Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ja driv doplacela na relpax pres petset… a ted to bylo snad jen 350 korun. (ale jeste to bylo v roce 2012)
Na net se moc nekoukej já se dívalo taky a na můj lék byl doplatek psaný 400 kč a v lékarně jsem nakonec platila jen 100
Já beru jen rosemig nic jinýho mi nezabírá a na ten vim že se nejdřív nedoplácelo a ted se platí. ![]()
Můj manžel užívá sumatriptan mylan nebo sumatriptan actavis, ty měly nejmenší doplatky. Jinak v lďkárně nám tždyckxw dali ten s nejmenším dopl.,když jsme si řekli.
Dík, asi řeknu v lékárně, ať mi dají ten s nejmenším doplatkem a bude, že..
Nejnižší doplatky údajně Sumatriptan Mylan nebo Sumatriptan Actavis.
Asi bych si o ně řekla konkrétně, některé lékárny můžou mít nejlevnější Relpax za 500 ![]()
Ahoj já beru sumatriptan mylan a je tam doplatek 10,– kč. Je to snad nejnižší doplatek na triptanové léky. Dřív jsem brala rosemig nebo replax, teď na ně jsou šílené doplatky.
@berunn.ka píše:
Ahoj já beru sumatriptan mylan a je tam doplatek 10,– kč. Je to snad nejnižší doplatek na triptanové léky. Dřív jsem brala rosemig nebo replax, teď na ně jsou šílené doplatky.
Dík za tip!!
@Kicki píše:
Nejnižší doplatky údajně Sumatriptan Mylan nebo Sumatriptan Actavis.
Asi bych si o ně řekla konkrétně, některé lékárny můžou mít nejlevnější Relpax za 500
No, to je fakt!
Znám jen Relpax a Rosemig, Rosemig býval bez a teď je to šílený ![]()
Taky jsem přešla kvůli doplatku z Rosemig na Sumatriptan mylan, a zabírá stejně. Ale doplatek už si nepamatuju, asi do těch 50, kč..ale v lékárně určitě poradí..
Sumatriptan mylan 100 mg baleni po 6 tbl bez doplatku. teda v minulem roce, ono je to schopne menit se snad kazdy mesic.
Já užívám Relpax a za ten doplácím cca 370,– (v roce 2012). Letos jsem zatím v lékárně nebyla a celkem se děsím, kolik tam zase nechám, až tam půjdu, je to šílené ![]()
Prosím holky migreničky, co užívají triptany, který je s nejmenším doplatkem? Vím, že byl Rosemig, ale ten už prý bez doplatku není, měnilo se to. Jaké užíváte vy a sjakým doplatkem, dík. Já jsem před časem „vyfasovala“ Sumatriptan Orion 6 tbl, doplatek malý, ale teď jsem se dívala na net, že je na něj vysoký doplatek, tak nevím, jestli se to změnilo..dík za příspěvky.