Doporučte kočárek "do fabie",2m mimčo

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15924
24.6.14 09:47

doporučte kočárek "do fabie",2m mimčo

Ahoj holky, jdu si pro radu…mám doma „krátkou“ fabii a nebaví mě pořád rozkládat a cpát do kufru náš hluboký kočárek…rozhodla jsem se, že zakoupím nějaký skladný sporťák/golfáč, který bude permanentně v kufru…doporučte prosím, cenu až tak neřeším…mimčo má 2 měsíce…používalo by jej max. na popojíždky např. v obchodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
24.6.14 09:55

Co jen podvozek, na který jde nacvaknout vajíčko?
Mám pocit, že existujou golfky, na které jde nacvaknout autosedačka, ale nevím značku, nic, snad někdo poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
24.6.14 09:57

@alchien

Jak si napsala popojížďky po obchodě tak mě napadl Stokke :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.14 10:00

Jet si k obchodu a prodavacky ti vyzkousi primo do auta vhodny typy, je to super :-) nevim odkud jsi ale v Brne bezna praxe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58833
24.6.14 10:01

Za sebe bych doporučila golfky zapp, na které jde nasadit autosedačka Maxi-Cosi :nevim: Podvozek je malý, skladný a lehký. Využívala jsem na 3 děti a naprostá spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
24.6.14 10:05
@tezi píše:
Za sebe bych doporučila golfky zapp, na které jde nasadit autosedačka Maxi-Cosi :nevim: Podvozek je malý, skladný a lehký. Využívala jsem na 3 děti a naprostá spokojenost.

To jsem myslela, dík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
24.6.14 10:05

Tak v autosedacce bych prave vozit nechtela :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
24.6.14 10:06
@littlesmiling píše:
Jet si k obchodu a prodavacky ti vyzkousi primo do auta vhodny typy, je to super :-) nevim odkud jsi ale v Brne bezna praxe

jo vím, že to tak funguje, ale moc se mi fo toho nechce, nemam rada jak jsou prodavacky neodbytne :mrgreen: zlaty nakup pres net :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58833
24.6.14 10:29
@alchien píše:
Tak v autosedacce bych prave vozit nechtela :?

proč?
Není to na dlouhé ježdění, ale na popojíždění je to super a hlavně se nemusí miminko pořád někam přemisťovat a vytahovat :nevim: Používala jsem do školy, školky, nákupy, lékaři. Podvozek pokud byla nutnost se vešel pod nohy vzadu.
Nebo teď nově je Zapp xtra2, který má vlastnosti obou předešlých kočárků - je skládací i se sedačkou (oproti jiným kočárkům dost malý), polohovací v obou směrech a je i lehký. Akorát ta cena se pohybuje teda už dost vysoko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
24.6.14 10:36

Osobne na popojizdce v obchode ve vajicku nevidim nic spatnyho, pokud tam netravis cely dny, ale to uz je vec nazoru :-) Za sebe bych sla taky do Quinny zapp, mam dojem ze se do nej dela i nejaka zmensovaci vlozka, aby se dal pouzit uz od mimina, ale nejsem si tim na 100% jista, jinak nacvaknout to vajco. Stejne tak jde nacvaknout s adapterem treba na ABC design 3Tec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
24.6.14 10:39

@alchien Co baby jogger city mini? Nedávno jsem v něm v nákupáku viděla mini miminko a v pohodě v něm spalo. Sice nemá polohovací podnožku(lze různými fígly dát nahoru), ale jelikož má velkou ložnou plochu i tak, miminko se tam vešlo celé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
24.6.14 10:45
@JayLee píše:
a co tenhle? :kytka: jde do uplneho lehu a ma jen 8 kg a da se sehnat novy za 1700 kc :palec: ja si ho tedka budu kupovat :kytka: Caretro MOnaco 2014 8)

Součástí kočárku je také pláštěnka a nánožník.

Technické informace:

• ultra lehká hliníkově-kovová konstrukce s váhou pouze 8 kg
  • systém skládání Press and Push umístěný v rukojeti
  • určeno pro děti od 6 měsíců do 15 kg
  • 5-bodové bezpečnostní pásy
  • snímatelný potah, který lze prát
  • regulace opěradla do 4 poloh
  • regulace opěrky na nohy
  • zabezpečení proti samovolnému složení
  • skládací stříška s kapsou a okýnkem
  • možnost demontáže předního madla
  • dva praktické tác

ky s držákem lahví na rukojeti a košík na nákupy

• teplý nánožník
  • měkká gumová rukojeť
  • odpružená dvojitá přední kolečka s možností aretace a průměrem 18 cm
  • odpružená zadní kolečka s průměrem 20 cm
  • brzda na zadních kolečkách
  • vyhovuje Evropské normě EN 1888

Rozměry:

• rozměr složeného kočárku: (v x š x h) 81×54×47 cm
  • rozměr rozloženého kočárku (v x š x h) 101×54×84 cm
  • sedák: (š x h) 34×20 cm
  • opěrka na nohy: (š x v) 34 x15 cm
  • opěrka zad: (š x v) 34×39 cm
Příspěvek upraven 24.06.14 v 10:37

jo to zas nemam rada zdvojena kolecka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
24.6.14 10:46
@tezi píše:
proč?
Není to na dlouhé ježdění, ale na popojíždění je to super a hlavně se nemusí miminko pořád někam přemisťovat a vytahovat :nevim: Používala jsem do školy, školky, nákupy, lékaři. Podvozek pokud byla nutnost se vešel pod nohy vzadu.
Nebo teď nově je Zapp xtra2, který má vlastnosti obou předešlých kočárků - je skládací i se sedačkou (oproti jiným kočárkům dost malý), polohovací v obou směrech a je i lehký. Akorát ta cena se pohybuje teda už dost vysoko :nevim:

proste nechci…podvozek se sedackou mam, ale nejak jsem si na to nezvykla…chci proste samostatny kocarek kam muzu mimco treba s vlozkou polozit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
24.6.14 11:09

@alchien Jak tu nekdo psal, tak BJ city mini, je to fakt dobry sportakogolfac…

• Citovat
  • Upravit
708
24.6.14 11:24

Mám mon flac a super..je lehký skladný a jde do plného lehu..a má polohování i nožiček..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí