Doplňky do hnědé ložnice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6594
28.7.13 11:08

Doplňky do hnědé ložnice

Je tu nějaká nápaditá žena, která mi poradí :* :*

Máme hnědou ložnici a sháním nějaké doplňky, které by se tam hodily a nic mě nenapadá :x :x

Ložnici je malá - jedno velké okno a jedna ventilačka - hned pod nimi postel, která je ode zdi ke zdi. Pak už jen vestavěná skříň a další skříňka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9180
28.7.13 11:14

@SarkaLo poličky na zeď ;) co se týká barev, tak žlutá i do zlatova, fialová, jestli jsi konzervativní tak bílá ;) (tou nic nezkazíš)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
28.7.13 11:16

Hodíš sem foto?

Jinak k zmavě hnědé se hodí třeba oranžová… :nevim:
Dej si na googlu do vyhledávače ložnice, najdi si obrázky a třeba něco uvidíš.
Třeba by u vás byla zajímavá tapeta, nebo velká samolepka na zdi, kobereček na zem, barevné malé polštářky, barevné závěsy… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
28.7.13 11:17

My máme v ložnici kombinaci tm. hnědé, tm. fialové a bílé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3868
28.7.13 11:18

Mě by se k hnědé líbila taková svěží zelinkavá, klidně v kombinaci s bílou na zjemnění.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nepř.
28.7.13 11:25

Jsem pro červenou. Máme také hnědou ložnici s červenými doplňky (prosteradlo, květináče, rámečky na fotky a obraz nad posteli). Me se to líbí moc, inspirovala jsem se ve Feng shui)

• Citovat
  • Upravit
1429
28.7.13 11:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
28.7.13 12:30

My mame hnedou s tyrkisovou… kasne a Matejovsky ma nadherna hnedo tyrkisova povleceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.13 12:43

Já bych sla di bílých doplňků. Bílá je momentálně hodně v kurzu, hlavně styl shaggy, retro a dá se pak kombinovat ze vším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
28.7.13 12:49

@SarkaLo barvy se ti k tm. hnede hodi temer vsechny svetlejsi, jasne nebo bile. Jinak nevim jake doplnky by sis predstavovala, kdyz to mate tak malicke. Podle mne staci zaklad- postel, skrin, lampicky, popr policka. Na zed obraz nebo tapeta, koberecek pred postel, polstarky na postel. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
28.7.13 15:54

Ono je to malé na šířku, ale co se délky týče, tak je poměrně dlouhý pokoj. Barva je taková světlejší - ne úplně světlá, ale hnědá jako cca capuccino - spíš o něco tmavší.

Asi by se mi líbila kombinace hnědé s bílou nebo lila. Něco jako Provence?

Na zdi je zatím jen 4-dílný fotoobraz (mušle na písku a v pozadí moře.

Závěsy jsou tmavě hnědé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný