Rodičák na 2 roky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Rodičák na 2 roky?
Mám takový dotaz. Sice zítra budu volat na sociálku, ale jesti náhodou nevíte.
2.8. jsem nastoupila na RD, vyměřovací denní základ jsem měla pod 380 Kč, takže rodičák na 3 roky. CHtěla jsem na 2, ale o 16 Kč mi to uteklo. Teď, jak se mateřská doplácí se mi zvedla i denní dávka přes 400 Kč, takže bych se vlezla do toho kratšího plnění na 2 roky. Jenže papíry všechny jsem odevzdala s tou sníženou denní dávkou a rodičákem na 3 roky. Myslíte, že to půjde ještě změnit, když se to vše opět změnilo a navýšilo?
Díky za odpovědi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jestli sis to už opravdu zvolila na 3 roky, tak už je to nevratné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já bych to zkusila řešit ještě než přijde první dávka RP…zvýšení proběhlo od července 2010 (pro ty, co již PPM pobíraly, pro ty co teprve nastupovaly, tak už od 06/2010). Pokud byla rozhodná doba po podání žádosti v červenci, tak bych to zkusila ještě vykomunikovat
![]()
Mám stejný problém, jen o málo lehčí (mám přesně o měsíc mladší dcerku
), tak čekám, kdy přijde papír o navýšení. Taky bych radši 2 letou variantu ![]()
- Citovat
- Upravit
No já si myslím, že by se to ještě zvládlo, teď si sice nepamatuju přesně, kdy jsem ty „staré“ papíry posílala, ale zítra hned ráno budu volat na tu sociálku co a jak.
Samozřejmě se ještě večer pomodlím, ať mi to vyjde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, mě bylo řečeno, že už je to nevratné, ale zkusit to můžeš. Třeba to ještě nevyřídili a jen jim to leží na stole ![]()
Určitě dej pak vědět, jak to dopadlo. Mě by to zajímalo.
Držím palečky! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli ti prisel papir s volbou rodicaku, tak je to bohuzel uz nevratne. Jestli ne a budes-li mit stesti na fajn urednici, tak treba…
- Citovat
- Upravit
Ja bych asi doporucila tam jit osobne, na telefonat bych se nespolehala. Osobne mas vetsi sanci zapusobit ![]()
Drzim palce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak nic. Už mi to neupraví ![]()
Ale pech je, že v pátek mi to posílali ze sociálky a dneska jsem ten dopis s vyrozuměním dostala, takže kdybych to začla řešit už v pátek, tak snad jsem to mohla ještě zachránit. ![]()
No marné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit