Donio sbírka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
- Upravit
Tohle je asi všude. Vždyť i tady už bylo plno diskuzi na téma,,nemám na jídlo pro děti, doma není ani suchý brambor, varivo nevedu, prosím pošlete". No a pak se ukáže, že den předtím dotyčná založila diskuzi,,kam na dovolenou", anebo,,snažíme se o miska", a je jasno. Proto přispívám jen těm, které znám. A pak ty velké známé sbírky.
Potom nechápu, v čem spočívá to oveřovani Donia?
Když si vymyslim srdceryvný příběh, pohřbím široké okolí a pošlu kopii občanky, tak to stačí? Peníze dostanu všechny a zda je použiju na nebohé sirotky od sousedky z vedlejší ulice nebo vlastní rodinnou dovču v Karibiku, to už je každému jedno a hlupáci ti, co mi to zaplatili?
@Nikol_Feldy píše:
@lucad77 nezlobte se na mě, ale kdo si zjišťuje sbírky, tak ví, kde přispívat a kde ne. Donio je ověřený a věřte mi, že po Vas chtějí hodně papíru a identifikaci, aby tu sbírku vůbec zveřejnili a povolili. Nehledě na to, že pak se musí schovávat za co byly peníze použity. Dotčena nejsem, spíš překvapená, jak tu z mojí rodiny všichni dělají něco, co není. Nejsme v jednoduchý situaci, pomáháme, co můžeme, ale nedáme to vše dohromady. Ano, řekla jsem o pomoc. Tady se nikdo zatím neptal, spíš jen rejpal. Ani s pojistky to nebylo tak, jak jsme si mysleli, bohužel. Dost věcí se člověk po smrti blízkého dozví. Jako třeba mnoho půjček apod. Na pitevni zprávu jsme do včerejška čekali, volají pořád vyšetřovatelé, banky apod. Není to nic příjemného, stejně jako zjištění dalších okolností, které nebyly známé. Buď chce člověk pomoct, anebo nechce. Dnes vím, že na nějaký pojistky, stát apod. Se nedá opravdu spoléhat. A ani na lidi se nespoléháme, ale poprosit o pomoc, když člověk už nemůže, není nic špatného.
Na Doniu přispívám pravidelně, ale vždy jen na případy jako byl malý Martínek, tam prostě neměli rodiče jinou možnost. Pokud na dům nemáte, tak ho prodejte. V této době bude spousta lidí co na provoz domu, splátky atd nebudou mit, ale pak se holt buď rodina semkne a pomůže a pokud to nejde, tak se musí hledat jiné varianty. A pokud žádáš lidi o to, aby přispívali na váš dům, tak musíš počítat s tím, že se budou ptát a „šťourat“.Ty něco od nich chceš, ne oni od tebe.
Mám chuť tu diskusi vzít a poslat na Donio. Vždyť to je celé přepsané, lež za lží.
@jkra píše:
Mám chuť tu diskusi vzít a poslat na Donio. Vždyť to je celé přepsané, lež za lží.
Spíš by to chtělo trestní oznámení. Ostatně už nějakou dobu považuji Donio za rej podvodníků.
Proto na Donio ani korunu. Protože to už je kolikátý případ, kdy se jednalo o, a nebojím se napsat, podvod. A svezou se s tím i ti, co by opravdu potřebovali pomoc. Dokud tu budou tak moc důvěřiví lidé, kteří uvěří každému přikrášlenému příběhu a pošlou peníze i z toho mála, co možná sami mají, tak se na Doniu bude dařit těm, kteří by si z podpory cizích lidí financovali rádi své živobytí. Myšlenka byla zpočátku určitě dobrá, ale bohužel. ![]()
@freeport píše:
A zakladatelka už mlčí.
Ta už se neozve když se jí nedostalo té pravé dávky politování a finanční pomoci.
![]()
pro lidi bez mozku
Bože lidi, když vidím, jak jste všichni zlý a nepřejícní je mi z vás zle. Proč máte potřebu to komentovat, vždyť vás nikdo nenutí na tu sbírku přispívat…
Já vám teda nepřeju nic zlého, i když někteří by si to zasloužili, ale jen chci říct, že až vám se něco takového stane, tak doufám a věřím, že vás taky takhle všichni vyhejtí, přesně to co děláte vy a nepřispěje vám nikdo ani korunu. Všichni si myslíme, jak se nám nic takového nemůže stát, ale jen se zamyslete a uvědomte si, že karma je zdarma, a přesně té jste teď všichni šli naproti
Jen je škoda, že tu nejsou reálné jména, protože až by se někomu z vás stalo to, co se stalo paní, tak bych se osobně postaral o to, aby vám taky nikdo nedal ani korunu a ještě psal tyto stupidní komentáře, který jsou na úrovni IQ 0, běžte se raději věnovat dětem a chyťte se za rypák ![]()
@venda4 píše:
Bože lidi, když vidím, jak jste všichni zlý a nepřejícní je mi z vás zle. Proč máte potřebu to komentovat, vždyť vás nikdo nenutí na tu sbírku přispívat…
Já vám teda nepřeju nic zlého, i když někteří by si to zasloužili, ale jen chci říct, že až vám se něco takového stane, tak doufám a věřím, že vás taky takhle všichni vyhejtí, přesně to co děláte vy a nepřispěje vám nikdo ani korunu. Všichni si myslíme, jak se nám nic takového nemůže stát, ale jen se zamyslete a uvědomte si, že karma je zdarma, a přesně té jste teď všichni šli naprotiJen je škoda, že tu nejsou reálné jména, protože až by se někomu z vás stalo to, co se stalo paní, tak bych se osobně postaral o to, aby vám taky nikdo nedal ani korunu a ještě psal tyto stupidní komentáře, který jsou na úrovni IQ 0, běžte se raději věnovat dětem a chyťte se za rypák
No a pak že už se zakladatelka neozve ![]()
jen jí chvíli trvalo založit druhý nick ![]()
@Amalthea píše:
No a pak že už se zakladatelka neozve
jen jí chvíli trvalo založit druhý nick
no na vás jsem čekal
myslíte si, že jste vtipná, ale nejste a jen abychom si upřesnili, tak s paní zakladatelkou sbírky se vůbec neznáme, ale vy si stejně pojede tyhle svoje hloupé lži, tak nemá cenu se s vámi dohadovat. Jen ta rada na konci, chyťte se za ten rypák a zkuste myslet, budete se mít líp uvidíte ![]()
@Zumpa píše:
Já to nechci nějak zlehčovat, ale když vidím ty sbírky… to si fakt nikdo neplatí žádné pojištění?
A mas pocit, ze to staci…?
Kamaradce stacila pojistka na rok zivota s vaznou nemoci. Dele ne.
@venda4 píše:
Já vám teda nepřeju nic zlého, i když někteří by si to zasloužili, ale jen chci říct, že až vám se něco takového stane, tak doufám a věřím, že vás taky takhle všichni vyhejtí, přesně to co děláte vy a nepřispěje vám nikdo ani korunu. Všichni si myslíme, jak se nám nic takového nemůže stát, ale jen se zamyslete a uvědomte si, že karma je zdarma, a přesně té jste teď všichni šli naprotiJen je škoda, že tu nejsou reálné jména, protože až by se někomu z vás stalo to, co se stalo paní, tak bych se osobně postaral o to, aby vám taky nikdo nedal ani korunu a ještě psal tyto stupidní komentáře, který jsou na úrovni IQ 0, běžte se raději věnovat dětem a chyťte se za rypák
A tak proč zakladatelce nepošleš ten milion, když jsme všechny hyeny?? Víš, že činy jsou víc než ten tvůj výžblecht?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!
Odkopala se sama tim, ze tam jsou dluhy a matka nema narok na vdovsky. Takze se z hasice udelal ucitel. V kazdem pripade je trochu zvlastni, ze rodina tyden po smrti zaklada sbirku, to obvykle delaji kamaradi. Normalni lide truchli.