Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Je tu nějaká nápaditá žena, která mi poradí
![]()
Máme hnědou ložnici a sháním nějaké doplňky, které by se tam hodily a nic mě nenapadá
![]()
Ložnici je malá - jedno velké okno a jedna ventilačka - hned pod nimi postel, která je ode zdi ke zdi. Pak už jen vestavěná skříň a další skříňka.
@SarkaLo poličky na zeď
co se týká barev, tak žlutá i do zlatova, fialová, jestli jsi konzervativní tak bílá
(tou nic nezkazíš)
Hodíš sem foto?
Jinak k zmavě hnědé se hodí třeba oranžová… ![]()
Dej si na googlu do vyhledávače ložnice, najdi si obrázky a třeba něco uvidíš.
Třeba by u vás byla zajímavá tapeta, nebo velká samolepka na zdi, kobereček na zem, barevné malé polštářky, barevné závěsy… ![]()
Mě by se k hnědé líbila taková svěží zelinkavá, klidně v kombinaci s bílou na zjemnění.. ![]()
Jsem pro červenou. Máme také hnědou ložnici s červenými doplňky (prosteradlo, květináče, rámečky na fotky a obraz nad posteli). Me se to líbí moc, inspirovala jsem se ve Feng shui)
My mame hnedou s tyrkisovou… kasne a Matejovsky ma nadherna hnedo tyrkisova povleceni.
Já bych sla di bílých doplňků. Bílá je momentálně hodně v kurzu, hlavně styl shaggy, retro a dá se pak kombinovat ze vším.
@SarkaLo barvy se ti k tm. hnede hodi temer vsechny svetlejsi, jasne nebo bile. Jinak nevim jake doplnky by sis predstavovala, kdyz to mate tak malicke. Podle mne staci zaklad- postel, skrin, lampicky, popr policka. Na zed obraz nebo tapeta, koberecek pred postel, polstarky na postel. ![]()
Ono je to malé na šířku, ale co se délky týče, tak je poměrně dlouhý pokoj. Barva je taková světlejší - ne úplně světlá, ale hnědá jako cca capuccino - spíš o něco tmavší.
Asi by se mi líbila kombinace hnědé s bílou nebo lila. Něco jako Provence?
Na zdi je zatím jen 4-dílný fotoobraz (mušle na písku a v pozadí moře.
Závěsy jsou tmavě hnědé.