Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja to mela, doktor rikal, ze je to ok, ze se deloha roztahuje a prizpusobuje… mela jsem to jen 1.trimestr… navic je mozne ze tam mas nekde srusty (u me asi na prave strane) a ty davaji taky zabrat (tahne to) ![]()
Já jsem 9tt a taky to někdy pociťují. Mám 2letou dceru a u ni jsem to nikdy neměla. Tak doufám že někdo poradi ![]()
@Diana69 ahojky , v tom 9 tydnu jsem to měla jen občas, teď je to horší, vždy bylo vše v pořádku, 19.12 máme screening a poradnu až 3.1 ![]()
Někde jsem četla, že ta děloha je prý po více těhotenstvích víc citlivá, ale nevím
je to nepříjemné ![]()
Snad se ozve někdo další
![]()
@Anonymní píše:
@Yopii děkuji srůsty určitě nemám
No rikam, ja to konzultovala s gyndarem a pry je to normalni
deloha pracuje a mimi se uhnizduje ![]()
@Anonymní píše:
@Yopii uhnizduje tak dlouho![]()
snad ano
No tak roste tam neco noveho a deloha se tomu uzpusobuje
ale kdyztak se zeptej doktora na to a mas klid… kamaradka ceka treti a taky to tak mela (nepamatovala si, ze by to mela predtim), telo se meni
treba napise jeste nekdo kdo to ma/mel taky tak ![]()
Holky já to mam taky,jsem jsem na konci 6.tydne a prijde mi ze tlaky a pnití mam co druhy den uz 14 dni…19.12. Jdu na utz tak doufam ze bude vse v poradku,protoze mimo unavu mi jinak vubec nic neni..
neni to divny?četla jsem,že nevolnosti byt vzdy nemusi,jsem jen nervozni…
Ahoj holky jsem ve 12 tydnu a už týden pociťuji pnutí v podbrisku. Mám ještě 2 děti u druhého jsem něco podobného pocitovala, ale později. Nejhorší to je když ležím na zádech nebo když sedím delší dobu. Na poradne jsem byla minulý týden a prcek byl v pořádku. Měla jste to tak některá taky? Nespinim ani nekrvacim.
Děkuji