Doplatek MD
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Markit
Je to v prrrli . Mě si taky každej pamatuje 100let protože jsem prej hubatá no a ty si prsatá tak se k sobě bezva hodíme ještě najdeme chlupatou a zubatou a jsme komplet.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak tohle se ti povedlo
![]()
Vybouchla jsem smíchy. Jak se daří?? Už ti malý leze…??
Kačuli Bačuli se kutálí obyvákem rychlostí blesku. Je to v podstatě jako by lozila no mazec. Ani chvilku nelze nechat bez dohledu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Markit, takže nemocenska des a hruza a materska super, tak me materska prisla se zpoždením 2 měsíců a pak to dorovnali, ještě, že jsem na ní nebyla závisla:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Janíku - já na ní závislá byla. Manžel byl v té době bez práce přes půl roku, takže bez podpory ![]()
A i když už dělá, závislí jsme na ní pořád.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to je pak spatne, kdyz ty ladies delaji jako ze delaji:-(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
TAk nějak, jim to nechybí
Zato někteří počítají doslova každou korunku. Zajímavé je, že jinde problémy nejsou, jen ta zasr**** Trojská. NO mám info,ž e tam nabrali lidi „z ulice“ bez zkušeností, znalosti systému a dělejte… bordel. Měli mě vedenou jako na nemocenské, ale lístky na peníze neměli… a je super taky to,že jsme normálně měli patřit na Krč na Phu 4 a ne 8. A to jsem z Opavy… děs běs.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedá se dovolat. mi poslali prachy vždy, když jsem na ně mailem podala stížnost na ČSSZ pak se ozvali oni i z Pražské SSZ a hned se něco dělo
![]()
NO přiznám se, že jsme hrozně zvědavá, jak to bude u mě, protože mi po tom snížení vyšla tak malá mateřská, že mě pracák doplácel do výše rodičáku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Markit, tak me to snizili hodne drsne, byla jsem ve vyssi kategorii, ted uz pracuji, tak to bude takova prijemna premie
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Markit
Malej ještě neleze jen se plazí takže ho ještě doběhnu ale sedí už pěkně rovně a sám.Dneska byl ostříhat protože mu to lezlo do očiček .Má takový ty bodliny a ukrutně mu to sluší je frajer ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Pandoro, ja myslela, ze do 1 roku se vlasky strihat nemaji? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pandor, tak Kačka nebudu stříhat ještě hodně dlouho
má to kraťoučké.. teprv teď začíná vypadat, jako by nějaké vlásky měla.
NO Kutálí se tak, že jsme se k ní otočila na posteli zády, jen abych si přečetla SMS a mezi tím mi udělala 2 otočky rovnou z postele na zem.. čumáčkem dolů… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pandor no to už mám… už to bylo po 3
![]()
Navíc mi tu olizuje květináč, láme vzdušné kořeny, předevčírem se přikoulela ke mě a olízla mi nohu
![]()
A objevila i káblíky, tak fakt super… nedávno jak se zvedal jsme čekala, že mi vypne PC. když ji tu mám na klíně, strašně chce psát a nedávno mi nějakou klávesovou zkratkou ODHLÁSILA Skypa. Do dneška nevíme jak se jí to povedlo a takovou zkratku neznáme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit