Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jestli je ten domecek na hypotecku, tak bych to s dluzickem uz dal neprehanela.
Nedalo mi to
.
@Lucie_Sx to bylo hodně jedovaté ![]()
Jinak k otázce, doplňků mají hromadu na bonami, určitě tě tam něco zaujme ![]()
Zrovna finišuji ranní koupel v šampaňským a teď tento šokink dotaz! Dyzajnéra! Jedině dyzajnéra! A hlavně aby to nebylo okoukaný a " bez nápadu".
Doporučuju tu šikovnou holčinu Terezku Pergnerovou z televize, ta má supr fkus a umí to pěkně naaranžovat. ![]()
Finišovala jsem teď svačiny pro děti.
Jdi do Ikey. Budou tam slevy. Sice je to okoukané, ale vybrat se dá. Míň. Je víc. Takže si to doma nepřeplácat.
Profíka zaplatit nechceš a my ti tu máme radit zadarmo? Použij strejdu googla a hledej dle svého vkusu. Ale holt to bude chvilku trvat a nedostaneš odkazy na stříbrném podnose…
@Lucie_Sx píše:
Jestli je ten domecek na hypotecku, tak bych to s dluzickem uz dal neprehanela.Nedalo mi to.
Upřímně si myslím, že zrovna toto už se ztratí ![]()
Není úplně nutný desingér, stačí někdo, kdo má vkus a cit.
mně teda na inspirace a dekorace klidně stačí Ikea a Jysk, dají se tam najít fajn kousky za pár kaček…
Na Shein je toho spoustu a za pár korun. Jenom pozor, je to návykové
.
https://posterstore.cz/plakaty-obrazy/
Ujíždím si na těchhle plakátech, mají jich bambilion v různých stylech a pro různé příležitosti nebo roční období, takže třeba předsíň už jsem měla letní se zasněnou hladinou rybníka a kopretinami, teď podzimní a na cestě mám vánoční a zimní setík. ![]()
Rámečky jsem si koupila zvlášť za pár korun v Actionu a plakáty přehazuju podle ročního období a nálady.
Na „zdi inspirace“ tam mají příklady kombinací a dobrý, si myslím. ![]()
@Lucy75 píše:mně teda na inspirace a dekorace klidně stačí Ikea a Jysk, dají se tam najít fajn kousky za pár kaček…
Já našla moc hezký běhoun na konferenční stolek s macramé v Pepcu.
Vybírání a kombinace doplňků je super kůň a radost. ![]()
Akorát je třeba nepřeplácat, spíš obměňovat, pokud člověk nechce fungovat 10 let v pořád stejném interiéru.
Nějaký dotaz na černé doplňky tu už nedávno byl, to jseš zas ty? Nikde nemaj nic černýho, nebo co? ![]()
Finish koupelničečky
jako věšáky na ručník, WC pap. a spol. doporučuji Novaservis Metalia, mají je i v černé.
Ahoj, finishujeme s dostavěním domečku a řeším teď dekorace. Nechci najímat designéra za hromadu peněz. Doporučíte neokoukané kousky? Do kuchyně, koupelny, WC. Spíše do černé barvy. Děkuji