Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, nemuzu najit na netu nejake neobchodni doporuceni ohledne tejpu, jen varovani nekupovat nekvalitni.
Mate zkusenost s kvalitnim elast. tejpem, ktery je bavlneny, nedrazdi (atopika) a dlouho vydrzi (dite si ho samo nesloupne)?
Uspesne jsme vylecili pupecni kylu s tejpem od Hartmana, ale tem byl hrozne drahy.
Ted se chystame lepit plochonozi.
Predem Vam diky za doporuceni a pripadne i upozorneni na spatne zkusenosti.
Diky
tejpy.cz - tam si vybereš
já se chystám na zimu koupit tenhle
http://www.tejpy.cz/…vou-pokozku/
@Etcetera78 Diky, za odkaz. Nicmene me zajimaji zkusenosti s tejpy. Prodelane zkusenosti. Na internetu vyhledavat umim. Tyto stranky jsem si take nasla, ale to ze je BB tape nejlepsi, pise jen obchodnik, jinak je nezminuji v zadne diskuzi. Proto jsem se chtela zeptat „zkusenych tejpovacek“ na doporuceni odzkousenych tejpu (znacek ne stranek obchodu).
Btw k tomuto detskemu bb tejpu se neklonim kvuli mensi davce lepidla. Az budete mit vlastni zkusenost, urcite napiste.
Pozitivni reference (ac ne u deti) jsem cetla na temtex a muller
A spatne jsem cetla na KinesioMax - moc tenky, nedrzi, po kontaktu s vodou jde okamzite dolu, apod.
@tereskacz my měli nejdřív nějaký od naší Rehabky, už nevím jméno, ale kupovala to taky tam. A pak jsme měli BB, ne ten dětský, nějaký normální, a spokojenost taky. Na atopikovi to teda vyzkoušené nemám, ten naštěstí tejpovat nepotřebuje, ale dcera nikdy žádnou reakci neměla. No a říkala Rehabka, že pár lidí si koupilo tejpy v Lidlu a taky prý v pohodě ![]()
Ono taky je rodíl, jestli se tejpuje vrcholový sportovec, který několik hodin denně trénuje, nebo malé dítě, které nemá takovou zátěž a zdaleka se tolik nezpotí.
@tereskacz sundavala jsem ho tak po 7-10 dnech…na chodidlech drží hůř, tam se ta noha nejvíc potí, šoupe se to o ponožky, takže přes to chodidlo se to začalo nejdřív odlupovat. Na lýtku a podobných místech by držel mnohem déle
Tak mohu poreferovat, ze mladymu na rehabku otejpovali plochonozi paskou TEMPEX a zacala se mu slupovat jeste na tom rehabku. Do pul hodiny byla polovina pryc. Zbytek slezl druhy den na plavani ![]()