Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky, napadlo mě, že zkusím pro děti najít „dopisovací kámoše“ - jsou vždycky nadšení, když najdou něco ve schránce. Bohužel to bývá jen k narozeninám, max. k svátku. Přitom takové to těšení, jestli pro ně nebude něco ve schránce je přeci tak kouzelné. Mám 2 kluky, 6 a 4 roky, starší půjde teď do školy, už docela umí psát. Oba se zajímají o zvířátka a dinosaury. Doufám, že najdeme spřízněnou duši. ![]()
@makapi Koukni na projekt postcrossing.com, pokud umíš aspoň trochu anglicky a pomůžeš jim s tím.
Ahoj,
já mám skoro čtyřletého a 15měsíčního a taky oba zbožňují dinosaury a zvířata. Ale i auta, traktory, letadla atd…
Psát neumí ani jeden
, ale nápad (pro toho staršího) je to super. Těšit se na dopis, pohled, nechat si dopis ode mě číst, se mnou pak odepisovat… Perfektní!!!
![]()
Jestli chceš, napiš do SZ ![]()
Zdravím, mám 8letou holčičku, která by ráda kamarádku nebo kamaráda na dopisování. Ráda by dostávala a posílala dopisy nebo pohlednice. Nemáte někdo taky takové dítko?
@WTFAsherman Dobry den, mam 9ti letou dceru, zijeme ve Svycarsku a bylo by to pro ni skvele na procvicovani psani cesky. Nevim ale jestli do toho pujdete znamky k nam asi budou o neco drazsi nez po cr… ![]()
@WTFAsherman Dobrý den, mám 9 letou dceru, která by rada zkusila dopisovaní. Pokud by jste měla zájem tak si můžeme vyměnit adresy ![]()