Doporučíte kometičku/salon/proceduru?

2
10.7.26 12:08

Doporučíte kometičku/salon/proceduru?

Ahoj ženy a holky…potřebovala bych doporučit nějaký salon, procedůru, kosmeticku, která by mi pomohla s pletí…něco co vám fakt pomohlo…vyzkoušela jsem už hodně věcí…a pomohlo mi to jen krátkodobě…nemám žádné agresivní akné, jen takovou krupičku a hodně hluboké malé pupínky…pleť vypadá nečistě…jim dobře, nekouřim už jsem zoufalá
Jsem opravdu pro každou možnost…
Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
987
10.7.26 12:19

Jak se o pleť staráš? Mě ppmohl vnitřní detox.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21774
10.7.26 14:54

Na tohle spíš než ošetření jednou měsíčně pomůže správná a pravidelná péče o pleť. Jak se o ní staráš a co používáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
10.7.26 16:31

Všechny tyhle záležitosti jdou obvykle zevnitř, proto má kosmetika dost omezené možnosti a trvale nevyřeší skoro nic. Jím dobře je domněnka. Nemusí to být pravda. Anebo to pravda být může, ale některá skupina potravin - byť je zdravá a nezpracovaná - vám jednoduše nedělá dobře. U někoho je to laktóza, u někoho jsou to fodmap potraviny… Můžete zkusit eliminační dietu. Vezmete postupně všechny základní kategorie (laktóza, lepek, cukr, fodmap atd.) a vždycky jednu na týden nebo dva vynecháte. Pleť reaguje velmi rychle. Pokud se po vynechání jedné té skupiny pleť spraví, tak máte viníka a můžete se mu vyhnout… Mě třeba pleť hrozně kazil cukr. A stačil týden bez a všechno bylo zahojené a nové pupínky se už neobjevily…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková