Doporučte lahvičku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
doporucte lahvicku
Maminky, doporucte mi prosím lahvicka na pití pro 4,5 měsíční mimco? Tu co mám doma vůbec dcerka nechce, řve jen ji vidí..přijde mi taková tuhá. Ocenim vaše rady a tipy
dekuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@sedmikráska70 ja mám právě MaM a totální bojkot…jen ji na ni vytáhnu tak začne natahovat a když ji dám do pusinky tak spustí řev.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn do 8 měsíců pil z calmy a pak přešel na avent, ale to jen proto, že přestal pít UM, vodu ani čaj už z toho pak pít nechtěl, ani obilné mléko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brunet1 na mliko mame avent natural, na vodu obcas taky nebo avent pro prvni dousky a hrnecek z ikea (tim se spis poliva)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kojila jsi ji?
Nám vzala jako jedinou medela calm. Anebo chválí Tommee tippee. Tu mám doma kdyžtak nepoužívanou i s krabičkou, můžu ji prodat. Jinak nevím. Ta MAM mi přijde přitom měkká ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brunet1 tak zkus prostě jinou značku ono každýmu asi pasuje něco jinýho, a jakou máš velikost dudlíku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kabab kojim pořád, ale bude hlídání čtyři hodinky 3× týdně babičkou a bude dostávat odstrikane mléko a když to teď zkouším tak vždy skončíme u prsu. Teď budu zkoušet Avent natural az se vzbudí tak uvidíme, kdyžtak se ti ozvu, děkuju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brunet1 To máš asi nějakej špatnej dudlík. MAM má č.1-1měsíc, č. 2-od 2 měsíce a č.3 od 4 měsíce a na dudlíku je to vyražený.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sedmikráska70 na dudliku mám 1…a jsem hned chytřejší. Děkuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brunet1 Jsem ráda že jsem pomohla. Nevím jestli č.3 nebude moc rychlej přechod, ale uvidíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brunet1 možná jak ji krmis ty, tak vi, ze mas pripadne i prso
at ji zkusí dat babicka nebo tatinek, treba vezme lahvičku na milost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit