Doporučíte hematologii v Praze?

6024
4.12.18 16:06

Chodila jsem do trombocentra, spokojena jsem nebyla.
Chodim na smichov k mudr Hoffmanovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5601
4.12.18 16:32

Já naopak v trombocentra na Karláku spokojená jsem. Ségra na Smíchově-a nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3727
4.12.18 16:58

Díky za tipy. Asi toho stejně budu muset obvolat více, aby mě ještě někde do Vánoc vzali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.18 17:12

Kolik těch destiček máš ? Pokud jsou to nějaké vysoké hodnoty, tak je třeba stejnak najít pracoviště, kde jsou na to odborně vybavení. Pokud bude třeba počet destiček snižovat, tak v těhotenství to budou nejspíš trombocytaferezy na přístroji nebo interferon. Takže nějaká malá hematologie spíše ne. Vybírala bych mezi UHKT, VFN, FNKV.
Pokud jsou hodnoty jen lehce vyšší, tak sledovat to a případně dát anopyrin, zvládne asi i nějaká menší hematologická ambulance.

• Citovat
  • Upravit
luccifera
4.12.18 17:23

Tyjo, nevim jak v Pze, ale ja na hematologicke vysetreni na severu cekala pul roku… Vysledky jsem mela tak akorad v dobe porodu :roll:

• Citovat
  • Upravit
3727
4.12.18 18:14
@Anonymní píše:
Kolik těch destiček máš ? Pokud jsou to nějaké vysoké hodnoty, tak je třeba stejnak najít pracoviště, kde jsou na to odborně vybavení. Pokud bude třeba počet destiček snižovat, tak v těhotenství to budou nejspíš trombocytaferezy na přístroji nebo interferon. Takže nějaká malá hematologie spíše ne. Vybírala bych mezi UHKT, VFN, FNKV.
Pokud jsou hodnoty jen lehce vyšší, tak sledovat to a případně dát anopyrin, zvládne asi i nějaká menší hematologická ambulance.

Aha. Diky. No mela jsem 450 a 430. Horni hranice je 400. Picham si Clexane 0.4 od embryotransferu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3727
4.12.18 18:15

@luccifera No toho se presne bojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luccifera
4.12.18 18:29

@Barb0rka jako mazec, ja v telefonu ani nebyla schopna slov, kdyz jsem prve volala. V Liberci mi rekla sestra, ze jako vubec, ze tam maji prednost onkologicti pacienti, v Ceske Lipe me pri objednavani v listopadu dala termin v srpnu, a to jsem rekla, ze to bude mesic po terminu porodu, tak me teda vysostne objednala na zacatek kvetna a brblala jeste pri pokladani telefonu. Na kontrole me pak tovnou objednal na dalsi kontrolu za rok, ktera mela byt v zari, ale tu mi zrusili, ze se mam preobjednat a dostalajsem termin v unoru… proste pecka. Pravdepodobne zadnou poruchu srazlivosti nemam, protoze behem tohoto xleteho martiria, ktere vzniklo na popud nemoci u clena rodiny tohoto clena take vysetrili a je zcela zdrav 8o

• Citovat
  • Upravit
luccifera
4.12.18 18:31

@Barb0rka mela jsem tedy podezreni na trombofilni mutace - leidenskou a pak se z vysledku objevily jeste nejake dve…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.12.18 18:48
@luccifera píše:
@Barb0rka jako mazec, ja v telefonu ani nebyla schopna slov, kdyz jsem prve volala. V Liberci mi rekla sestra, ze jako vubec, ze tam maji prednost onkologicti pacienti, v Ceske Lipe me pri objednavani v listopadu dala termin v srpnu, a to jsem rekla, ze to bude mesic po terminu porodu, tak me teda vysostne objednala na zacatek kvetna a brblala jeste pri pokladani telefonu. Na kontrole me pak tovnou objednal na dalsi kontrolu za rok, ktera mela byt v zari, ale tu mi zrusili, ze se mam preobjednat a dostalajsem termin v unoru… proste pecka. Pravdepodobne zadnou poruchu srazlivosti nemam, protoze behem tohoto xleteho martiria, ktere vzniklo na popud nemoci u clena rodiny tohoto clena take vysetrili a je zcela zdrav 8o
Sever a jih čech je hematologicky prokletý. Prostě bez šance.
@Barb0rka píše:
Aha. Diky. No mela jsem 450 a 430. Horni hranice je 400. Picham si Clexane 0.4 od embryotransferu.

Tak to by v podstatě stačilo odsledovat. Hlavně nahlaš, že jsi těhotná, měli by tě vzít přednostně.

• Citovat
  • Upravit
9059
4.12.18 19:47

Chodím do UHKT a super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
5.12.18 07:07

Chodila jsem na karlak. Doktorka nic moc. Na co se clovek nezeptal… ale me jen sledovali.
Co sem tam velmi ocenila je koutek s hlidanim. Kdyz jsem pak chodila v druhem tehotenstvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3727
5.12.18 09:16

Holky moc děkuju za všechny tipy :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3727
5.12.18 09:36

@luccifera Ja Leidena nemám, to vím z genetického vyšetření z Gennetu. Mám jen MTHFR heterozygotní (doufám, že to píšu dobře) mutaci. A už si píchám ten Clexane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luccifera
5.12.18 09:51

@Barb0rka no me byly zjistene nejake veci, ktere tomj napomahaji, ale primo leiden taky ne, kdyz jsem byla na kontrole po sestinedeli, doktor si sepisoval hromady veci a pak teda, ze se uvidime za rok. Jsem na nej vyvalila bulvy a ptam se, jestli mi teda aspon rekne, jestli mam nejaky problem s krvi nebo ne. A on - ze nevi :lol: ze tam neco je, ale netusi, jestli je to stav normalni, stav zpusobeny tehotenstvim nebo tehotenskou cholestazou :lol: vzali mi znova krev a ted v unoru uvidim :lol: on ten doktor byl takovy suchar. Kdyz jsem se ho ptala, co mam delat, kdybych nahodou otehotnela, tak mi rekl, ze to asi nebude nahodou :mrgreen: to uz jsem mela chut mu strelit, ale mel pravdu - upravila jsem otazku, zda mam tedy prijit driv a to mi rekl, ze v tom pripade ano :lol: fakt miluju hematologii :pocitac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky