Rodičák na 2 roky?

175
8.8.10 17:19

Rodičák na 2 roky?

Mám takový dotaz. Sice zítra budu volat na sociálku, ale jesti náhodou nevíte.
2.8. jsem nastoupila na RD, vyměřovací denní základ jsem měla pod 380 Kč, takže rodičák na 3 roky. CHtěla jsem na 2, ale o 16 Kč mi to uteklo. Teď, jak se mateřská doplácí se mi zvedla i denní dávka přes 400 Kč, takže bych se vlezla do toho kratšího plnění na 2 roky. Jenže papíry všechny jsem odevzdala s tou sníženou denní dávkou a rodičákem na 3 roky. Myslíte, že to půjde ještě změnit, když se to vše opět změnilo a navýšilo?

Díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17042
8.8.10 17:22

Jestli sis to už opravdu zvolila na 3 roky, tak už je to nevratné :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
8.8.10 17:24

Ach jo :cry: :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.10 17:43

já bych to zkusila řešit ještě než přijde první dávka RP…zvýšení proběhlo od července 2010 (pro ty, co již PPM pobíraly, pro ty co teprve nastupovaly, tak už od 06/2010). Pokud byla rozhodná doba po podání žádosti v červenci, tak bych to zkusila ještě vykomunikovat :nevim: :nevim:

Mám stejný problém, jen o málo lehčí (mám přesně o měsíc mladší dcerku :-) ), tak čekám, kdy přijde papír o navýšení. Taky bych radši 2 letou variantu 8-)

• Citovat
  • Upravit
175
8.8.10 17:49

No já si myslím, že by se to ještě zvládlo, teď si sice nepamatuju přesně, kdy jsem ty „staré“ papíry posílala, ale zítra hned ráno budu volat na tu sociálku co a jak.
Samozřejmě se ještě večer pomodlím, ať mi to vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
8.8.10 19:15

No, mě bylo řečeno, že už je to nevratné, ale zkusit to můžeš. Třeba to ještě nevyřídili a jen jim to leží na stole :nevim:
Určitě dej pak vědět, jak to dopadlo. Mě by to zajímalo.

Držím palečky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
8.8.10 23:56

Jestli ti prisel papir s volbou rodicaku, tak je to bohuzel uz nevratne. Jestli ne a budes-li mit stesti na fajn urednici, tak treba…

• Citovat
  • Upravit
4181
9.8.10 00:13

Ja bych asi doporucila tam jit osobne, na telefonat bych se nespolehala. Osobne mas vetsi sanci zapusobit :-)
Drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
10.8.10 00:01

Tak nic. Už mi to neupraví :-(
Ale pech je, že v pátek mi to posílali ze sociálky a dneska jsem ten dopis s vyrozuměním dostala, takže kdybych to začla řešit už v pátek, tak snad jsem to mohla ještě zachránit. :cry:
No marné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat