Donio sbírka

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
15820
23.1.24 18:04
@Janli píše:
Si to přečti vedle v diskuzi, jak tam vysvětlují, že to je úplně zbytečná věc… :roll:

Děkuji, nechci, mezi idioty jsem byl teď posledních 10 hodin, potřebuji si trošku odpočinout :)

• načítám...
5571
23.1.24 18:06

Přiznám se, že tomu moc nerozumím… Jak tady někdo psal, tak chápu, že když tragicky zemře mladý člověk a zůstane po něm partnerka s malými dětmi, tak se dá předpokládat, že málo kdo s tím počítá. Ale v okamžiku, kdy je to člověk co má něco odžito, něco zažil, tak snad musí počítat s tím, že se může stát cokoliv. A jako kdyby zemřel přirozenou smrtí, tak by to bylo jinak? Přece se s manželkou musel bavit i o tom, co by se dělo, kdyby tato situace nastala. Přece nemůžou žít od výplatě k výplatě. :nevim:

Co se týče sbírky, je to fakt blbě napsané. Hlavně to fakt vyznívá jako by chtěli mega na pohřeb.

A doopravdy, zakladatelko, nikdo vám nebude financovat, abyste mohli zůstat v baráku. Je mi líto, že jsi přišla o tátu. Vím o čem mluvíš, taky mi víc jak před rokem zemřel táta. Ale kdybychom neměli ani na pohřeb, tak by mi bylo hodně smutno. A vůbec by mě nenapadlo na něj vybírat sbírku.

• načítám...
21823
23.1.24 18:11

@mamina2017 celé je to divné, pokud to byl hasič a neměl žádné pojištění, aby zajistil rodinu, protože zítra se nemusí vrátit z práce, tak to vypadá prapodivné.
A s tou nehodou, pokud nebyl viník, jde k němu pojistka viníka.

• načítám...
5571
23.1.24 18:13
@mado píše:
@mamina2017 celé je to divné, pokud to byl hasič a neměl žádné pojištění, aby zajistil rodinu, protože zítra se nemusí vrátit z práce, tak to vypadá prapodivné.
A s tou nehodou, pokud nebyl viník, jde k němu pojistka viníka.

Tak to už jsem nekomentovala, protože jste jí to tady některé napsaly.

• načítám...
80017
23.1.24 18:57

To už není, že když si bereš hypotéku, vyžaduje banka pojistku?

• načítám...
Janli
23.1.24 19:42
@inkakřivák píše:
To už není, že když si bereš hypotéku, vyžaduje banka pojistku?

Vyžaduje, musíš ji doložit a zavinkulovat, ale taky ji můžeš zrušit a banka se to nedozví.

• Upravit
21311
23.1.24 19:45

@Janli nase banka chce roční doklad k pojištění. Prijde mi celkem rozumne, ze si to hlídají, když na to lidi evidentně pečou

• načítám...
80017
23.1.24 19:45
@Janli píše:
Vyžaduje, musíš ji doložit a zavinkulovat, ale taky ji můžeš zrušit a banka se to nedozví.

No ale to je blbost toho člověka. Já nevím, ale chtít takovou sumu? Jsem si to přečetla, a prý na zapravení pohřbu a platby - hádám by chtěli vyplatit hypotéku komplet. Opravdu už jdou na Doniu docela husté žádosti.

• načítám...
ontarova.stara
23.1.24 19:52
@inkakřivák píše:
No ale to je blbost toho člověka. Já nevím, ale chtít takovou sumu? Jsem si to přečetla, a prý na zapravení pohřbu a platby - hádám by chtěli vyplatit hypotéku komplet. Opravdu už jdou na Doniu docela husté žádosti.

Doplatit hypo, nova okna a drivi. Deti pry nemaji prostredky, tak se nejspis na bydleni ve vlastnim maji slozit ti, kteri treba zhusta bydli v najmu.

• Upravit
186
23.1.24 20:01

Je to smutny votom žadna ale jak se tu píše hasič a nemel životni pojisťění protože člověk nikdy neví… dneska děla sbírku skoro každej když se něco stane..

• načítám...
Anonymní
23.1.24 20:06
@Janli píše:

To je zajímavé.. hypotéku mám přes tři roky a pojistku nemám, ani ji po mě banka nechtěla. Jen pojištění bytu a domácnosti jsem si musela zřídit, ale životko né. :think:

• Upravit
6913
23.1.24 20:13
@Anonymní píše:
To je zajímavé.. hypotéku mám přes tři roky a pojistku nemám, ani ji po mě banka nechtěla. Jen pojištění bytu a domácnosti jsem si musela zřídit, ale životko né. :think:

Vážně? My si k hypotéce automaticky museli udělat životní pojištění, byla to podmínka banky. Myslela jsem si, že to tak má každý. Je jasné, že když se něco stane a zůstane to na 1 člověk..

• načítám...
Anonymní
23.1.24 20:16
@Lojzísek píše:
Vážně? My si k hypotéce automaticky museli udělat životní pojištění, byla to podmínka banky. Myslela jsem si, že to tak má každý. Je jasné, že když se něco stane a zůstane to na 1 člověk..

No vážně nemám ani jsem nikdy neměla. :think:

• Upravit
21823
23.1.24 20:19
@Anonymní píše:
No vážně nemám ani jsem nikdy neměla. :think:

Takže když se něco, nedej bože, stane, tak počítáš s Doniem ;)

• načítám...
Anonymní
23.1.24 20:22
@mado píše:
Takže když se něco, nedej bože, stane, tak počítáš s Doniem ;)
:lol: mám v plánu si životko zřídit. ;)
  • Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!