Donio sbírka

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
a12
61110
25.1.24 16:24
@Nikol_Feldy píše:
@jkra moji dceři jsou dva roky, ale děkuji. Priste po porodu půjdu rovnou do práce :D

Ja myslela, že tatínek zemřel pri nehode, kdyz jel pro vnučku do školky a vezl ji první kolo.

• načítám...
15872
25.1.24 16:26
@Barbucha3 píše:
Mě nedávno rozčilila sbírka na doniu na psa. Miluji psy, jen pro pořádek a sama mám. Slečna si pořídila psa velkého plemene, ten měl úraz, plánovaná operace stojí 20k, což slečna nemá. Už jen tohle, 20k je běžná cena u operace velkého psa. Bohužel. Tak si dala slečna sbírku na 100k, protože pravděpodobně bude pes potřebovat rehabilitace a nejlépe ty nejlepší a kdyby se vybralo víc, tak se to dá pejskovi na případné další veteriny atd. Nehledě na to, že ta prognóza toho úrazu ještě nebyla ani nijak stanovena. Slečna vybrala přes 100k a na co se použili už nikdo samozřejmě neví. Pejska mi bylo líto. Ale vážně si teď všichni pořídíme vše na co nemáme a jakmile bude problém, tak to zaplatí lidé? By mě hanba fackovala.

Donio je jeden velký podvod. Na všechny sbírky by se měl zaměřit Finanční úřad, ČSSZ a PČR.

• načítám...
21926
25.1.24 16:28
@Barbucha3 píše:
Pán má svou dospělou dceru, paní dvě dospělé dcery. Nikdo nemá na pohřeb..

Tak mega mohlo být na vyplacení dalších dědiců.
Ale taky se mi nechce věřit, že by celá široká rodina byla bez peněz

• načítám...
1341
25.1.24 16:36
@Zumpa píše:
Prolhancům jako je zakladatelka rád přispěji. Na eutanázii.

Jo a zbytek zaplatí VZP. Ani vorla, vopovaž se. :lol:

• načítám...
34322
25.1.24 16:40

Na jednu vec se zapomina - dost casto je ta sbirka proste pro blizke lidi, kdo tu rodinu/psa/cloveka znaji.
Kdo chce, posle, hlavne z toho blizkeho okruhu.

Na uplne stejnem principu funguje treba sbirka na nahrani desky nove kapely atd.

Proste prispeje ten, kdo je zna a chce prispet.

• načítám...
a12
61110
25.1.24 16:43
@Lucie_Sx píše:
Na jednu vec se zapomina - dost casto je ta sbirka proste pro blizke lidi, kdo tu rodinu/psa/cloveka znaji.

Na uplne stejnem principu funguje treba sbirka na nahrani desky nove kapely atd.

Kdyby to tak bylo, tak to přeci nedá na emimino mezi cizí lidi.

• načítám...
21311
25.1.24 16:43

@Lucie_Sx Pak není důvod házet odkaz na emimino a byt protivna az na pudu, když si holky všimnou podivných informaci

• načítám...
34322
25.1.24 16:59
@Tichošlápek píše:
@Lucie_Sx Pak není důvod házet odkaz na emimino a byt protivna az na pudu, když si holky všimnou podivných informaci

Tak jasny.

Jen se tu na to nabaluje moc nazoru typu: „a ja tam videla tohle a tohle, jak si to nekdo muze dovolit“.

• načítám...
80124
25.1.24 17:18
@Lucie_Sx píše:

No ano, kdo je zná a ví tedy, kde je pravda. Ale zde to nikdo neví, a tak vidíme hlavně ty nesrovnalosti. Pro mne nedůvěryhodné, tak jako teď celé Donio.
Je to jako sbírka na léčbu rakoviny, kterou u nás hradí stát.
  • načítám...
20849
25.1.24 17:39
@mamina2017 píše:
@adminprosím o prověření, zda @Nikol_Feldy a @venda4 jsou jedna osoba.

Dobrý den,

uživatelé @Nikol_Feldy, @venda4, a @denihol nejsou dle systému jedna osoba. Upřímně se to tak opravdu zdá, ale systém je zcela proti tomu.

Na přání zakladatelky uzamykám tuto diskuzi.

Hezký den

Jana :srdce:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!