Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, jdu si pro radu…mám doma „krátkou“ fabii a nebaví mě pořád rozkládat a cpát do kufru náš hluboký kočárek…rozhodla jsem se, že zakoupím nějaký skladný sporťák/golfáč, který bude permanentně v kufru…doporučte prosím, cenu až tak neřeším…mimčo má 2 měsíce…používalo by jej max. na popojíždky např. v obchodě…
Co jen podvozek, na který jde nacvaknout vajíčko?
Mám pocit, že existujou golfky, na které jde nacvaknout autosedačka, ale nevím značku, nic, snad někdo poradí.
Jet si k obchodu a prodavacky ti vyzkousi primo do auta vhodny typy, je to super
nevim odkud jsi ale v Brne bezna praxe
Za sebe bych doporučila golfky zapp, na které jde nasadit autosedačka Maxi-Cosi
Podvozek je malý, skladný a lehký. Využívala jsem na 3 děti a naprostá spokojenost.
@tezi píše:
Za sebe bych doporučila golfky zapp, na které jde nasadit autosedačka Maxi-CosiPodvozek je malý, skladný a lehký. Využívala jsem na 3 děti a naprostá spokojenost.
To jsem myslela, dík ![]()
@littlesmiling píše:
Jet si k obchodu a prodavacky ti vyzkousi primo do auta vhodny typy, je to supernevim odkud jsi ale v Brne bezna praxe
jo vím, že to tak funguje, ale moc se mi fo toho nechce, nemam rada jak jsou prodavacky neodbytne
zlaty nakup pres net ![]()
@alchien píše:
Tak v autosedacce bych prave vozit nechtela
proč?
Není to na dlouhé ježdění, ale na popojíždění je to super a hlavně se nemusí miminko pořád někam přemisťovat a vytahovat
Používala jsem do školy, školky, nákupy, lékaři. Podvozek pokud byla nutnost se vešel pod nohy vzadu.
Nebo teď nově je Zapp xtra2, který má vlastnosti obou předešlých kočárků - je skládací i se sedačkou (oproti jiným kočárkům dost malý), polohovací v obou směrech a je i lehký. Akorát ta cena se pohybuje teda už dost vysoko ![]()
Osobne na popojizdce v obchode ve vajicku nevidim nic spatnyho, pokud tam netravis cely dny, ale to uz je vec nazoru
Za sebe bych sla taky do Quinny zapp, mam dojem ze se do nej dela i nejaka zmensovaci vlozka, aby se dal pouzit uz od mimina, ale nejsem si tim na 100% jista, jinak nacvaknout to vajco. Stejne tak jde nacvaknout s adapterem treba na ABC design 3Tec.
@alchien Co baby jogger city mini? Nedávno jsem v něm v nákupáku viděla mini miminko a v pohodě v něm spalo. Sice nemá polohovací podnožku(lze různými fígly dát nahoru), ale jelikož má velkou ložnou plochu i tak, miminko se tam vešlo celé.
@JayLee píše:
a co tenhle?jde do uplneho lehu a ma jen 8 kg a da se sehnat novy za 1700 kc
ja si ho tedka budu kupovat
Caretro MOnaco 2014
![]()
Součástí kočárku je také pláštěnka a nánožník.
Technické informace:
- ultra lehká hliníkově-kovová konstrukce s váhou pouze 8 kg
- systém skládání Press and Push umístěný v rukojeti
- určeno pro děti od 6 měsíců do 15 kg
- 5-bodové bezpečnostní pásy
- snímatelný potah, který lze prát
- regulace opěradla do 4 poloh
- regulace opěrky na nohy
- zabezpečení proti samovolnému složení
- skládací stříška s kapsou a okýnkem
- možnost demontáže předního madla
- dva praktické tác
ky s držákem lahví na rukojeti a košík na nákupy
- teplý nánožník
- měkká gumová rukojeť
- odpružená dvojitá přední kolečka s možností aretace a průměrem 18 cm
- odpružená zadní kolečka s průměrem 20 cm
- brzda na zadních kolečkách
- vyhovuje Evropské normě EN 1888
Rozměry:
Příspěvek upraven 24.06.14 v 10:37
- rozměr složeného kočárku: (v x š x h) 81×54×47 cm
- rozměr rozloženého kočárku (v x š x h) 101×54×84 cm
- sedák: (š x h) 34×20 cm
- opěrka na nohy: (š x v) 34 x15 cm
- opěrka zad: (š x v) 34×39 cm
jo to zas nemam rada zdvojena kolecka ![]()
@tezi píše:
proč?
Není to na dlouhé ježdění, ale na popojíždění je to super a hlavně se nemusí miminko pořád někam přemisťovat a vytahovatPoužívala jsem do školy, školky, nákupy, lékaři. Podvozek pokud byla nutnost se vešel pod nohy vzadu.
Nebo teď nově je Zapp xtra2, který má vlastnosti obou předešlých kočárků - je skládací i se sedačkou (oproti jiným kočárkům dost malý), polohovací v obou směrech a je i lehký. Akorát ta cena se pohybuje teda už dost vysoko
proste nechci…podvozek se sedackou mam, ale nejak jsem si na to nezvykla…chci proste samostatny kocarek kam muzu mimco treba s vlozkou polozit ![]()
@alchien Jak tu nekdo psal, tak BJ city mini, je to fakt dobry sportakogolfac…
Mám mon flac a super..je lehký skladný a jde do plného lehu..a má polohování i nožiček..