Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahojky,
chci se zeptat, zda někdo neznáte nějakého psychoterapeuta který dělá hypnozu v Praze a máte ho vyzkoušeného…Sháním kvůli hypnoze, ale je to docela těžký vybrat někoho opravdu školeného, abych nešla k nějakému šarlatánovi
Koukala jsem na Zíku, ale není mi ten pán sympatický abych k němu šla a svěřovala mu svůj trošku trapný problém ![]()
Děkuji za reakce
@Akcule Byla jsem právě u p. Zíky. Nějak jsem podvědomě tušila, že je lepší jít rovnou za profesionálem ve svém oboru. Z toho videa na jeho stránkách jsem ovšem taky byla dost rozpačitá, hledala jsem ale pomoc, tak jsem ho „prubla“.
Absolvovala jsem 2 sezení s uvedením do hypnotického stavu a klidně bych šla i na další, kdybych to neměla do Prahy tak daleko. V jistých chvílích se p. Zíka choval trochu arogantně a měl divné řeči, ve výsledku jsem ale byla nadmíru spokojená. Dostal mě z těžké deprese za pouhá 2 sezení, to považuju za téměř zázrak s poukazem na fakt, že jsem za sebou měla již 2 roky léčby u psychiatra, pravidelných sezeních u psycholožky a taky 3-týdenní hospitalizaci.
Prosím o zachování anonymity z důvodu citlivých informací.
@Anonymní píše:
@Akcule Byla jsem právě u p. Zíky. Nějak jsem podvědomě tušila, že je lepší jít rovnou za profesionálem ve svém oboru. Z toho videa na jeho stránkách jsem ovšem taky byla dost rozpačitá, hledala jsem ale pomoc, tak jsem ho „prubla“.
Absolvovala jsem 2 sezení s uvedením do hypnotického stavu a klidně bych šla i na další, kdybych to neměla do Prahy tak daleko. V jistých chvílích se p. Zíka choval trochu arogantně a měl divné řeči, ve výsledku jsem ale byla nadmíru spokojená. Dostal mě z těžké deprese za pouhá 2 sezení, to považuju za téměř zázrak s poukazem na fakt, že jsem za sebou měla již 2 roky léčby u psychiatra, pravidelných sezeních u psycholožky a taky 3-týdenní hospitalizaci.Prosím o zachování anonymity z důvodu citlivých informací.
Dekuji za reakci
No na me prave pusobi taky arogantne a vim, ze bych u takoveho cloveka nedokazala spoluoracovat a rict co me trapi
proto hkedam jinde ![]()
Ale je dobre ze Vam pomohl a ze to funguje
Snad se mi to take povede
po 12 letech trapeni s tim samem uz by mohlo ![]()