Donio sbírka

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5571
25.1.24 13:25
@venda4 píše:
podezřelé? co máte na mysli, mě teda nic podezřelého nepřijde a jak jsem již psal, vždyť ty lidi na to přispívat nemusí, nikdo je k tomu nenutí, ale proč mají za potřebí psát tohle všechno? dnešní doba je zlá, ať lidi opatrný jsou, ale tohle už mi přijde moc.
Já teda mám pocit, že příběh je furt jen jeden a částky se také nezměnily, jen předtím částka nebyla uvedena :) řekla bych, že tady se šíří nepravdivé informace a další lidi se jich chytají a přitom to tak vůbec není.
Nikoho neurážím, přečtěte si komentáře ostatních a pak můžete posoudit, zda moje komentáře jsou tak moc urážlivé a vulgární ;)
částka se změnila z milionu na 200 tis.

a z hasiče je učitel

Ale jak píšu.. přestaň vypisovat a pošli.

• načítám...
8653
25.1.24 13:28
@topazio píše:
Já ráda pomohu. Přispívám na kočičky. Na Doniu jsem přispěla jen na ověřené příběhy. Celkem 4×. Jednu paní, která měla na Donio žádost o pomoc na elektrický vozík znám osobně.

já si myslím, že všichni tady přispěli na něco jen třeba za minulý rok víc, než zakladatelka a tady její urputné alter ego za celý život. A pak nám tu může něco vykládat o karmě. Protože zejména lidi, co připívají nějak pravidelněji, jsou zvyklí si ověřovat, na co vlastně a komu by to mělo jít ;)

• načítám...
15
25.1.24 13:28
@mamina2017 píše:
Ale proč bych posílala milion na pofidérní sbírku? To si radši ty Masaryky nalepím na WC ;) Nehledě na to, nedělá mi problém někomu i finančně pomoci, ale velmi zvažují komu a rozhodně o tom člověku musím něco vědět. Nevidím důvod, proč bych měla platit někomu nové okna nebo dřevo na topení… A kór, když se zakladatelka vlastně ty, podřekla a napsala něco o dluzích..ty bych taky nikomu nefinancovala.

vidíte, vy máte pocit, že je sbírka pofidérní a já ten milion nemám.. tak si je na ten wc nalepte dokud je máte, až je mít nebudete, tak můžete sama zkusit založit pofidérní sbírku a když vám nikdo nic nedá, tak nevím, co si tam budete lepit dál ;) další lživá informace, pokud vím zakladatelka je žena a já jsem muž, to doufám víte, co to znamená a nemusím vám to tady vysvětlovat…tohle vědí děti i v první třídě. Myslím, že do finančních problémů v dnešní době se může dostat každý a pokud máte například děti, tak si zkuste představit, že mu nebudete mít dát co najíst a nebo nebudete mít čím zatopit, to asi nikdo nechceme, aby naše dítě něco takového zažilo že? ale to je to, všichni si myslíme, že tohle se nám nikdy stát nemůže a přitom stačí málo ;)

• načítám...
15
25.1.24 13:31
@Keyllah píše:
tak po tomto, už vám odsud nikdo nepošle ani korunu a to jen a jen díky tobě a tvému chování :think:

díky bože, že odsud nikdo paní nepošle ani korunu, protože od lidí jako tady jsou by ty peníze snad ani nechtěla :roll:

• načítám...
15
25.1.24 13:33
@mamina2017 píše: částka se změnila z milionu na 200 tis.

a z hasiče je učitel

Ale jak píšu.. přestaň vypisovat a pošli.
:potlesk: no kdyby jste pořádně četla, tak takový kraviny nepíšete, ale co na to mám říct. mějte se jak chcete :mavam:
  • načítám...
5921
@Keyllah píše:
tak by jí místo zastávání mohla něco poslat :think: aha, už vím, ona nemá a tak nepošle, ale hyeny jsme my :mrgreen:

Tak jistě, tady matky s dětmi mají nejvíc na rozhazování a přispívání na dřevo nebo dluhy druhým:lol: A taky by se mohl/a rozmyslet jestli bude psát v mužském nebo ženském rodě.

• načítám...
56107
@venda4 píše:
díky bože, že odsud nikdo paní nepošle ani korunu, protože od lidí jako tady jsou by ty peníze snad ani nechtěla :roll:

Ale chtěla, pindulina ulhana.

• načítám...
5571
25.1.24 13:34
@venda4 píše:
vidíte, vy máte pocit, že je sbírka pofidérní a já ten milion nemám.. tak si je na ten wc nalepte dokud je máte, až je mít nebudete, tak můžete sama zkusit založit pofidérní sbírku a když vám nikdo nic nedá, tak nevím, co si tam budete lepit dál ;) další lživá informace, pokud vím zakladatelka je žena a já jsem muž, to doufám víte, co to znamená a nemusím vám to tady vysvětlovat…tohle vědí děti i v první třídě. Myslím, že do finančních problémů v dnešní době se může dostat každý a pokud máte například děti, tak si zkuste představit, že mu nebudete mít dát co najíst a nebo nebudete mít čím zatopit, to asi nikdo nechceme, aby naše dítě něco takového zažilo že? ale to je to, všichni si myslíme, že tohle se nám nikdy stát nemůže a přitom stačí málo ;)

Jasný, ono se přes písmenka pozná, kdo je chlap a kdo žena??? :mrgreen:

Zakladatelko, už se dost ztrapňuješ a hodně jsi přetáhla. Když v tom neumíš chodit, tak to nedělej. Mimochodem, z které že části Brna jsi?

• načítám...
21311
25.1.24 13:35
@venda4 píše: :potlesk: no kdyby jste pořádně četla, tak takový kraviny nepíšete, ale co na to mám říct. mějte se jak chcete :mavam:

Jo uz to docitam :lol: tak to je hodně ubohý pokus

• načítám...
15
25.1.24 13:35
@Keyllah píše:
a proč myslíš, že se nemá dobře a potřebuje se mít líp? :think: na rozdíl od někoho ona nepožaduje, aby jí lidí posílali peníze na opravdu domu, na dřevo, či na dluhy :think:

no teď zrovna to nepožaduje, ale co není může být  :mrgreen:

• načítám...
ontarova.stara
25.1.24 13:37
@jkra píše:
Ale chtěla, pindulina ulhana.

Vid? To urputne obhajovani zivota bez jakekoliv zalohy v podobe financi, to bych pochopila u mladeho paru, ktery zije v najmu a lepi to jak se da. Ne u dospelych lidi, kteri maji vnoucata. Copak delali cely zivot, ze nemaji ani korunu a maji dluhy?

Příspěvek upraven 25.01.24 v 13:38

• Upravit
15
25.1.24 13:38
@mamina2017 píše:
Jasný, ono se přes písmenka pozná, kdo je chlap a kdo žena??? :mrgreen:Zakladatelko, už se dost ztrapňuješ a hodně jsi přetáhla. Když v tom neumíš chodit, tak to nedělej. Mimochodem, z které že části Brna jsi?

to vyloženě zní, že chcete poslat fotku, jste fakt čuně :cert: Brno, kde to je? ani nevím, že Brno má části ;)

• načítám...
41186
@venda4 píše:
díky bože, že odsud nikdo paní nepošle ani korunu, protože od lidí jako tady jsou by ty peníze snad ani nechtěla :roll:
:think: vážně? tak proč sem ten odkaz na sbírku dávala? :think:
  • načítám...
10863
@venda4 píše:
no teď zrovna to nepožaduje, ale co není může být :mrgreen:

A kdyz ji tak znas, jak budou resit to drivi na pristi rok?

• načítám...
ontarova.stara
25.1.24 13:39
@venda4 píše:
to vyloženě zní, že chcete poslat fotku, jste fakt čuně :cert: Brno, kde to je? ani nevím, že Brno má části ;)

Tak to proto jsi asi holej zadek jako zakladatelka, kdyz neznas zakladni veci. Mel ses lepe ucit a mohl jsi ji zalozit.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!