Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky..Měla bych prosbičku sháním byt k pronájmu minimálně 2+kk za co nejlepší cenu, Jsem sama se dvěma prcky 3 a 6 měsíců. Majitel kde teď bydlím prodal barák a tím mi způsobil nemilou situaci. Pokud někdo něco pronajímáte dejte mi prosím vědět nemohu si dovolit dávat realitce kauci a ze špatné zkušenosti se realiťákům vyhýbám. Předem děkuju ![]()
Proč se nepodíváš na sreality…? http://www.sreality.cz/search?…
I kdyby to bylo přes RK, nic nebrání tomu tam jít na prohlídku a pak se domluvit s majiteli přímo (pokud nemaj podepsanou exkluzivitu)… ![]()
@Seizdra píše:
Proč se nepodíváš na sreality…? http://www.sreality.cz/search?…I kdyby to bylo přes RK, nic nebrání tomu tam jít na prohlídku a pak se domluvit s majiteli přímo (pokud nemaj podepsanou exkluzivitu)…
Protože je to všude samá realitka a jak píši v článku těm se já ze zkušenosti vyhýbám
O ničem bohužel nevím..ale mrkni na bezreality.cz @Seizdra tohle mi teda nepřijde moc fér, využít realitku, a pak se vyvlíkat z placení a obcházet ji ![]()
@slavuska1 píše:
O ničem bohužel nevím..ale mrkni na bezreality.cz @Seizdra tohle mi teda nepřijde moc fér, využít realitku, a pak se vyvlíkat z placení a obcházet ji
Na bez realitky koukám pravidelně sice mám na vystěhování čas ale začínám být až moc omezená.. S realitkou mám špatné zkušenosti a taky nechci nikoho oklamat a obrat o „jeho“ peníze… na bezrealitky chtějí šílené kauce a málo kdo veme ženskou na MD strachy že nebude platit jako by jsme my maminy neměli nárok na normální bydleníčko
@maminka02 bohužel no, matky s dětma jsou dost nedůvěryhodný, kor s malýma, a na rodičáku. ale držím palce, ať najdeš ![]()
@slavuska1 píše:
@maminka02 bohužel no, matky s dětma jsou dost nedůvěryhodný, kor s malýma, a na rodičáku. ale držím palce, ať najdeš
Děkuji snad se podaří naštěstí to nespěchá to by mi asi hráblo ![]()
My jsme sehnali podnájem v Praze od přímé majitelky bez kauce - ale nebyla to otázka dne ani týdne, hledali jsme dva měsíce každý den - a to pouze na Sreality a Bezrealitky, přišlo mi, že jinde to ani nemá cenu. Strašně mě zklamalo bezrealitky, napsali jsme na desítku inzerátů, a NIKDO nás ani nepozval na prohlídku, a to byly tak hezké byty! ![]()
Obcházet realitku je nesmysl, dost často to mají zařízeno tak, že se s majitelem ani nepotkáte, a jdete rovnou bydlet. Ano, dá se je najít na výpisu katastru, a pokusit se je kontaktovat, ale oni sami často nechcou mít problémy.
A mimochodem, majitelé toho bytu se vyptávali i na manželovu práci (já jsem na rodičáku), když se dozvěděli, že pracuje ve velké stabilní firmě, byli, řekněme o dost klidnější.
Vůbec nejsi v lehké situaci, proto moc držím palečky.
Ono jsou častým „problémem“ už jen samotné děti.
![]()
@Clarkia píše:
My jsme sehnali podnájem v Praze od přímé majitelky bez kauce - ale nebyla to otázka dne ani týdne, hledali jsme dva měsíce každý den - a to pouze na Sreality a Bezrealitky, přišlo mi, že jinde to ani nemá cenu. Strašně mě zklamalo bezrealitky, napsali jsme na desítku inzerátů, a NIKDO nás ani nepozval na prohlídku, a to byly tak hezké byty!![]()
Obcházet realitku je nesmysl, dost často to mají zařízeno tak, že se s majitelem ani nepotkáte, a jdete rovnou bydlet. Ano, dá se je najít na výpisu katastru, a pokusit se je kontaktovat, ale oni sami často nechcou mít problémy.
A mimochodem, majitelé toho bytu se vyptávali i na manželovu práci (já jsem na rodičáku), když se dozvěděli, že pracuje ve velké stabilní firmě, byli, řekněme o dost klidnější.Vůbec nejsi v lehké situaci, proto moc držím palečky.
![]()
Ono jsou častým „problémem“ už jen samotné děti.
![]()
Ano to jsem si všimla na co koukám na Bazoši pomalu každý druhý inzerát bez dětí! nechápu to. Ano těžké to bude a doufám že se to podaří nerada bych šla do nějakého azylu ![]()
Taky tet hledame dokonce jsme i omezeni lokalitou kvuli praci a skolce a chcem taky 2+1 nebo kk kvuli cene a je to nadlidsky vykon taky hledame bez rk a spechame na to takze jsem zvedava jak to cele dopadme
@brouček123 píše:
Taky tet hledame dokonce jsme i omezeni lokalitou kvuli praci a skolce a chcem taky 2+1 nebo kk kvuli cene a je to nadlidsky vykon taky hledame bez rk a spechame na to takze jsem zvedava jak to cele dopadme
Tak to držím palce není to žádná sranda a ty ceny za 2+1 či 2+kk jsou někdy až směšné
Šílený ceny, koukám taky na byty. Kamarádka se chce taky stěhovat do 2+1,ted má 3+1,ale jelikož je bez chlapa, tak je to zbytečné. Za 3+1 ted platí 14000
.A chce něco tak za 10000kč. Je taky sama s dítětem. Je to fakt šílený, ty ceny jsou totálně mimo
.Když vím, že nás byt stojí se vším cca 7000kč a je nás tu 5 ve 3+1,tak je to fakt děs, kolik na tom rejžujou. A jsme v Praze…Taky jsem kdysi bydlela v pronájmu a úplně mě to štvalo každý měsíc platit frajerovi hypotéku
.To jsme platili za 2+1 13500
,on měl náklady tak 5000kč a barák na hypotéku, kterou jsme mu platili my
.
@kamikaa píše: Šílený ceny, koukám taky na byty. Kamarádka se chce taky stěhovat do 2+1,ted má 3+1,ale jelikož je bez chlapa, tak je to zbytečné. Za 3+1 ted platí 14000.A chce něco tak za 10000kč. Je taky sama s dítětem. Je to fakt šílený, ty ceny jsou totálně mimo
.Když vím, že nás byt stojí se vším cca 7000kč a je nás tu 5 ve 3+1,tak je to fakt děs, kolik na tom rejžujou. A jsme v Praze…Taky jsem kdysi bydlela v pronájmu a úplně mě to štvalo každý měsíc platit frajerovi hypotéku
![]()
.To jsme platili za 2+1 13500
![]()
,on měl náklady tak 5000kč a barák na hypotéku, kterou jsme mu platili my
.
No to je jejich gusto vzít si hypo a vydělávat na někom kdo nemá možnost jít do vlastního obírat a každý rok si zvyšovat nájemné ![]()
@maminka02 přesně.A ty když tam budeš bydlet dlouho, tak jim ten byt(barák)vlastně ještě zaplatíš. Super ![]()
@kamikaa píše:
@maminka02 přesně.A ty když tam budeš bydlet dlouho, tak jim ten byt(barák)vlastně ještě zaplatíš. Super
ale to tak prostě je…a může to udělat každý. není na tom nic trestného. Jinak známá se bude v září stěhovat z baráku, má pronajaté jedno patro. zeptám se.