Donio sbírka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@venda4 - myslim, ze lidem tady nevadi, ze nekdo vypsal sbirku, ale ze se nekdo snazi lhat.. ![]()
Zakladatelko, po té sprostotě, cos napsala, čekej, že ti někdo ze zdejších uživatelek na něco přispěje. ![]()
@mamina2017 píše:
A tak proč zakladatelce nepošleš ten milion, když jsme všechny hyeny?? Víš, že činy jsou víc než ten tvůj výžblecht? [/citaceproč? třeba protože ho nemám, ale jestli vy ho máte, tak ho pošlete a zbavíte se oslovení hyena
no to se říká, že činy jsou víc, tak to vy jste pak na tom hodně špatně, když nemáte ani činy a ještě píšete takové dle vašeho výrazu výžblechty, je mi vás líto
Já ráda pomohu. Přispívám na kočičky. Na Doniu jsem přispěla jen na ověřené příběhy. Celkem 4×. Jednu paní, která měla na Donio žádost o pomoc na elektrický vozík znám osobně.
@venda4 píše:@mamina2017 píše:
A tak proč zakladatelce nepošleš ten milion, když jsme všechny hyeny?? Víš, že činy jsou víc než ten tvůj výžblecht? [/citaceproč? třeba protože ho nemám, ale jestli vy ho máte, tak ho pošlete a zbavíte se oslovení hyenano to se říká, že činy jsou víc, tak to vy jste pak na tom hodně špatně, když nemáte ani činy a ještě píšete takové dle vašeho výrazu výžblechty, je mi vás líto
A není to podezřelé? Včera jiný příběh, dnes zase jiný příběh. I částky se změnily. Lidé jsou opatrní, není potřeba někoho urážet a být vulgární.
@venda4 píše:
Bože lidi, když vidím, jak jste všichni zlý a nepřejícní je mi z vás zle. Proč máte potřebu to komentovat, vždyť vás nikdo nenutí na tu sbírku přispívat…
Já vám teda nepřeju nic zlého, i když někteří by si to zasloužili, ale jen chci říct, že až vám se něco takového stane, tak doufám a věřím, že vás taky takhle všichni vyhejtí, přesně to co děláte vy a nepřispěje vám nikdo ani korunu. Všichni si myslíme, jak se nám nic takového nemůže stát, ale jen se zamyslete a uvědomte si, že karma je zdarma, a přesně té jste teď všichni šli naprotiJen je škoda, že tu nejsou reálné jména, protože až by se někomu z vás stalo to, co se stalo paní, tak bych se osobně postaral o to, aby vám taky nikdo nedal ani korunu a ještě psal tyto stupidní komentáře, který jsou na úrovni IQ 0, běžte se raději věnovat dětem a chyťte se za rypák
tak po tomto, už vám odsud nikdo nepošle ani korunu a to jen a jen díky tobě a tvému chování ![]()
@venda4 píše:
no na vás jsem čekalmyslíte si, že jste vtipná, ale nejste a jen abychom si upřesnili, tak s paní zakladatelkou sbírky se vůbec neznáme, ale vy si stejně pojede tyhle svoje hloupé lži, tak nemá cenu se s vámi dohadovat. Jen ta rada na konci,chyťte se za ten rypák a zkuste myslet, budete se mít líp uvidíte
a proč myslíš, že se nemá dobře a potřebuje se mít líp?
na rozdíl od někoho ona nepožaduje, aby jí lidí posílali peníze na opravdu domu, na dřevo, či na dluhy ![]()
@venda4 píše:proč? třeba protože ho nemám, ale jestli vy ho máte, tak ho pošlete a zbavíte se oslovení hyenano to se říká, že činy jsou víc, tak to vy jste pak na tom hodně špatně, když nemáte ani činy a ještě píšete takové dle vašeho výrazu výžblechty, je mi vás líto
Ještě, že si se svými penězi můžeme dělat co chceme
@venda4 píše:@mamina2017 píše:
A tak proč zakladatelce nepošleš ten milion, když jsme všechny hyeny?? Víš, že činy jsou víc než ten tvůj výžblecht? [/citaceproč? třeba protože ho nemám, ale jestli vy ho máte, tak ho pošlete a zbavíte se oslovení hyenano to se říká, že činy jsou víc, tak to vy jste pak na tom hodně špatně, když nemáte ani činy a ještě píšete takové dle vašeho výrazu výžblechty, je mi vás líto
Ale proč bych posílala milion na pofidérní sbírku? To si radši ty Masaryky nalepím na WC
Nehledě na to, nedělá mi problém někomu i finančně pomoci, ale velmi zvažují komu a rozhodně o tom člověku musím něco vědět. Nevidím důvod, proč bych měla platit někomu nové okna nebo dřevo na topení… A kór, když se zakladatelka vlastně ty, podřekla a napsala něco o dluzích..ty bych taky nikomu nefinancovala.
@Keyllah píše:
tak po tomto, už vám odsud nikdo nepošle ani korunu a to jen a jen díky tobě a tvému chování
Ale to přece není zakladatelka
to je taková dobrá duše co se jí bude zastávat.
@topazio píše:
A není to podezřelé? Včera jiný příběh, dnes zase jiný příběh. I částky se změnily. Lidé jsou opatrní, není potřeba někoho urážet a být vulgární.
podezřelé? co máte na mysli, mě teda nic podezřelého nepřijde a jak jsem již psal, vždyť ty lidi na to přispívat nemusí, nikdo je k tomu nenutí, ale proč mají za potřebí psát tohle všechno? dnešní doba je zlá, ať lidi opatrný jsou, ale tohle už mi přijde moc.
Já teda mám pocit, že příběh je furt jen jeden a částky se také nezměnily, jen předtím částka nebyla uvedena
řekla bych, že tady se šíří nepravdivé informace a další lidi se jich chytají a přitom to tak vůbec není.
Nikoho neurážím, přečtěte si komentáře ostatních a pak můžete posoudit, zda moje komentáře jsou tak moc urážlivé a vulgární ![]()
@mamule42 píše:
Ale to přece není zakladatelkato je taková dobrá duše co se jí bude zastávat.
tak by jí místo zastávání mohla něco poslat
aha, už vím, ona nemá a tak nepošle, ale hyeny jsme my ![]()
@mamule42 píše:
Ale to přece není zakladatelkato je taková dobrá duše co se jí bude zastávat.
Nahodny kolemjdouci.
@venda4 píše:
podezřelé? co máte na mysli, mě teda nic podezřelého nepřijde a jak jsem již psal, vždyť ty lidi na to přispívat nemusí, nikdo je k tomu nenutí, ale proč mají za potřebí psát tohle všechno? dnešní doba je zlá, ať lidi opatrný jsou, ale tohle už mi přijde moc.
Já teda mám pocit, že příběh je furt jen jeden a částky se také nezměnily, jen předtím částka nebyla uvedenařekla bych, že tady se šíří nepravdivé informace a další lidi se jich chytají a přitom to tak vůbec není.
Nikoho neurážím, přečtěte si komentáře ostatních a pak můžete posoudit, zda moje komentáře jsou tak moc urážlivé a vulgární
tak oproti původní verzi, tam jisté úpravy jsou. Pokud máš pocit, že ne, ok, ale jsou a není nutné proto tady ty, co si toho všimly, urážet…
@venda4 příběh se změnil výrazně a i částka se snížila. Navíc arogantní reakce zakladatelky, která žádá o pomoc. Pokud ti to stále podezřelé nepřijde, tak směle do přispívání
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!