Doplatek MD
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Doplatek MD
Čau chtěla jsem se jen zeptat jestli už některé z vás vrátili ten rozdíl MD. Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Buď v klidu, nejdříve v říjnu a při mém štěstí s uřady to bude až na vanoce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pandoro, co vím, mají rozdíl vracet v říjnu, žádat se o to nemusí
Že se nezeptáš „doma“ na Ledňátkách ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
fragolo, nekde to bylo receno, že nejdříve v říjnu, při bordelu na socialce v mem pripade vanoce budou prijemne
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No opravdu bylo řečeno, že to stihnout nejdřív v říjnu. Tak kdo ví, kdy to bude. Při mém štěstí a Trojské tak na vánoce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fragi
Čau já vim hrozně se stydim že jsem tam tak dlouho nebyla ale já jsem takovej větroplach
a pak když se podívám už tam nikdo neni protože je pozdě..Na srazík ale přijedu - teda jestli nás neskolí nějaká nemoc.Hlavně se opatruj . ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Markit, to si pis, lady v trojske to maji na haku, mesic sem mesic tam zadny cas, kdyz jsem tam byla, tak jsem si pripadala jako za komunismu proste des bes
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Janik, ale i Vánoce dobrý, hlavně, když to bude ![]()
Pandoro, jasně, já jsem ti nechtěla šahat do svědomí
Jen jsem tě chtěla pozdravit, když jsem tě takhle vyhmátla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fragi
Vyhmátla zní fakt hezky tak jako mateřsky.Náhodou mě to potěšilo.Víš ty jsi takový symbol mateřství aspon pro mě. Doufám že jsem tě neurazila ale tipovala bych že se spíš zasměješ.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
fragolo, ja tomu moc neverim, ale castka, kterou mi vrati je dost zajimava, takze Kubisek se bude mit, je to prijemny darek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pandor - nějak tě tu nebylo vidět babo
![]()
Jani - něco mi o tom říkej. 8 měsíců na nemocenské mě fakt dokonale proškolilo… ale musím říct, že mateřská chodila opravdu přesně jako hodinky…
ale ta nemocenská jen po urgencích a tak zpětně co 3 měsíce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Markit
A co teprv v reálu mých 180cm nelze přehlídnout - bohužel někdy bych fakt chtěla bejt neviditelná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No Pandor mých 168 cm a 84 a ještě prsatých a zrzi taky fakt nepřehlídneš. Navíc jsme ten typ, kterého si lidi pamatujou i po 20 letech. děs běs ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit