Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahoj, zvažujeme koupi bytu a protože jsme úplní nováčci, tak se vás chci zeptat jakou realitku byste nám doporučili, popř. od jaké reality byste mě odradily?
díky za názory a zkušenosti
popř. jestli nejni lepší kupovat bez realitky ![]()
Bez realitky. Zaplatíte o dost míň. My jsme si inzeráty našli na netu, prohlídky si nechali domluvit realitkama a nasledně se s majiteli domluvili,vzali si kontakt a řešili jsme to sami. Pokud tedy byt nemají na exlizivní smlouvu u RK, to ho pak musí prodat přes něj.
Ostravský Prolux nedoporučuji, makléři mají bordel v informacích.
Je sice pravda ze s realitkou to stoji vic,ale maji veskere smluvy,vse je pravne podlozeno atd..
Znama v Brne kupovala byt tak jako Zuzaa a velmi doplatila.Smlouva nebyla dobre udelana a prisla o penize a zadny byt nedostala.
Asi bych poradila realitku ktera uz je v branzi dlouho a ma zkusenosti,jako napr.Sting,MM reality atd.
Doporučuji si do smlouvy napsat, že peníze půjdou buď přes advokátní úschovu nebo přímo na účet majitele bytu. Nikdy realitce. Realitce max. zálohu.
Tak jak pise Petricka,je znam pripad realitky ktera zkrachovala,lide u ni meli penize v „uschove“,v realitce penize utratili a lide nemaji nic.
holky díky
tady je každá rada k nezaplacení!
uvidíme, dnes jsme byli na prohlídce bytu, ale nelíbí se, tak uvidíme, neb pravidelné zvyšování nájmu jedné nejmenované óbrovské společnosti bez zpětné investice do bytového fondu se mi krajně nelíbí ![]()
ahoj my jsem kupovali před necelými 2 roky byt v Ostravě přes PRO REALITY s.r.o. makléř se jmenoval David Šádek, můžu jenom doporučit, jednání bylo skvělé rychlé všechno připravil, realitce jen záloha, takže se zkus obratit na něj, tel. číslo na jněj jsem našla 731 169 054
![]()
S MM reality máme velmi špatné zkušenosti, při prodeji pozemku stále zvyšovali, den před podpisem smlouvy přišly s úplně jinými informacemi, atd. Je to dva roky zpátky, ale už bych jim nevěřila.
Tak to jste pěkní pitomci, když okrádáte o čas realitní makléře, plýtváte jejich penězi v pdobě telefonátu, benzinu a času, který s vámi stráví, když si obchod následně domluvíte sami. Asi nejste osvč, které se musí samo ohánět, když si neumíte vážit něčí práce !!! A to podotýkám, že s realitami nemám nic společného, jen mě zaráží česká debilita u některých lidí !!!
mohu doporučit tuto RK v Ostravě na Nádražní ulici naproti Policie pokud chcete opravdu kvalitní servis jak s prodejem tak i s nákupem jakékoliv nemovitosti obraťte se na ně, jejich služby jsou komplexní, úplně jiné než od makléřů jiných RK, tito vám jen pověsí fotky na net, k tomu dají své jméno a konec finito čekejte i rok, Prolux naopak vaši nabídku ihned posílá klientům ze své databáze poptávajících takže za pár dní už máte odpovědi a reakce na vaši nemovitost a hlavně na vaši cenu, zjistíte takto reálnou tržní cenu co jsou ochotni za vaši nemovitosr zaplatit a potom se ve spolupráci s obch. odd. na Proluxu domluvíte na dalším postupu a případně i hned na sepsání rezervace a případně i prodeje. Tento přístup je inovativní, rychlý, kvalitní a hlavně úspěšný, já prodal v Ostravě dům po rodičích za asi 5 týdnů když předtím u MM, Remaxu, Stingu jsem to měl skoro rok a hlavně Žádné informace což tady není možné, do týdne jsem věděl kolik za to mohu dostat a jak lidé reagují a hned jsem upravil cenu a bylo prodáno !!! Opravdu velmi dobrá spolupráce koukněte na jejich stránky a zavolejte jim , přijedou , vše vysvětlí a pak se sama rozhodnete jestli s nimi chcete spolupracovat či nikoli ! stránky mají www.prolux.cz
dobrý den chápu vaše rozhořčení nad promrhanými náklady a časem, zkuste se spojit s RK Prolux kde máte možnost nabízet JAKOUKOLIV jejich nemovitost a v případě že budete mít klienta který chce koupit tak jim jej dáte a oni dokončí celý obchod včetně právního servisu, vás to nestojí nic jen pár telefonů a emailů s případným zájemcem kdy mu pošlete info a fotky nemovitosti a potom už nic nemusíte dělat - podíl na provizi za ukončený obchod vám přijde na váš účet ! takže je to ideální práce i z domu , pro manželku na mateřské která vám takto může oslovovat klienty a posílat emaily a vy si děláte dále třeba svou práci , nebo si to děláte celé sám, mně pomáhá manželka na mateřské a mohu říct že za dobu co jsem byl s klienty na prohlídkách mých starších zakázek a uzavřel jsem 2 obchody ona mi takto uzavřela 6 !! šest obchodů a provize byla opravdu hodně dobrá a to jak se říká seděla jen doma !! spolupracuji s nimi takto už půl roku a jsem nadmíru spokojen s výsledky a odměnami, zkuste to !! www.prolux.cz , spolupráce s RK hned nahoře v liště pak napište ! hezký den
Nevím kdo má byt pitomec, mám s realitkami velmi spatne zkušenosti. Pronajal jsem si přes ně byt a když jsem chtěl po majiteli, aby mi proplatil podlahu-pouze material, tak realitkařka vůbec nestála na mé straně a za co ji asi dávám provizi takové krávě.
Nejlepsi si najít přes bezrealitky, nebo mít opravdu velké štestí. Když jsem chtěl pronajmout byt, tak zase jiná kráva po mně chtěla, abych ji já zaplatil provizi z pronajmu a to mi tam pak chtěla nacpat nepřizpusobive lidi.
Prostě hrůza, takže k pitomcům připisuji ještě krávy. Vůbec u ns spousta lidi neumi dělat tuto práci, relitky vezmu kohokoliv bez zkušenosti a ten je placeny od pronajatých bytu a když nema vylsedkyy tak vyhodi a pčijmou dalsiho. Opravdu zírám koho můžu mezi nimi potkat. Neříkám, že mezi nimi nejsou profíci, ale stejně žádná sláva.