Příběh Marpánka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Příběh Marpánka
Dobrý večer, snad tím tady nikoho nepohorším, když sem dám prosbu o jakoukoli pomoc pro chlapečka Marpíka.
Nedávno na mě tento příběh vyskočil při skrolování videí a od té doby ho nemůžu dostat z hlavy. Vím, že je spousta smutných osudů, ale zde u Marpánka a jeho maminky mi to přijde obzvlášť kruté. Vždyť co je to za život, jen ležet a mít křeče. Kéž by se chlapečkovi dokázalo pomoci do té míry, aby dokázal mít v životě aspoň nějakou radost. A samozřejmě jeho maminka s ním. Proto bych si přála, aby se tento příběh dostal k co nejvíce lidem. Já bohužel na fcb nebo Instagramu mám dosahy minimální.
Tak mě napadlo poprosit tady a věřím, že kdo nemáte srdce z kamene, snad přispějete nebo budete šířit příběh chlapečka dál.
Podle toho, co jsem se dočetla, tak k nějakým pokrokům u něj díky léčbě dochází.
Zde je odkaz na sbírku:
A zde je krátké video na YouTube:
Na tom YouTube je pak ještě celý rozhovor s maminkou. Když si tam zadáte do vyhledávače Marpík, určitě ho najdete.
Moc vám děkuji alespoň za přečtení.
Hanka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@elunaH píše:
Dobrý večer, snad tím tady nikoho nepohorším, když sem dám prosbu o jakoukoli pomoc pro chlapečka Marpíka.
Nedávno na mě tento příběh vyskočil při skrolování videí a od té doby ho nemůžu dostat z hlavy. Vím, že je spousta smutných osudů, ale zde u Marpánka a jeho maminky mi to přijde obzvlášť kruté. Vždyť co je to za život, jen ležet a mít křeče. Kéž by se chlapečkovi dokázalo pomoci do té míry, aby dokázal mít v životě aspoň nějakou radost. A samozřejmě jeho maminka s ním. Proto bych si přála, aby se tento příběh dostal k co nejvíce lidem. Já bohužel na fcb nebo Instagramu mám dosahy minimální.
Tak mě napadlo poprosit tady a věřím, že kdo nemáte srdce z kamene, snad přispějete nebo budete šířit příběh chlapečka dál.
Podle toho, co jsem se dočetla, tak k nějakým pokrokům u něj díky léčbě dochází.Zde je odkaz na sbírku:
A zde je krátké video na YouTube:
Na tom YouTube je pak ještě celý rozhovor s maminkou. Když si tam zadáte do vyhledávače Marpík, určitě ho najdete.
Moc vám děkuji alespoň za přečtení.
Hanka
Tak aby ti srdce nezkamenelo tak si muzes kazdy den precist jeden pribeh na Doniu takovych tam je mraky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lilith1
Ano, na Donio sem tam taky přispívám. Ale jak už jsem psala, příběh Marpánka mi přijde víc surový než jiné osudy o kterých jsem se dozvěděla dosud. Nebo mě osobně prostě za srdce neuvěřitelně chytl.
Tím samozřejmě nechci zlehčovat příběhy ostatních lidí žádajících o pomoc. Všechno je hrozný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!