Doplatek na triptany

Napsat příspěvek
Velikost písma:
rsisa
4.1.13 21:12

Relpax obsahuje eletriptan, je lepší než sumatriptan ( rosemig, sumatriptan orion, avantis apod),má rychlý nástup učinku, je super, ale ty prachy. kdežto na sumatriptany (mylan, avantis apod) doplácí pojišťovna

• Citovat
  • Upravit
rsisa
4.1.13 21:13

Actavis, ne avantis :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
21
5.1.13 15:50

Brala jsem si Sumatriptan mylan v lékárně tento týden a doplácela jsem 3 Kč na krabičku po 6 ks. Je to padesátka, pokud je pro Tebe slabá můžeš klidně užít dvě tablety, ale vyjde nejlevněji. On ho totiž výrobce slevnil na polovinu. Pojišťovna doplácí pořád stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5695
5.1.13 15:53

Je fakt, že po Rosemigu jsem měla účinek už zhruba po hodině, po Sumatriptanu až tak po 2, ale i tak to stojí za to..
a taky vám bývá ty první dvě hodinky po užití tak špatně??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
5.1.13 16:06

Jsem kdysi někde četla, že když je Ti po požití špatně, což mně taky bývalo, tak je dávka léku moc vysoká. Tak jsem zkusila tabletky nožíkem půlit a nevolnost opravdu přešla a tableta i tak zabrala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5695
5.1.13 16:11
@Kicki píše:
Jsem kdysi někde četla, že když je Ti po požití špatně, což mně taky bývalo, tak je dávka léku moc vysoká. Tak jsem zkusila tabletky nožíkem půlit a nevolnost opravdu přešla a tableta i tak zabrala :-)

jéé tak to děkuju za radu :palec:, já si musím většinu léků půlit, a tady mě to vůbec nenapadlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jan13
3.5.13 23:32

Maruška nade vše ...

Upřímně řečeno než dávat 4 stovky za chemii to si raději koupím 4 g marjánky /ev. semínka a pak už vlastní úroda/, mám to na osm záchatů migrény a chemii do sebe necpu. Pro chlapi - k tomu fakt silný černý kafe a migroka ani nedorazí = nutno chytit v začátku, takže pro migreniky s aurou. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
majkina1
28.5.13 08:46

Já beru Relpax - 2 tablety v balení a naposled někdy před měsícem jsem platila doplatek 550 Kč! Tabletu si půlím, takže je mám jako „čtyři“ kousky a zaberou taky. Chci zkusit některý lék s menším doplatkem - zkoušela jsem najít na netu: Apo-Sumatriptan, Sumatriptan Actavis, Cinie, tak snad budou mít stejný účinek. Jinak, když „chytnu“ bolest hned v začátku, pomůže mi mnohdy jedna rada starého zkušeného lékaře: uvařit černou kávu, přidat cukr, mléko a zapít jeden obyčejný acylpyrin. Na chvíli si lehnu a migréna se nerozjede. Mám migrénu také každý měsíc před menstruací, tak tři dny. A když ne na začátku, tak na konci a také tak 2 - 3 dny. (Je mi 52 a pořád se s tím trápím…)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.3.14 08:17

@Evulik84 kolik je tabletek v balení za ten doplatek 370,–? a kolik je to mg? přemýšlím na kolik vyjde jedna tabletka, díky moc za info

• Citovat
  • Upravit
3992
17.3.14 10:07

Je to Relpax 80mg a doplácím pořád + - 360-370,– za krabičku. Mě nic moc jiného nezabírá, krom Indometacinových čípků, ale po těch je potřeba alespoň půlhodinky ležet a když není ta možnost, tak je to blbé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí