěte si komentáře ostatních a pak můžete posoudit, zda moje komentáře jsou tak moc urážlivé a vulgární
hele a jak někdo, kdo se zde registroval dnes a rodinu zakladatelky vůbec nezná, ví, jaké částky byly a nebyly ve sbírce uvedeny a že příběh je pořád stejný apod.?
![]()
@Amalthea píše:
No a pak že už se zakladatelka neozve
jen jí chvíli trvalo založit druhý nick
On totiž nikdy nikdo neovdovel.. Budeš se divit, ale znám nekolik reálných případů, kdy ovdovela mladá ženská se skolkovym dítětem /školníma detma.. A světě div se, žádnou sbírku nikdo neporadal, nikdy by je ani nenapadlo chtít po cizích lidech peníze. Takhle paní uz aspon nemá žádný nezaopatreny děti, naopak, žije v domě ještě s dospělou dcerou, není na to sama.
@ontarova.stara píše:
Tak to proto jsi asi holej zadek jako zakladatelka, kdyz neznas zakladni veci. Mel ses lepe ucit a mohl jsi ji zalozit.
já jsem se učil dobře, ale části v Brně vážně znát nepotřebuji, když tam nebydlím ![]()
no nic tuhle debatu ukončuju, protože IQ některých lidí je vážně na bodu mrazu ![]()
@Temnástranasíly píše:
O co ti jde?Já už tomu celkově nerozumím, na tiktoku frčí žebrání a považují to za regulérní. Dokonce snad za své právo přece ty peníze dostat.
Na Doniu založí kde kdo sbírku na kde co. To ti lidé nemají mozek, ruce?Jaká je logika v tom přispívat někomu na okna a dřevo? Jindy se netopilo? Jsme v půlce zimy.
A jak jako, že se to může stát každému, to máš pocit, že lidé nepracují a nejednají rozumne?
Protoze automaticky predpokladaji, ze ostatni ziji jako oni. Ja rozhodne netvrdim, ze vsichni mame stejne sance a kazdy musi byt zajisteny. Ale mezi rozezranym milionarem a zadluzenym je jeste cela skala naprosto normalnich (byt treba s nizkou mzdou) lidi, kteri proste ziji nac maji.
- Upravit
@venda4 píše:
podezřelé? co máte na mysli, mě teda nic podezřelého nepřijde a jak jsem již psal, vždyť ty lidi na to přispívat nemusí, nikdo je k tomu nenutí, ale proč mají za potřebí psát tohle všechno? dnešní doba je zlá, ať lidi opatrný jsou, ale tohle už mi přijde moc.
Já teda mám pocit, že příběh je furt jen jeden a částky se také nezměnily, jen předtím částka nebyla uvedenařekla bych, že tady se šíří nepravdivé informace a další lidi se jich chytají a přitom to tak vůbec není.
Nikoho neurážím, přečtěte si komentáře ostatních a pak můžete posoudit, zda moje komentáře jsou tak moc urážlivé a vulgární
jejdanánky, ty jsi nám nějak vypadl-a z role, nechtěla jsi být za chlapa?
tak to se ti moc nepovedlo
![]()
@venda4 píše:
vidíte, vy máte pocit, že je sbírka pofidérní a já ten milion nemám.. tak si je na ten wc nalepte dokud je máte, až je mít nebudete, tak můžete sama zkusit založit pofidérní sbírku a když vám nikdo nic nedá, tak nevím, co si tam budete lepit dáldalší lživá informace, pokud vím zakladatelka je žena a já jsem muž, to doufám víte, co to znamená a nemusím vám to tady vysvětlovat…tohle vědí děti i v první třídě. Myslím, že do finančních problémů v dnešní době se může dostat každý a pokud máte například děti, tak si zkuste představit, že mu nebudete mít dát co najíst a nebo nebudete mít čím zatopit, to asi nikdo nechceme, aby naše dítě něco takového zažilo že? ale to je to, všichni si myslíme, že tohle se nám nikdy stát nemůže a přitom stačí málo
Hele, milá zakladatelko (a ne, fakt se nepokoušej mne přesvědčovat, že s ní nemáš nic společného
) - je mi sice velmi líto, že pán v poměrně mladém věku odešel, ale ty by ses měla hooodně stydět (!)
Údaje o sobě máš veřejně dohledatelné (jak hlupáčkové tvého ražení obvykle mívají), takže je zřejmé, že sama jsi toho ještě v životě moc nevydělala - čili je nejvyšší čas přestat natahovat tlapičku, dcerku dát do školky a začít pracovat. Tvojí mamince není víc než 50 let, takže na dřevo a opravu domu si holt bude muset - v první řadě s TVOU pomocí - vydělat sama. A pokud to z jakéhokoli důvodu nepůjde, holt jej budete muset prodat a jít do bytu, jehož údržbu financovat zvládnete.
A pokud náhodou zakladatelka nejsi, tak to své kámošce vyřiď ![]()
Mimochodem, tím, cos tady předvedla, jsi jí udělala hodně velkou medvědí službu, tu sbírku jsi jí (alespoň na tomto serveru) definitivně zazdila ![]()
@Tarena píše:
A kdyz ji tak znas, jak budou resit to drivi na pristi rok?
paní neznám a opravdu netuším, jak bude řešit dříví na příští rok, zkuste se zeptat přímo jí ![]()
@venda4 píše:
já jsem se učil dobře, ale části v Brně vážně znát nepotřebuji, když tam nebydlím
no nic tuhle debatu ukončuju, protože IQ některých lidí je vážně na bodu mrazu
máš pravdu, koukni do zrcadla ![]()
@a12 píše:
On totiž nikdy nikdo neovdovel.. Budeš se divit, ale znám nekolik reálných případů, kdy ovdovela mladá ženská se skolkovym dítětem /školníma detma.. A světě div se, žádnou sbírku nikdo neporadal, nikdy by je ani nenapadlo chtít po cizích lidech peníze. Takhle paní uz aspon nemá žádný nezaopatreny děti, naopak, žije v domě ještě s dospělou dcerou, není na to sama.
Presne tak, jasne, nebude to lehke. Ale bude mit vdovsky duchod a pokud je nemocna, tak PN/ID. Dcera snad pracuje, takze ten najem, ktery by musela platit jinde, muze dat na hypo.
- Upravit
@a12 píše:
Ale dcerunka sama potřebuje, údajně je sama s dítětem. Už jen tím, že napsala, že matka nebude mít vdovský důchod, to celé zpochybnila.
@ontarova.stara píše:
Presne tak, jasne, nebude to lehke. Ale bude mit vdovsky duchod a pokud je nemocna, tak PN/ID. Dcera snad pracuje, takze ten najem, ktery by musela platit jinde, muze dat na hypo.
zakladatelka psala, že vdovský důchod mít maminka nebude. Ale zeptat se proč, nemůžeš, neb by jsi byla za hyenu…
Hlavně tu sbírku založila pod svým jménem. Ono nebude takový problém ji na sociálních sítích dohledat a upozornit Donio, co je to za existenci.
Takže lidičky zlatý. Děkuji za nahlášení sbírky, pro vás rypaly jsem musela pozměnit jednu větu, společnost mi napsala, že máme vše v pořádku a že jsme dodali všechny dokumenty. Žádné dluhy z toho zaplacené nebudou, jelikož pokud má někdo dluh, tak jde do dědického řízení a rozděluje se mezi pozůstale jestli to nevíte. Ale. Děkuju všem, doufám, že nebudete v podobné situaci.
ukázali jste se krásně.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!