Donio sbírka

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
41209
25.1.24 15:32
@mado píše:
Jsem si hned říkala, že ta fotka vypadá, že teď už to dítě bude větší.
Její druhý nick říká, že je její kolegyně.
V textu sbírky je psáno, že pan jel pro vnučku do školky.
Takže v práci tedy Nikolce nic nebrání a může mamince finančně vypomoci s hypotékou, okny i dřevem.

to je pravda. proč tedy nepracuje? :think:

• načítám...
15871
25.1.24 15:33
@Nikol_Feldy píše:
Mimochodem končím diskuzi. Co si o tom všem myslíte už vím. Bezte dělat něco užitečného.

My? My se tu snažíme někoho okrádat?

• načítám...
15871
25.1.24 15:34
@Keyllah píše:

Proč by to dělala, když si může založit sbírku?

• načítám...
ontarova.stara
@Nikol_Feldy píše:
Mimochodem končím diskuzi. Co si o tom všem myslíte už vím. Bezte dělat něco užitečného.

To jsme delali poslednich dvacet let, nejspis proto nemame dluhy a nasi pripadni pozustali nevypadnou ze socialni site.

• Upravit
22051
@zmrzlik píše:
Přečetla jsem si tu sbírku. Nechápu, že nemocná maminka nechce radši dům prodat a jít do bytu.Asi lepší varianta pro ní. Měla by menší náklady na bydlení a mohla více odpočívat než se starat o dům, dřevo. To píšu jako ID kde nás živí chlap, ma pojistku kdyby se mu něco stalo. V situaci zakladatelky bych poprosila o rady jak řešit tuto situaci. Rozhodně bych nezakládala sbírku a i kdyby, tak s informacemi pravdivými, bez urážení lidí.

To je velmi jednoduché - s tou nemocí to totiž nebude tak žhavé. Maminka zřejmě rakovinu, ozařování atd. prodělala, ale v minulosti… rozhodně ji neřeší teď aktuálně. To se jenom hodilo do kontextu, aby to znělo dramatičtěji… do sbírky se takový kusý střípek pravdy velmi dobře hodí. Co na tom, že ubohá nemocná maminka, pro niž je třeba opravit domeček, je ve skutečnosti velmi zachovalá a svěží padesátnice.

Ona si madam neuvědomuje, že veškeré sociální profily má veřejné, takže se dá velmi snadno leccos ověřit.

• načítám...
ontarova.stara
25.1.24 15:37
@BohunkaP píše:
To je velmi jednoduché - s tou nemocí to totiž nebude tak žhavé. Maminka zřejmě rakovinu, ozařování atd. prodělala, ale v minulosti… rozhodně ji neřeší teď aktuálně. To se jenom hodilo do kontextu, aby to znělo dramatičtěji… do sbírky se takový kusý střípek pravdy velmi dobře hodí. Co na tom, že ubohá nemocná maminka, pro niž je třeba opravit domeček, je ve skutečnosti velmi zachovalá a svěží padesátnice.Ona si madam neuvědomuje, že veškeré sociální profily má veřejné, takže se dá velmi snadno leccos ověřit.

Takze nikdo nemakal, ale v tom strasnem zalu po tatovi zalozili (pred Vanocemi) do tydne sbirku.

• Upravit
41209
25.1.24 15:38
@ontarova.stara píše:
Takze nikdo nemakal, ale v tom strasnem zalu po tatovi zalozili (pred Vanocemi) do tydne sbirku.

myslím, že psala, že děti spolu neměli, že není její bio otec…

• načítám...
3837
25.1.24 15:40
@Keyllah píše:

Už psala několikrát, že pracuje, ne? :D však sem píše i její kolegyně z práce.
Jen se bránila, že nepracuje po narození. Holce budou tři.

• načítám...
22051
25.1.24 15:42
@ontarova.stara píše:

Jj, tak nějak přibližně se to jeví, bohužel.

Jak jsem psala - Donio sbírky ověřuje… bohužel ale jenom po formální stránce (jestli mají úmrtní listy, kompletní doklady, písemnosti, formality atd.).

Jakýkoli hlubší lidský rozměr chybí… a tím pádem toho tahle sociální skupina začala zneužívat :roll:

• načítám...
21926
25.1.24 15:42

V textu sbírky ovšem milovaný tatínek. Dle nemožnosti vdovskeho důchodu buď nebyl manžel nebo nebyl hasič, učitel…

Zachovat baraček pro maminku a zrekonstruovat jej. To je ušlechtilé přání, to se Nikolka ma co ohánět, než to všechno mamince poplati.

• načítám...
zmrzlik
25.1.24 15:44
@ontarova.stara píše:

To nechápu. Když mi umřel táta, byla sem uplně v pr a neco takovyho by mě ani nenapadlo žádat.

• Upravit
ludmilaadamkova
25.1.24 15:45

Ono je to dneska děsně populární mít na DOniu sbírku…

• Upravit
56129
25.1.24 15:47

No, tak psala, že pracuje, máma pracuje, tak buď utáhnou dům či ho musí prodat. Úmrtí je smutné, ale tolik nejasností?

• načítám...
zmrzlik
25.1.24 15:49
@BohunkaP píše:
To je velmi jednoduché - s tou nemocí to totiž nebude tak žhavé. Maminka zřejmě rakovinu, ozařování atd. prodělala, ale v minulosti… rozhodně ji neřeší teď aktuálně. To se jenom hodilo do kontextu, aby to znělo dramatičtěji… do sbírky se takový kusý střípek pravdy velmi dobře hodí. Co na tom, že ubohá nemocná maminka, pro niž je třeba opravit domeček, je ve skutečnosti velmi zachovalá a svěží padesátnice.Ona si madam neuvědomuje, že veškeré sociální profily má veřejné, takže se dá velmi snadno leccos ověřit.

Tak to je hnus teda. Myslela jsem, že je nemocná  teď.

• Upravit
5418
25.1.24 15:50
@Nikol_Feldy
@Nikol_Feldy píše:
@jkra bylo nám řečeno, že by musel on být v důchodu nebo moje mamka, aby měla nárok. Společné děti spolu též neměli. Asi bych úplně nerypala do věcí, o kterých člověk nic neví.

Nesmysl, kdo Vám to řekl, zcela jistě ne ne OSSZ jelikož je to lež!

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!