Donio sbírka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Mimochodem končím diskuzi. Co si o tom všem myslíte už vím. Bezte dělat něco užitečného.
@Nikol_Feldy píše:
@mado byli, platil. Zeptejte se na úřadě proč, ne mě. Já tomu nerozumím, pouze zjišťovala a mamka obvolavala. Asi se to posuzuje z více hledisek.
No, proč tam nejdeš v pondělí osobně? Na ten úřad?
@Nikol_Feldy píše:
@ontarova.stara jo a vdovsky důchod mít nebude, to už jsme si zjistili. A omlouvám se. Ale moje peněženka taky není bezedna a starám se sama ještě i dceru
Vdovský důchod mít nebude? To tedy otec neměl odpracovane roky? Proč by jinak neměla vdovský důchod a další sice dva roky byla maminka doma, ale tak snad měla nemocenskou,… A přece jen pokud jsou lidi dva, tak se dá ze dvou příjmu něco dát stranou
@jkra píše:
Tak si to shrneme. Dům je psaný na koho. Hypotéka byla na koho. Životní pojistka? Vdovský důchod nejde proč? Pojistné plnění z pojistky druhého řidiče? Máte možnost to požadovat… Ty bydlíš kde? nemáte ani na pohřeb? Své bydlení nemůžeš pronajmout a bydlet teď chvíli s mámou, byl by to příjem navíc. Dceři jsou dva, nemáte na nic, asi je na čase pracovat.
tak než výše uvedené řešit, je jednodušší hodit sbírku na Donio ![]()
@Nikol_Feldy píše:
Mimochodem končím diskuzi. Co si o tom všem myslíte už vím. Bezte dělat něco užitečného.
@Nikol_Feldy píše:
@jkra „když se vybere něco navíc, dáme za to mamce dokupy baráček, například byli v plánu okna“ ano, to tam bylo. Netušila jsem, že všechny hned napadne, že vybírám na opravy domu.
Ano takhle je to v té upravené verzi. Ta původní zněla jinak. Fakt to budeš pořád překrucovat, až se naštvu a napíšu na Donio, ať tam vrátí ten původní text.
Tak PRACOVAL otec nebo ne.
@jkra píše:
Tak si to shrneme. Dům je psaný na koho. Hypotéka byla na koho. Životní pojistka? Vdovský důchod nejde proč? Pojistné plnění z pojistky druhého řidiče? Máte možnost to požadovat… Ty bydlíš kde? nemáte ani na pohřeb? Své bydlení nemůžeš pronajmout a bydlet teď chvíli s mámou, byl by to příjem navíc. Dceři jsou dva, nemáte na nic, asi je na čase pracovat.
Kuš ty, takové osobní otázky. ![]()
@Nikol_Feldy píše:
@jkra moji dceři jsou dva roky, ale děkuji. Priste po porodu půjdu rovnou do práce
Tvojí dceři budou za dva měsíce tři roky, miláčku… takže v práci už ti nic nebrání.
Teda, ale je na Dobou sbírka na další postřelenou holcinu a rodina nechce medializaci. Tam by to tak pomohlo… Ach jo.
Přečetla jsem si tu sbírku. Nechápu, že nemocná maminka nechce radši dům prodat a jít do bytu.Asi lepší varianta pro ní. Měla by menší náklady na bydlení a mohla více odpočívat než se starat o dům, dřevo. To píšu jako ID kde nás živí chlap, ma pojistku kdyby se mu něco stalo. V situaci zakladatelky bych poprosila o rady jak řešit tuto situaci. Rozhodně bych nezakládala sbírku a i kdyby, tak s informacemi pravdivými, bez urážení lidí.
- Upravit
@Nikol_Feldy píše:
@jkra „když se vybere něco navíc, dáme za to mamce dokupy baráček, například byli v plánu okna“ ano, to tam bylo. Netušila jsem, že všechny hned napadne, že vybírám na opravy domu.
Píšu znovu. Měla/mám pochopení potřeb na výdaje peněz pohřbu ale na dříví a okna už ne. Holt budeš muset více pracovat a mamince s výdaji pomoct.
Příspěvek upraven 25.01.24 v 15:31
@BohunkaP píše:
Tvojí dceři budou za dva měsíce tři roky, miláčku… takže v práci už ti nic nebrání.
Jsem si hned říkala, že ta fotka vypadá, že teď už to dítě bude větší.
Její druhý nick říká, že je její kolegyně.
V textu sbírky je psáno, že pan jel pro vnučku do školky.
Takže v práci tedy Nikolce nic nebrání a může mamince finančně vypomoci s hypotékou, okny i dřevem.
@Nikol_Feldy Škoda, že přes veškerou tu aroganci nevidíš, že to co ti tu lidé píšou by vám do budoucna pomohlo mnohem víc, než ty peníze, které dáte teď za nějaký dluh za pohřeb, složenky. A příště zase nebudete mít nic, nedejbože kdyby se něco zase stalo. Ty rady by vám pomohly s penězma na které máte nárok. Ale to vidět nechceš. Místo toho teď natáhneš ruku a příště na tom budete zase stejně, bez ponaučení..
Ještě mě s tím vdovskym důchodem napadlo, zda pan nebyl třeba ženatý jinde.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!