Donio sbírka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@mado prosím Vás, naposledy, nejsem zakladatelka sbírky, NIC PO VÁS NECHCI
@jkra bylo nám řečeno, že by musel on být v důchodu nebo moje mamka, aby měla nárok. Společné děti spolu též neměli. Asi bych úplně nerypala do věcí, o kterých člověk nic neví.
@Nikol_Feldy píše:
@jkra bylo nám řečeno, že by musel on být v důchodu nebo moje mamka, aby měla nárok. Společné děti spolu též neměli. Asi bych úplně nerypala do věcí, o kterých člověk nic neví.
No, nevíš. To je videt. Vdovský důchod náleží pozůstalému manželovi. Hele, lžeš. Vdovský důchod má jasná pravidla. Kdo vám to řekl?
Příspěvek upraven 25.01.24 v 15:03
@Nikol_Feldy píše:
@jkra ano, cca 4 hodiny
Taky tam byla okna, dříví. To nepracujes, když jsi dcera? Nemáš vlastní bydlení? Tvá dcerka není prcek. Máš pracovat už pár let od md. Navíc jsi to přepsala, celé. Divné. Smrdí to.
Příspěvek upraven 25.01.24 v 15:02
@Nikol_Feldy píše:
Jenze my vime. Leckdo to totiz resil pro ovdoveleho rodice. Pokud otec odvadel SP, ma matka na rok narok na vdovsky duchod. Na deti neni vazany, ty by ze zakona mely sirotci (tedy nezaopatrene).
- Upravit
@jkra no tak lzu no
opravdu tady nemá smysl diskutovat. Vy se na něco ptáte a rovnou mě i urazite. Tak opravdu ne
@Barbucha3 nevlastní otec. Sbírku jsem založila pro mou mamku. Ne pro sebe.
@Nikol_Feldy píše:
@jkra no tak lzu noopravdu tady nemá smysl diskutovat. Vy se na něco ptáte a rovnou mě i urazite. Tak opravdu ne
Kdo vám to řekl a kde jste se ptaly na vdovský důchod?
@jkra moji dceři jsou dva roky, ale děkuji. Priste po porodu půjdu rovnou do práce ![]()
@Nikol_Feldy píše:
nic ve zlém, ale píšeš si s lidmi, kteří o tom něco ví, mají vlastní zkušenost, nebo v tom pracují…Nebo stačí trochu zagooglit a každý hned zjistí, jak to vlastně je. tyto lži jde velice rychle ověřit a vyvrátit.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!